Witam ! Jeżeli nigdy nie grałeś w nfs Carbon a chcesz zobaczyć jaka grafika...itd
to pobierz demo :)
screen : http://im-gamer.com/images/obzor/nfs_carbon_sound.jpg
Download click :)
Powodzenia w testach :)
|
|
Witam ! Jeżeli nigdy nie grałeś w nfs Carbon a chcesz zobaczyć jaka grafika...itd
to pobierz demo :)
screen : http://im-gamer.com/images/obzor/nfs_carbon_sound.jpg
Download click :)
Powodzenia w testach :)
nom kolego, już wychodzi shift... może czas o nim pogadać? xD
Nie wiem czego ludzie chcą od Carbona ;P Fajny jest (tylko że krótki). MW mi się wydaje nudny jak jesteś przy przeciwniku nr 9-4 z czarnej listy.
Ludzie czemu wy sie zachwycacie CARBONEM jak juz dawno była premiera UNDERCOVERA...
Undercover jest w 100 % lepszy od tego "CARBONA" tylko równie krótki.
FIXrapid.com - Jedyny działający sposób na rapidshare!
Polecam, ściągajcie stąd swoje majteczki.
Wiecie Carbon to może już nie najnowszy ale zawsze jest fajny.Linki do pełna wersja. Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Eee... LOL, Lionel, komu się chcę pobierać z Rapida jak się nie ma konta, bardzo długo się ściąga, i od momentu pobrania 1 pliku trzeba czekać 15 min na pobranie drugiego.
OdSiebie.com beta 1.0 - multimedialna społeczność , Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem! i inne takie strony są lepsze od RS.
A do tematu, jak pierwszy raz grałem w NFS Most Wanted, był taki dreszczyk emocji, ja osobiście uważam że NFS MW jest lepszy od Carbona, na czarnej liście w NFS'ie MW byłem 10, bo 9 nie chciało mi się :P Ciągle przegrywałem xDDD

Undercover to gówno, które nie równa się z Carbonem![]()

Moim zdaniem wszystkie nfs'y bo U2 (prócz most wanted) to szity zepsuli totalnie klimat nfs'a w MW jeszcze to było, ale pro street to juz n/c arena legalne wyścigi wot the fak? undercover jest już troche lepszy ale ja mam jakiś nie smak do nie go grałem 1 raz u kolegi i jakoś do gustu mi nie przypadł.Teraz shift, każdy sie w nim jara grafiką ale to to samo co pro street (moim zdaniem), tylko jest juz lepszy pod względem grafiki itp.Co do carbona, carbon jest jak dziewczyna z toną tapety.
| « [Hf] Mr. Hudson ft Kanye West - Supernova | Kasa na Smocze Monety za klikanie !!! » |