Skąd pobrać sims 3 po polsku? Ale nie w powiedzmy 30, 20 częściach, bo to się mi strasznie długo ładuje, a potem okazuje się, że jakiś part nie działa ;/ Chciałabym w kilku. Bardzo proszę.
|
|
Skąd pobrać sims 3 po polsku? Ale nie w powiedzmy 30, 20 częściach, bo to się mi strasznie długo ładuje, a potem okazuje się, że jakiś part nie działa ;/ Chciałabym w kilku. Bardzo proszę.
ja też bym bardzo chciała.... nawet nie po polsku piszcie... z góry dzięki:)
a może mi powiesz jak mam załozyc nowy temat bo nie wiem jak...:(
The Sims 3-RELOADED Wersja PL
The Sims 3 to kolejna część bestsellerowej serii zapoczątkowanej w 2000 roku. Gra stanowi symulację ludzkiego życia, począwszy od narodzin aż po samą śmierć z zachowaniem towarzyszących temu procesowi wydarzeń (pierwszy pocałunek, małżeństwo, przejście na emeryturę etc.).
Developerzy poczynili wiele usprawnień w stosunku do tego, co zaoferowano w The Sims 2 i jego dodatkach. W „trójce” podczas tworzenia nowego bohatera gracz z puli niemalże stu różnych cech określających osobowość wybiera pięć. Decyzję tę warto przemyśleć, ponieważ wskazane elementy mają niemały wpływ na rozgrywkę, np. Sim odznaczający się mądrością zdecydowanie szybciej uczy się, w konsekwencji czego ma większe szanse na awans w pracy. Zredukowano liczbę pasków potrzeb z ośmiu do sześciu. Simowie posiadają swego rodzaju humorki - ich samopoczucie zależy od tego czy doświadczają pozytywnych czy negatywnych zdarzeń w postaci zarówno codziennych działań jak i bardzo rzadkich (np. narodziny dziecka czy śmierć osoby bliskiej).
Wymagania sprzętowe: Pentium 4 2.4 GHz, 1.5 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 6800 lub lepsza), Windows XP SP2/Vista SP1
Pliki można ściągać na przemian.
Rapidshare.com
Pliki można ściągać na przemian.Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
HotFile.com
Pliki można ściągać na przemian.Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Share-Online.biz
Pliki można ściągać na przemian.Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Uploaded.to
Netload.in
Hasło:Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Kod:cosmicstudio
A ma może ktoś cd-kay'a do tych simsów?
Tzn kod rejestracyjny żeby je włączyc?
Ostatnio edytowane przez Menuska16 ; 07-06-2009 o 14:52
A jak już ściągnę wszystkie te cześći to co mam dalej po koleji zrobić?
Bo robie to pierwszy raz.
26 partów, to standard, mniej chyba nie znajdziecie
siema a mam pytank ozna ktos program( i do niego instrukcje- poradnik) tak zeby ustawic sobie aby party sciagaly sie po kolei( ustawic sobie np. wieczorem 26 partow i leca po kolei najpeirw jeden sie sciagnie idopeiro zacznie kolejny) ?? bo inaczej se nie sciagne ;/ bo zal czekac
Słuchajcie, ściągnąłem wszystkie party i co dalej mam zrobić bo nie wiem????
Włączasz pierwszy part i go rozpakowujesz i wszystkie ci się rozpakowują w jeden folder.

No to już tak zrobiłem ale co dalej z tym?
Powiedz mi jakie masz pliki po scaleniu tych partów.

Mam pełno plików R20, których windows nie może otowrzyć... i jest jeden RAR jeszcze
Mogę screena folderu tego co utworzył się po rozpakowaniu wszystkich partów.

nie no nie wiem co to jest, na twoim miejscu spróbował bym ściągnąć z innego źródła. Napewno rozpakowałeś wszystkie rary ?? Spróbuj może kliknąć to reloaded.

Ściągałem z tego forum...
No kliknąłem tylko na pierwszą cześć i dałem wypakuj i mi sie pojawił 5GB folder. Reszty nie ruszałem.
Pomocy!
a wejdź w readme i daj screena z tego pliku.

W readme pisze:
Zapraszam do odwiedzania strony PlayW.org - Filmy, gry, programy i wiele wiecej, a to wszystko za darmo znajdziesz tam gry, filmy, programy, muzyka, xxx i wiele więcej.
Moje uploady
PlayW.org - Filmy, gry, programy i wiele wiecej, a to wszystko za darmo
Jak klikam na reloaded to mi sie otwiera system info i mi pokazuje jakie mam podzespoły...
W tym pliku rar jest jakiś plik o końcówce *.iso
nom to tak masz program jakis typy Alcohol 120 % albo DeamonTools ??

| « [RS]Joint Venture / Saving Grace [DVDRip] [Lektor PL] | Program ochrony Księżniczek - Princess. Protection. Program. 2009. DVDRip. XviD-VoMiT.avi » |