Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , ,

Odsłon tematu: 6771
Narzędzia wątku

Doładowanie na telefon za free

kielek2525 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

serwis otineo.com wystartował w wersji oficjalnej zarejestruj się oglądaj 15 sekundowe reklamy i odbieraj doładowania na komórke po rejestracji orzymujesz 20 minut na rozmowy gratis > numer osoby polecającej 782 052 496 zapraszam i powodzenia!

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem z CS CZ Ładowanie
Problem polega na tym, że gdy wejdę na serwer i ukarze się mym oczom okno z informacjami dotyczącymi serwera (okno z opcją kliknięcia ok).Zawiesza mi się gra u muszę zakończyć zadanie bo nic innego nie pomaga. Wcześniej hulało dobrze ale to było ze 2 lata temu. Steam orginał, uruchamiany jako...
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
CS:S/CS:1.6/CS:CZ za doładowanie/przelew.
Witam dziś do sprzedania mam konto steam! CS:S i CS 1.6! (jeden steam)! http://allegro.pl/steam-cs-s-cs1-6-za-doladowanie-do-tel-i1277491883.html Pozdrawiam, k3dzi0r69. http://img809.imageshack.us/img809/9628/96833988.png ---------- Post dodany 23-10-2010 o godzinie 19:19...
Gry
STEAM CS1.6 za DOŁADOWANIE
Witam mam do sprzedania 40 kluczy steam za doładowanie do telefonu o wartości 5zł sztuka. Zainteresowanych proszę o kontakt GG- 25594699 ---------- Post dodany 30-09-2010 o godzinie 13:58 ---------- edit: doładowanie Heyah ---------- Post dodany 30-09-2010 o godzinie 13:58 ---------- ...
Gry
STEAM KEY CS1.6 / CoD MW2 (doładowanie)
Witam, mam do zaoferowania 3 klucze steam do CS Anthology i 1 klucz CoD MW2. Cena CS to 2 x 5 zł doladowania Orange Cena CoD 25zł orange doladowanie. kontakt 24848820
Gry
ładowanie userconfig.cfg
Witam. Mam problem otóż chce dodać config na zwiększenie fps ale gdy utworze plik userconfig.cfg i wrzucę do niego potrzebne cfg w grze nie chce ładować się, wcześniej miałem dobrze tylko teraz po reinstalce cs'a nie chce mi chodzić w config.cfg mam wpisane exec userconfig.cfg więc nie mam pojęcia...
Problemy z CS 1.6
Nie ładowanie się serva
Witam.Mam problem.Jak chce wejść na mój ulubiony server to ładuję się do połowy potem się zacina.Biorę al+ctrl+delete i sprawdzam,a tam Brak Odpowiedzi.Na inne servery dostać się moge ale tu się zacina i muszę wyłączać csa.Pomóżcie błagam bo chce wbić na serverek ten :) a wogle t kilka dni...
Problemy z CS 1.6
Herb Doładowanie [10zł]
Siemaciee.Zobaczyłem temat DJ_Wilczura i postanowiłem ze tez taki zrobie bo bardzo pilnie ale to bardzo pilnie jak najszybciej potrzebuje Herba.Dam 10zł doładowania !!! Jak najszybciej. Wymiary: 150x150,200x200,100x100,600x600 Kolorystyka: Ciemnoszaro-pomarańczowa Napis: eR ( musi byc...
Prośby o wykonanie grafiki
Podwójne ładowanie gry
Witam! Mam problem gra ładuję mi się podwójnie to mi nieprzeszkadza ponieważ to tylko kilka sekund, lecz przez to gra chodzi mi jak by 2x szyciej. Dodatkowo z wielką zacinką i cofaniem się postaci. W FAQ znalezłem temat o tym ale rozwiązanie mi niedziała. Więc postanowiłem napisać oddzielny...
Problemy z CS 1.6
Ładowanie
Ładuje mi sie serwer czekam czekam czekam zostały jeszcze dwie kreski do końca nie chce sie naładowac nad kreskami pisze PARSING GAME INFO PROSZE O POMOC
Problemy z CS 1.6
ładowanie pluginów
Mam wklejony plugin wszystko jest ok wchodze na serwer a tam L 01/05/2008 - 11:18:33: Plugin "admin_mark.amxx" failed to load: Module/Library "cstrike" required for plugin. Check modules.ini. podobnie jest z innymi pluginami afkkicker2 ,afkkiss ,M_antirusher .
Problem z pluginem AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz