|
|
Ja gram w gladiatusa 16 i 18 serwek W Tanotcha nie gralem, Menelgame gralem przez 5 min (znudzila mi sie girka), BiteFight gralem na 19 no nawet taka fajna gra jak dla mnie.. W gladiatusie moj nick to Brak-Wrak jak by co piszcie
http://tunerbandit.mybrute.com ...to jest na prawde fajna gierka tylko szkoda ze nie jest bardziej rozbudowana...tutaj tylko wybierasz przeciwnika i walczysz....ale mozan zyskać duzo rzeczy
Podam przygładowe gry , które znam :
BiteFight-Niepodoba mi się gralem w nią kiedyś.
My Fantasy-Nawet dfajna lecz głupia grafa ;/
Knights-moze byc lecz szybko się nudzi
The West-the west gralem 1 dzien niepodoba mi sie ;/
Plemiona - fajna gra
Margonem-nudne :)
Ogame- Moze byc lubie kosmos i gry onim :D
Vipgame- edit ogame szybszy exp itp
Gladiatus- nudzi mi sie ;/ wchodze schodze i jzu nigdy niewchodze:D
Menel Game- przewaznie to niegralem nieznam tej gry
Tantoh- moze byc
Pokemon TPPC- Zajefajna :D
Nakarm mnie!Moim Zdanie MenelGame Wymiata To Coś W Stylu Gladiatus Tylko 100 Razy Lepsze Szczerze Polecam!!! Oto Link: Menelgame
Gierka wymiata.Można wygrać 10.000 euroKod:www.darkorbit.pl
eRepublik to gra przeglądarkowa, której użytkownicy od nowa piszą historię świata. Po zarejestrowaniu każdy gracz wybiera kraj, w którym chce się na nowo narodzić (ePolaków jest już ponad dziewięć tysięcy), a potem rusza wybraną przez siebie ścieżką kariery. Może założyć własną firmę, walczyć na wojnach i w powstaniach, piąć się po szczeblach władzy jako polityk albo zostać redaktorem naczelnym gazety. Tylko od gracza zależy, czy dołoży małą cegiełkę do budowy dobrobytu, stanie się liderem i poprowadzi swój kraj do sukcesów, czy też doprowadzi go do ruiny poprzez działania dywersyjne.
Link do gry: Strategy Game ? Free Online Multiplayer Strategy Games | eRepublik
Link do forum Erepublik PL : eRepublik.com.PL | Polskie Centrum eRepublik
SERDECZNIE POLECAM !! :)
Moim zdaniem gladiatus wymiata
a jak chcecie zarobić na premium do jakiejś gry klikajcie to: Polski-Bux.pl. Zarabaij Klikając w linki.
www.vm-manager.org EXTRA gierka polecam i jeszcze www.hacki.metin.pl.tl i www.wojownicynocy.com to tyle...
ja tam polecam Blood Wars - Wojny Krwi ;] świetna gierka ;] jeśli adres źle wpisałem to w google i będzie ;]
Ja zacznę grać w OGAME.
kingsage
ogame
plemiona
| « Ashampoo Burning Studio 9.21 | PVsyst 5.06 » |