Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: telecharger l objet com pour sony vega pro 9, problemas con el sony vegas pro 8.0 efectos, descargar plug ins de generadores video de sony vegas, error al escribir el archivo el sony vegas 8, plugin do sony vegas pro 8.0, sony vegas 8 plugin pack, jak zarejestrowac sony vegas, sony vegas a 8 download, sony vegas font problem, como instalar golden vegas, pesta

Odsłon tematu: 8510
Narzędzia wątku

Problem z sony vegas pro 8.0

Golden Deagle is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Zainstalowałem Sony Vegas Pro 8.0 ,w wersji trial posiadałem pluginy w zakładkach Video FX, Media Generators, moglem bawić się efektami itd. W wersji full nie posiadam tych pluginów, nie wiem czy może jest to wina instalacji, być może ścieżka jaką podałem do plików była zła (próbowałem instalacji na różne sposoby) niestety bez efektów, czy te pluginy trzeba pobrać w wersji full? Być może jest mi ktoś w stanie pomóc proszę więc o wsparcie. Z góry dziękuje.

Odp: Problem z sony vegas pro 8.0

At1x is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Nieco stary temat, jednak mam dokładnie ten sam problem.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem z napisami w Sony Vegas Pro 8.0
Witam mam pewien kłopot z dodaniem napisów do w filmu w sony vegas otóz chciałbym na początku filmu umiescic napisy które bedą widoczne przez jakies 5 sek na czarnym tle a po 5 sekundach zeby film sobie leciał kiedy już robie te napisy dodaje je na os czasu itd chce zapisac film i robie to ale...
Multimedia i grafika
Sony vegas pro 9 problem
Chcę zainstalować sony vegasa pro 9 lecz wyskakuje dowload i klikam na to i nic więc musze sam sciagnac 3 rzeczy ktore to gowienko wymaga są to microsoft wmf 11 redist for mtp windows media audio and video support Microsoft .NET Framework 3.0 Microsoft Visual C++ 2008 SP1...
Archiwum forum
PRoblem z Sony Vegas(kazda wersja)
Mam problem z programem SONY VEGAS. Gdy wlaczam po instalacji owy program wyskakuje mi blad: An error occurred starting Vegas Pro. The system is low on memory. You may be able to reduce memory usage by closing other applications. Ten komentarz wyswietla sie przy kazdej wersji (probowalem...
Multimedia i grafika
Sony Vegas 8.0b - problem z Youtube
Mam problem z wklejaniem filmów z Youtube do Sony Vegas 8.0b. Kiedy wklejam pobarny z tego serwisu plik (i to niezależnie czy w FLV, czy w MP4) do Vegasa, na podglądzie oraz w wygenerowanym później pliku pojawiają się różnego rodzaju błedy z obrazem (screen w załączniku). Czy to może być wina...
Archiwum forum
problem 3d sony vegas
witam , mam problem z moim osny vegasem , otoz mam wersje sony vegas 9 platinum pro pack i probowalem wykonac tego tutka YouTube - Nice background + 3d lecz niemoge uczynic kroku ktory jest wyjasniony w momencie 5:22 poniewaz od wybiera tam "3D bla bla" a ja mam tam tylko 2 opcje : masking i alfa...
Archiwum forum
Sony Vegas 7.0/8.0/9.0 Problem
Zainstalowałem Sony Vegas Pro 8.0 ,w wersji trial posiadałem pluginy w zakładkach Video FX, Media Generators, moglem bawić się efektami itd. W wersji full nie posiadam tych pluginów. Potem zainstalowałem 7.0 ,9.0 i ciągle lipa niema podstawowych pluginów ... Kiedyś pamiętam jak robiłem filmy na...
Multimedia i grafika
Sony Vegas problem
Witam mam oto taki problem po zainstalowaniu sonego vegasa 8.0a i zarejestrowaniu gdy wchodzę w sonego vegasa to mi wyskakuje "brak odpowiedzi"(mam viste i biore "uruchom jako administrator") screen http://img401.imageshack.us/img401/7389/sonyvegashz1.jpg wszystko było git tylko gdy uruchomiłem...
Archiwum forum
Sony Vegas Pro 8.0c PROBLEM OŚ CZASU
Witam wszystkich! Piszę ponieważ nie mam pojęcia co jest przyczyną tego problemu. Otóż zaistalowałem w/w program i odpaliłem, wszystko było w porządku, lecz jak zamknąłem program i uruchomiłem go ponownie to oś czasu zniknęła. Problem ten się powtórzył, gdyż ok miesiąc temu było to samo. Bez tej...
Archiwum forum
Problem z Sony Vegas.
Hej. Mam problem z Sony Vegas 8.0a. Jeżeli zły dział to przepraszam. Więc tak: zainstalowałem go wszystko było cacy. Następnie gdy chcę go odpalić wyskakuje błąd. An error occurred starting Vegas Pro. The system is low on memory. You may be able to reduce memory usage by closing other...
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz