Popularne odwołania do tej strony: the sims 3 razor, sims 3 aktualizacja razor download, instalacja sims 3 razor, sims 3 razor download, jak zainstalować the sims 3 razor, the sims 3 razor do pobrania, the sims 3 instalacja błąd full build, update z wersji reloaded do razor, reloaded to razor download, sims 3 full instalacja, the sims 3 pl razor, the sims 3 download free full game pl, the sims 3 patch reloaded to razor version, jak zainstalować sims 3 razor, jak zainstalować sims3 razor, waga sims3, sims 3 razor jak zainstalować, patch do simsow 3 700mb, instalacja sims3 od razor, razor sims 3 instalacja, the sims 3- patch reloaded to razor, the sims 3 razor problem, the sims 3 dodatki fryzury download rapidshare, wersja razor co to znaczy, instalowanie sims 3 razor
Działa na 100%
Party po ~200MB=4,96GB
W razie problemów pisać na PW lub gg.10625358
Posiadam identyczną kopię jak na serwerze
Najlepszy rodzaj kompresji [rozpakowanie trochę potrwa ale za to mała waga plików]
W razie wygaśnięcia linków możliwość ponownego uploadu danego pliku i dociągnięcia bez problemów
*Pełna wersja*
*Zawiera paczkę z drugim miastem*
*Zawiera najnowsze dodatki-przedmioty, fryzury, ubrania itp*
*Zawiera paczkę-bez cenzury*
*Wszystko potrzebne do uruchomienia znajduje się w środku*
Aby zainstalować nowe paczki, należy najpierw uruchomić grę, następnie wyjść z niej, przejść do floderu Moje DokumentyElectronic ArtsThe Sims 3Downloads i tu wypakować wszystko.
Potem uruchamiamy ponownie grę i w panelu po kliknięciu ikony The Sims™ 3 na pulpicie klikamy pobrane, zaznaczamy wszystko i instalujemy.
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Kod:
Są dwa hasła. Pierwsze to krasz a drugie to ejdzej
Ostatnio edytowane przez Ejdzej ; 29-06-2009 o 14:29.
Powód: REupload drugi
Może mi ktoś wytłumaczyć czym sie różni ta wersja od Re...... ??
Lepiej z torentów ściągnąć 700MB i będzie w tej wersji, chociaż różnicy nie widzę;p
Więc pytam się czym się różni;p?
jak z torentów waga sims 3 to =700MB to chyba cud jakiś, simsy to minimum 4 GB, jak mniej to nie ściągaj
A Reloaded to podobno wersja w innej części świata,
Miałem obie i jednak Razor mniej razy mi crashuje, (bo jednak też crashuje), chociaż może to wina witaminki*
Osobiście polecam Razor, sam w nią gram, i lepszej nie znalazłem
Również polecam moje linki, W razie problemów pisać PW
Error
This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible.
sory ale dalo by sie z innego serwera np megaupload ? bo mam zwalonego kompa jak chodzi o sciaganie i mi errory wyskakuja a to nie wina linkow... z gory dzieki
Ostatnio edytowane przez Kira_97 ; 23-06-2009 o 17:21.
Powód: źle zapisałam
ja natomiast mam problem z tą wersją sims. ściągnięcie, rozpakowanie, montowanie ok, zaczynam instalację... i tyle. pasek postępu zatrzymuje się na początku; co najgorsze, nie ma żadnego powiadomienia o błędach. spotkaliście się z czymś takim? no i oczywiście, co mogę zrobić w tej sytuacji?
sory ale dalo by sie z innego serwera np megaupload ? bo mam zwalonego kompa jak chodzi o sciaganie i mi errory wyskakuja a to nie wina linkow... z gory dzieki
Niestety nie jestem w stanie wrzucić tego na megaupload, dopiero we wrześniu będę mieć mocniejsze łącze.
Z trudem udało mi się wrzucić już drugi reup, bo RS strasznie nie lubi moich linków.
Cytat:
Napisał crass
ja natomiast mam problem z tą wersją sims. ściągnięcie, rozpakowanie, montowanie ok, zaczynam instalację... i tyle. pasek postępu zatrzymuje się na początku; co najgorsze, nie ma żadnego powiadomienia o błędach. spotkaliście się z czymś takim? no i oczywiście, co mogę zrobić w tej sytuacji?
Co znaczy z tą wersją? Pobierałeś ode mnie? Jeżeli tak to napisz na PW lub gg10625358. Może uda mi się pomóc.
P.S piszicie PM bo nie zawsze sprawdzę wszystkie tematy, raczej codziennie sprawdzam wiadomosci.
Witam mam kilka pytań.
Zamierzam grać na jakiś 400 dpi, jaką częstotliwość odświeżania powinienem ustawić dla 400dpi? I czym więcej tym lepiej?
Czy zestawienie 1000Hz + 400DPI będzie ok dla użytkownika i dla bezpieczeństwa myszy?
-CZĘSTOTLIWOŚĆ ODŚWIEŻANIA PORTU USB
Ile HZ powinienem...
FREE DOWNLOAD The Sims 3 Dodatki MEGA FULL
KAŻDY KTO GRA W SIMSY POWINIEN MIEĆ TE DOTATKI !!!
NIEKTÓRE SCREENY Z DODATKÓW :
http://img37.imageshack.us/img37/5615/9ir9qu.gif
http://img34.imageshack.us/img34/8286/chaos8.jpg
http://img444.imageshack.us/img444/810/michaelj.jpg
Z instalacją jest wszystko w pożo tylko podczas gdy chcem odpalić grę wyskakuje okienko razor, a następnie okno (wiersz poleceń) i nic. wiem że nie jestem zalogowany na socjal club. proszę o pomoc.
The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs // free download games
Wszystko jest w wersji PL przy isntalacji, więc nie trzeba zmieniać żadnych wpisów w rejestrze do tego wszystkie obrazy są w ISO.
...
The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs // free download games
Wszystko jest w wersji PL przy isntalacji, więc nie trzeba zmieniać żadnych wpisów w rejestrze do tego wszystkie obrazy są w ISO.
...
# The Sims
# The Sims Światowe Życie
# The Sims Balanga
#...
Nazwa servera: TeamPlay @FreeFrag.ir.pl
Ip servera: 82.177.192.145:27082
Ilość slotów : 14 + 2
server jest 24/h
Strona www : razorteam.pl
Kontakt z adminem: 9921959
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Moje dane:
Nick w grze : RAZOR
Mikrofon : jest
Staż : około 8 miechy
Typ : Non Steam
Online : około 1,5h-2h dziennie w weekendy troche więcej
Kontakt : tylko gg 9982352 pisac nawet gdy jestem...