Nie aktualne /delete
|
|
Nie aktualne /delete
Ostatnio edytowane przez wiaderkowicz ; 24-06-2009 o 13:45 Powód: dopisanie nowej strony
Super POLECAM bo działa ^^ DZIĘKI
mam tylko jedno pytanie, czy przez to komputer musi być ciągle włączony? czy mozna wyłączyć? czy działa to na zasadzie serwera, ze jak komputer nie jest włączony to domena pada?
zal... po co mam płacić za jakis poradnik 20 zł...
skoro moge wysłać SMS 10 zł
Domena .pl za sms
i mam domene w jeden dzien
a po za tym ten poradnik znajdziecie w wyszukiwarce rapid share za darmo...
W wyszukiwarce rapidshare powiadasz? To znajdź go, pobierz, i zrób domenę (dowolną), która przekierowuje na tą stronę!
Do Vario komputer nie musi non-stop chodzić. Wystarczy że zrobisz domenę i możesz iść na spacer ^^
Ten poradnik jest po to że płacisz tylko 1 raz 20zł a masz nieograniczoną ilość domen. Nie wymądrzajcie się, bo nawet nie wiecie co chcem sprzedać.
home.pl : Najlepszy hosting. Domeny, serwery, e-mail, sklepy internetowe, SSL każdy może zarejestrować domene za darmo, a nawet 3 jak dobrze pamiętam na okres 1 roku. Nie dawajcie się oszukiwać. Zapewniam że w home domeny są darmowe.
Pozdrawiam.
Chyba sie skusze :P
To pozdrawiam daj mi chociaż 1 domenę z home.pl przekierowywującą na google.pl to ci uwierze. Pozdr.... (sz. bana oczyść temat)
na home.pl jest oferta darmowe domeny DLA FIRM
wiec mozesz sciemnic ze masz firme... ale potem musisz przeslac im papiery bo ci zablokuja
wiaderkowicz sory za tamten koment
ale nie wierzylem w to... ale jak sie okazalo
Domena .pl za sms
rejestruje domeny wlasnie w ten sposob...
ja czekam az bedziesz na gg skusze sie na ten poradnik ;)
Ostatnio edytowane przez RaVe1 ; 13-06-2009 o 13:03
Spoko. Mój sposób nie wymaga potwierdzania papierów itp. Pozdrawiam!

no tak... ale home.pl tez lepiej nie ufać...
a dzieki takiemu poradnikowi mozesz zalozyc se mala firme np. domeny za sms 7 zł
i zawsze jest duży zysk ;)
Na home.pl jaka jest wogóle platność ?
o zal nie kupujcie tego to zwykły śmieć...
ten poradnik to tylko instrukcja jak sie robi konto na nazwa.pl...
zal NIE KUPUJCIE !!
Szczerze, to nie zaufałbym Ci :P Chyba że pierw byś mi domenę zrobił jakby działało to bym Ci wysłał kasę, a jak byś nie wierzył że wyślę to po 2 dniach byś wyłączył proste..
TO ZRÓBCIE I POKAŻCIE MI JAKĄŚ DOMENE NA HOME.pl LUB NA AZ.PL ZA DARMO TO UWIERZE A NIE CWANIAKUJECIE!
| « [RS] Fuel XBOX360-STRANGE 200mb parts! | [rs] pes 3 ! » |