Popularne odwołania do tej strony: plemiona tekst powitalny plemie przykłady, fajne nazwy plemion w plemionach, nazwy plemion, opisy forum pleminia, plemię w plemionach, plemiona opisy graficzne, opisy graficzne plemiona, plemiona forum plemienia, opis plemienia w plemionach, nazwa plemienia plemiona, profil plemienia, nazwy plemienia w plemionach, plemiona na komórkę, nazwa plemienia w plemionach, plemiona opis plemienia, nazwy plemion w plemionach, plemiona jak dobrze zacząć, fajne opisy do plemienia w plemionach, plemiona teksty, opisy graficzne do plemion, wiadomosc powitalna plemiona, plemiona forum jak zrobic forum, plemiona nazwa plemienia, plemiona plemię, bot mega plemie
Witam. Myślę, że to dobry pomysł żeby umieszczać tu namiary na swoje plemienia w grze plemiona.pl , ponieważ każdy gracz ten początkujący jak i ten zaawansowany chciałby mieć jakieś plemię, a poprostu nie może znaleść lub ma a nie może go rozsławić ...
Wzór :
Kod:
Świat -
Kontynent -
Ilość członków -
Suma punktów -
Średnia pkt członka -
Nick założyciela -
Nazwa + skrót plemienia -
Świat - 32
Kontynent - K58
Ilość członków - 84
Suma punktów - 185.136
Średnia pkt członka - 2.204
Nick założyciela - LGKaczy ale oddał włądze Wilchelm II
Nazwa + skrót plemienia - Ogniste Smoki skrót O-S
Jesteśmy akademia 1 w rankingu plemienia :)
Witam ponownie,
mam do sprzedania konto w kultowej grze przeglądarkowej jaką są Plemiona.
Konto ma 2,3 miliona punktów, gra toczy się na 28 świecie, ponadto wioski położone są na kontynencie 1 i wszystkie są rozbudowane na maxa z full zagrodami !!! Plemię top 8 na świecie !!!
Interesowało...
Sprzedam konto do plemion 128k ptk. 15 wiosek spokojna okolica plemie top 44, swiat 23, rank na swiecie ok.1000. ss i wszelkie sprawy tu lub na gg 2977190.
Taka fajna opcja do plemion :wink:
Niektóre udogodnienia to:
- możliwość powiększenia mapy do 30x30 w standardzie jest to chyba 7x7
- uproszczony panel kontrolny
- szybkie i wygodne przełączanie się pomiędzy wioskami
- opcja "ponowny atak" w raportach (jak na koncie PREMIUM!)
- gdy jesteśmy...
Witam polecam grę PLEMIONA :)
Jest to gra przeglądarkowa :)
Zapraszam do rejestracji... :)
Plemiona - średniowieczna gra przeglądarkowa
Plemiona - średniowieczna gra przeglądarkowa
ROZBUDOWA
1. Punkty i ranking nie są wyznacznikiem Twojej siły. Nadmierny rozwój ekonomii i zaniedbywanie rozbudowy wojska, szczególnie obrony może spowodować iż staniesz się czyjąś farmą. Nie licz na pomoc plemienia, jeżeli nie dbasz o odpowiednie zabezpieczenie swojej wioski.
2. W...
Tamten temat został zamknięty więc zrobiłem nowy.
Ja gram na świecie 32 na kontyęcie 57 w plemieniu "Warlike Dragon"
----------------------------------------------------------------------------------------
Warlike Dragon:
Średnia punktów: 1.185
Ranking: 170
...
Ja to chciałem sie spytac równiez jak Barro czy ktos gra w gre internetowa ale nie w the crims tylko w plemiona.
Jak tak to pochwalcie sie na jakim swiecie gracie , z jakimi nickami i wasze osiagniecia :lol:
Ja Gram na 14 z nickiem go4goal i mam 230 punktow ale swiat niedawno ruszyl dlatego...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u