Gorąco Polecam ten Hosting!
Mam na nim 2 Serwery i jestem z nich bardzo zadowolony pingi nie przekraczaja 40ms
Bardzo szybko otrzymałem serwery i pełen dostep do FTP. Zdecydowanie sa to najtańsze i
bardzo dobre serwery gier multiplayer.
Cennik Serwerów:
PL-Gdańsk
Prywanty/slot 2,00 zł
Publiczny/slot 3,00 zł
Serwer Testowy:
91.204.163.190:27015
Francja
Prywanty/slot 1.00 zł
Publiczny/slot 1,50zł
Serwer Testowy:
87.98.183.54:27015
Informacje o firmie:
Jest to nowo powstała firma ,która oferuje profesjonalne serwery gier za niewielką cenę!
Wkrótce planujemy wprowadzic funkcje SMS która ułatwi wielu graczom kupno serwera.
Kupując serwery u 4host.com.pl napweno nie pożałujesz.
Gwarantujemy Pomoc 24/h, Niski Ping,Szybką instalację serwera (od 30 minut do 2 godzin)
4host.com.pl jest marką firmy AGAMS z siedzibą w Legnicy (59-220) przy ulicy Nowy Świat 7b/2, NIP:648-109-15-96, REGON:273624588.
Załacze tu również regulamin usług 4host.com.pl
Obowiązki klienta:
1.Kilent ma obowiązek przestrzegać regulamin 4host.com.pl.
2.Klient ma obowiązek umieszczać w nazwie serwera frazę "4host.com.pl"
Niedopuszczalne jest:
1.Zdejmowanie hasła z serwera prywatnego
2.Reklamowania innych firm niezależnie od tematyki.
3.Zmiany ilości slotów.
W przypadku nieprzestrzegania regulaminu 4host.com.pl zastrzega sobie prawo do natychmiastowego odebrania serwera klientowi.
Nie odpowiadamy za:
1.Nieumiejętne korzystanie serwera, oraz upublicznianie danych FTP, RCON, HASŁA osobom trzecim.
2.Prace konserwacyjne spowodwane polepszeniem warunków pracy serwera.
Prawa reklamacji:
1.Reklamację można złożyć po nie otrzymaniu bądź jej wadliwemu działaniu serwera.
2.Reklamacje należy zgłaszać na e-mail podany na stronie głównej (support@4host.com.pl).
3.Za każdą przerwę w działaniu serwera spowodowaną pracami konserwacyjnymi 4host.com.pl zobowiązuje się dodac ilość dni do upływu terminu serwera.
Klient kupujący serwer zatwierdza bezwarunkowo regulamin 4host.com.pl
4host.com.pl - Serdecznie zapraszam.