Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , , , , , ,

Odsłon tematu: 2803
Narzędzia wątku

GAMECAN NIE DZIAŁA FRAPS WYŁĄCzA DEMA! POMOCY CHCE FILMIK :p

misiek77 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Prosze o pomoc poniewaz gamecan mi nie dzala fraps wylacza i laguje!
WMM umiem sie obslugiwac wazne by z dnb.dem zrobic dnb.avi lub dnb.wav ....

Moze ktos pomoze!?

Dziekuje za przeczytanie,czekam!

H00L is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Ściągnij VideoMach!

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Podczas nagrywania dema CS sie przycina. Pomocy :(
Witam. Podczas nagrywania demka w Counter-striku 1.6 (steam) komendą "record "nazwa dema" CS co chwile mi się przycina, bardzo mały lag lecz podczas gry bardzo wkurza. Próbowałem: - defragmentacji dysków - formatowałem partycje systemową - przeinstalowywanie CS'a wraz ze Steam (z nowym...
Problemy z CS 1.6
[Steam & Non Steam] admin nie chce działać
Witam, Jednemu adminowi nie chce się załączyć amxmodmenu. W konsoli wyskakuje mu coś takiego: Could not establish connection to Steam servers (steamclient2). NET Ports: server 27015, client 27005 Server IP address 192.168.1.10:27015 Connecting to 91.203.133.221:27105... Connection accepted...
Problemy z CS 1.6
celownik nie chce działać
Witam Chce se zmienić celownik z awp na jakis inny,jak podmieniam plik z folderu,wchodzę do gry i...nic:sad: Próbowałem wszystkiego i...znowu nic.Nie wiem co zrobić,:dwarf: Z góry dzięki
Dodatki do Steam'a
sXe nie chce działać, pomocy
Wgrywałem sXe 7.8 według instrukcji i serwer off po wgraniu :/ metamod/plugins.ini server.cfg
Problemy i konfiguracja AMXX
FRAPS - Nagraj swój filmik w Counter Strike w dobrej jakości
Witam wszystkich zamieszczam tutaj program do nagrywania filmików na komputerze... nagrywa on filmiki w dobrej jakości. Download : Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
OffTopic - Counter Strike
Jakie programy do DEMA!? POMOCY!
Witam:) Potrzebuje listę programów do stworzenia dobrego dema... Takie które nie zacinają mi gry i nie obniżają fpsów:) Co do odtwarzania dem też bym prosił jakieś programiki oraz coś do super przeróbki demek:)! Z góry dzięki:):ganja:
Archiwum forum
Fraps coja mam zrobić POMOCY
mam wersje 2.9.5 build 7474 mam dobrze wszystko kiedy naciskam f9 lub włączam fraps to wogóle niema fps :angry2: i filmy misie nie :/ zapisują
OffTopic - Counter Strike
Steam nie chce działać!
Witam! Mam taki problem, że gdy próbuje włączyć steama na ograniczonym koncie to wyskakuje mi taki komunikat http://img381.imageshack.us/img381/9901/steamerrorgm4.jpg a gdy zmienie żeby to konto było administratorem systemu to wszystko działa normalnie! Zależy mi na tym aby steam działał też na...
Problemy z CS 1.6
Fraps... pomocy
Chce wreszcie zrobic filmik z glosem, lecz fraps mi sie zacina! dalem 100fps-y i dalej sie tak samo zacianalo:/ pomozcie mi... co mam robic! Z gory THX :]
Archiwum forum
chce nakręcić filmik :D:D pomocy
pomóżcie!!!! 1.mam demko i jak go chce odtworzyć to nie widać ani obrazu ani nie ma głosu. Pomocy!!!!!! 2.Włączam program Fraps i CS'a i nie wiem czy mi tworzy filmik już czy nie. Pomocy!!!!!!
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz