Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , ,

Odsłon tematu: 812
Narzędzia wątku

Error Doctor 2007

stefanQ is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Free download Error Doctor 2007 | Pobierz za darmo Error Doctor 2007

Error Doctor to prosta w użytkowaniu aplikacja umożliwiająca usunięcie większości błędów systemowych. Program automatycznie skanuje twarde dyski w poszukiwaniu niebezpiecznych programów oraz rejestr celem wykrycia błędnych wpisów dzięki czemu awarie zostają usunięte w niezwykle krótkim czasie, a system operacyjny działa znacznie szybciej.

Error Doctor funkcjonuje na systemach Windows XP 32-bit, Windows Vista 32-bit, Windows 9x, Windows NT 4.0, Windows 2000.

Pobierz program Error Doctor 2007
Kod:
http://www.errordoctor.com/downloads/ErrorDoctorSetup.exe

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Doctor Strange (2007) DVDRip XviD - ArbDub
http://4uphoneshop.com/wp-content/uploads/2011/01/y9Jg944c87.jpg Doctor Strange (2007) DVDRip XviD - ArbDub Language: English 76 Min | 660 x 360 | RMVB - 335Kbps | 30.000fps | RAM - 64.1Kbps | 222 MB Genre: Animation | Fantasy A crippled and embittered doctor travels to a hidden...
Filmy - kino, TV, DVD, divx
[Non Steam] Problem [Error error 5899 metadata file missing or damaged [-1]
Jak w temacie wie ktos o co chodzi? przy wlaczaniu cs wyskakuje mierror 5899 metadata file missing or damaged !!!
Instalacja gry i podstawy
[Steam] Fatal error: NET_sendpacket ERROR: WSAEINTR
Siema Wiem że to już było, ale nic nie rozwiązuje mojego problemu. Od jakiegoś czasu podczas gry w cs (po około 5 min) wyskakuje mi komunikat Fatal error: NET_sendpacket ERROR: WSAEINTR. Mam livebox neostrada 1 MB, ale w tym samym czasie na innym kompie kożystającego z tego liveboxa nic nie...
Problemy z CS 1.6
Fatal error: Smarty error....czyli problem z amx bans :)
Fatal error: Smarty error: : syntax error: unrecognized tag: \"_LOGGED\"|lang (Smarty_Compiler.class.php, line 439) in /var/www/virtual/my-skill.pl/bany/htdocs/smarty/Smarty.class.php on line 1095 To mi wyskakuje po wejściu do amxbans na strone o co chodzi ? Nadałem chmod 777 na katalog...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER, expecting T_VARIABLE or '$' in /var/www/sites/yoyo.pl/g/r/grabetakuczixa/lib.php on line 55
Witam prosze wejdzcie na te stronne http://www.grabetakuczixa.yoyo.pl/ wyskakuje oto taki błąd Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER, expecting T_VARIABLE or '$' in /var/www/sites/yoyo.pl/g/r/grabetakuczixa/lib.php on line 55 a oto lib.php <?php // lib.php :: Common functions...
Tworzenie - projektowanie stron www
[OS] Iron MAiden-Doctor,Doctor
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Pojedyncze kawałki, mp3
[RS] Doctor Strange (2007)
http://images45.fotosik.pl/130/f77a4b32a4573547.jpg Doctor Strange (2007) NAZWA RELEASU - Doctor.Strange.DVDRIP.dubPL.avi OGÓLNE: DivX, DVD-RIP, 699 MB, 73 min. VIDEO: 640x352, FPS:25 AUDIO: polski dubbing, MPEG Layer-3 dane naprawcze - 10%
Filmy animowane, bajki
ERROR; NET_SendPacket ERROR: WSAEINVAL
Witam, Jak gram na jakimś serwerze, obojętnie jakim.. pogram chwile i zaczynają się ścinać tekstury, po czym wywala mnie do windowsa i wyskakuje błąd: NET_SendPacket ERROR: WSAEINVAL O co kaman? Reinstall CS'a nie pomógł. Pomocy!
Problemy z CS 1.6
HLDS - Fatal Error / Host Error
Witam wszystkich. Mam problem z HLDS. Gdy odpalam HLDS przez steam jest wszystko w porządku do czasu gdy dam "Start server". Zobaczcie na screenach: 1) ImageShack - Hosting :: 20080907102102cl6.png 2) ImageShack - Hosting :: 20080907102125lh1.png 3) ImageShack - Hosting :: 20080907102150rb6.png...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
net send packet error: no error
Witam, gdy gram w cs-a to po paru minutach wyrzuca mnie z gry, przenosi do windy i wyskakuje jakis error: "net send packet error: no error" korzystam z neo 512 i gdy wyskakuje mi ten błąd, muszę na nowo łączyć sie z neo... O co chodzi? Czy ktoś może mi pomóc? Z góry dzięki i pozdrawiam.
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz