|
|
chciałem się tylko upewnić, to jest to samo co powyżej bez żadnych ripów itd. po prostu bardzo dobrze spakowane?
ściągam już z rapidshare zostało jakieś 15 segmentów... to i tak więcej niż Twoje... dlatego pytam
Cześć
Ściągnęłem tego drugiego Cracka, zrobiłem wszystko według instrukcji, klikam na sgp.exe i wyskakuje mi coś takiego:
The thread attempted to read from or write to a virtual address for which it does not have the appropriate access.
Za każdym razem gdy to włączam, wyskakuje mi to. Proszę o pomoc!!!
Z góry dziękuję.
Mam pytanie jak gram na singiel pleyer i przechodze II potem I lige i nagle wyskakuje problem z wejsciem do ekstra czy moze byc to zwiazane z crackiem ze jest od sgp3 ? doszlem do tego ze w I lidze nie rozgrywa sie 1 mecz i na koniec jest lipa :/ mial juz ktos taki problem ?
Pozdrawiam
Witam u mnie zaden crack nie dziala uruchamiam jak trzeba i wyskakuje mi ze program spedway gp przestal dzialac, mam viste i uruchamiam jako administrator, wie ktos moze co to jest. Dzieki
Siemka ktos wie co to znaczy??? to jest ten crack liga mi niedziala i gra sie wylacza przy wlaczeniu nowa gra liga itp. laduje sie i wyskakuje mi blad
RUNTIME
program: G:/Program Files\techland\speedwey liga\sgp3.exe
R6025
-pure virtual function cal
Speedway Liga [PL] 2009 crack + path
Symulator żużlowy przedstawiający trzy polskie ligi oraz wszystkie występujące w nich zespoły. W grze zastosowano nowy tryb symulacji, który stara się wiernie odwzorować model jazdy na motorze.
symulatory ( żużel )
15 maja 2009 ( światowa data premiery )
15 maja 2009 ( data wydania w Polsce )
PC
tryb gry: single / multiplayer
nośnik: 1 DVD
tryb multiplayer: LAN / Internet
liczba graczy: 1-4
wymagania wiekowe: 16+
wymagania sprzętowe: Pentium 4 2 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 6800 lub lepsza), 2 GB HDD, Windows XP/Vista
Download:
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Ostatnio edytowane przez 1CyberShot1 ; 30-08-2009 o 09:56
Producent: Techland
Wydawca: Techland
Gatunek: symulatory ( żużel )
Premiera: 15 maja 2009 (Świat) 15 maja 2009 (Polska)
wymagania sprzętowe: Pentium 4 2 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 6800 lub lepsza), 2 GB HDD, Windows XP/Vista
Opis:
Speedway Liga to symulator wyścigów żużlowych skupiający się na polskiej lidze speedway. Za dzieło odpowiada wrocławskie studio Techland, znane między innymi z takich produkcji jak Chrome oraz Xpand Rally.
W grze zawarto trzy rodzime ligi oraz wszystkie występujące w nich zespoły. Twórcy przygotowali rozbudowany tryb kariery, w którym zaczynamy od podstaw i powoli pniemy się na sam szczyt, wygrywając poszczególne zawody. Zwieńczeniem tej ścieżki i ostatecznym sukcesem jest oczywiście zdobycie mistrzostwa Polski.
Dzieło spodoba się szczególnie miłośnikom FIM Speedway Grand Prix 3, w stosunku do którego wprowadzono jednak wiele zmian i ulepszeń. Głównym atutem jest tryb symulacji, oferujący nieznany dotąd poziom realizmu. Gwarantujące to wierne odwzorowanie modelu jazdy. Prowadząc motor musimy zwracać uwagę na wiele niuansów – np. odpowiednio balansować ciałem na zakrętach i sprzęgłem przy starcie.
Instalacja.
- Rozpakuj
- Zamontuj
- Zainstaluj i wpisz serial
- Zainstaluj patch
- Skopiuj cracka do głównego folderu z grą i podmień
- Dodaj wpis do rejestru
- Graj
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
[lang=de]iCH HABE IMMER NOCH PROBLEME DAS SPIEL ZUM LAUFEN ZUBEKOMMEN ES WILL EINFACH NICHT STARTEN KANN MIT JEMAND HELFEN[/lang]
| « [RS] Damages - sezon 2 /napisy/ | Prywatny serwer gry Tibia [OTS] - HOJDAX OTS » |