Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: esport szablony weapsspel, star wars darmowe szablony stron www, obrazki do szablonow

Odsłon tematu: 1515
Narzędzia wątku

www.sf-esport.eu ! Szablony, Modyfikacje, Obrazki, VT za free !

szynek.999 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Klan sf-esport.eu za darmo wykonuje grafike dla klanów ! Jeżeli potrzebujesz grafiki, modyfikajci webspell, szablonów wejdz na sf-esport.eu !

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
3rr cfg modyfikacje
Czesc. Potrzebuje modyfikacji configa na 3 restarty. Chcioalbym aby zmienic w nim czas restartow, tzn restart pierwszy po 5 sekundach, drugi restart po 4 sekundach, i trzeci restart po 3 sekundach. alias wait5 "wait; wait; wait; wait; wait" alias wait6 "wait5; wait" alias wait10 "wait5; wait5"...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Modyfikacje serwera
nie wiedzialem gdzie dac ten temat wiec dalem do offtopu :D chcę wrzucić na serwer jakies modyfikacje :) mam servet TP więc chcę aby te modyfikacje byle lekie, chcę aby sie gralo przyjemniej... myślałem na bf2 ale tam jest niewidzialność z kosą, szybsze bieganie... a pozatym ten mod jest na...
OffTopic - Counter Strike
Modyfikacje KP500
Tutaj znajdziecie wszystko :D Twoje centrum informacyjne o Telefonach zapraszam do rejestracji
Komórki, GSM, operatorzy
Szablony za free
Mam duzo fajnych szablonow pod webspell Kontakt- Witaj na D^S
Archiwum forum
[Poradnik] Modyfikacje GTA 4
http://gta.net.pl/images/download/8518aed665d9ce2b7e1bf5150dc453d2.jpg http://gta.net.pl/images/download/fd2cbb8efeb01cc754d051ea16abde13.jpg Dashcam: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. ExplosiveFX_MOD_V1: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu...
GTA
4 Szablony WANI za Free oraz Kanały Ts2!
Zapraszam na www.killers-team.pl Darmowe kanały ts2 oraz Szablony WANI :)
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Modyfikacje webspell
Witam, gdzie mozna znalezc jakies ciekawe modyfikacje webspell? Szukalem juz na webspell-support.pl itp. ale nie ma wielu takich, z ktorych ja bym chcial skorzystac. Chcialbym, aby moja strona choc w pewnym stopniu przypominala UCP.MP3Store eSport Club :: #ucp-klan.com
Archiwum forum
szablony phpbb by przemo za free
gdzie moge znalezc darmowe szablony phpbb by przemo taki zebym mogl zrobic forum cs z swoimi serwerami np. jak tu Bomb-Site Libido :: Strona Główna (nie taki sam tylko przyklad podaje) zeby byly ciemne kolory.
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
modyfikacje
Poprosze linki do sciagniecia modów do cs 1.6. sorki jak zly dzial to go poprawie.
Amx Mod X
Modyfikacje na lan
Witam! Na lekcjach informatyki planujemy grać sobie w cs (oczywiście w czasie wolnym ;) i tu nasuwa się pytanie, instalacja dodatków, modów itd. tak aby działały na lanie jest taka sama jak instalacja na server ogólnodostępny? Czy może jest jakiś inny tor aby doinstalować parę rozszerzeń a może...
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz