Pomożcie ,prosił bym was o grę The Sims.
Najlepiej linki bez limitów bo niestety nie posiadam konta premium ....
Chciałbym tylko the sims bez zadnych dodatków, bo mam swoje na orginalnych płytach . Z góry dzienkuję, Prosze o szybką odpowiedz.
|
|
Pomożcie ,prosił bym was o grę The Sims.
Najlepiej linki bez limitów bo niestety nie posiadam konta premium ....
Chciałbym tylko the sims bez zadnych dodatków, bo mam swoje na orginalnych płytach . Z góry dzienkuję, Prosze o szybką odpowiedz.
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
To jest 1 czy 2 ??
Chyba chciałeś SIMS 1
to dałem Ci linki do 1
niCe człowieku
Bo przy ściąganiu jest tak : maxis sims 2_2
To co ? Przecież to tylko 178 MB, ściągniesz to się przekonasz ;)
Ściągnąłem i dziwna grafa.Taka gorsza.Zdawało mi się że w oryginale była lepsza ale tak dawno nie grałem i nie wiem.
berro dziei bo ja tez szukalem simow a jeszcze jakbys mogl to daj link do 2 :)
To liki do 2 :
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Ale tematów o 2 było dużo wystarczyło poszukać.
prosiłbym na innym uploadzie
na rapidsheru mam limity :(
A kto nie ma : D
thx wielkie :P
Hej, a ma ktoś może dodatek "Zwierzaki" do The Sims 1? Szukałam w Googlach, ale nie znalazłam.
Nie mogę tego zainstalować. Wypakowałam i jak klikam w "start", to wyskakuje, że nie znajduje The Sims bazy, a w bazę to ja gram od kilku dni. Jak klikam w "Setup" od zwierzaków to pisze, że się nie zainstalowało.
Czy to trzeba przenieść do folderu z bazą, czy coś?
A, i bazę mam pobraną z internetu, a nie oryginalną, wypakowaną, bez instalacji.
Ostatnio edytowane przez Mood ; 22-07-2009 o 15:50
Witam.Przepraszam że odświeżam temat ale mam problem z instalacją ściagniętych zwierzaków :( wszystko jest ok, instalacja dochodzi do 95 %, ale nagle pojawia się napis informujący,że trzeba drugą płytę.A ja nawet tej płyty nie mam, do przecież te simsy ściągnęłam :( Co robić?
Ej a no dobra skoro to temat o simach i wgl to ja mam pewien problem z instalacja pomorzecie? bo nie moge znalesc nigdzie watkow na ten temat co mnie by interesowal
| « Harry Potter wszystkie częsci PL .pdf | Galerianki (2009) » |