Chej. Mam pytanie. Zacząłem grać w Football Manager 2009 Lechem Poznań. Chciałbym się dowiedzieć jakimi klubami Wy gracie,jakie transfery przeprowadzaliście oraz jakie taktyki preferujecie. No i co i kogo mi byście polecili.
|
|
Chej. Mam pytanie. Zacząłem grać w Football Manager 2009 Lechem Poznań. Chciałbym się dowiedzieć jakimi klubami Wy gracie,jakie transfery przeprowadzaliście oraz jakie taktyki preferujecie. No i co i kogo mi byście polecili.
Ja gram np. Real Madryt. Z pierwotnego składu zostały 3 osoby: Sergio Ramos, Royson Drenthe i Iker Casillas. Teraz przedstawię ci mój skład teraźniejszy (rok 2013):
Taktyka: 4-1-2-1-2.
Bramkarz:Iker Casillas
Obrońcy: Drenthe, Federico Fazio, Andrey Cherenkov,Sergio Ramos.
Defensywny pomocnik: Miguel Veloso.
Pomocnicy: Manuel Fellaini, Ignacio Camacho.
Ofensywny pomocnik: Mofokeng (polecam; później się bardzo rozwinie)
Napastnicy: Carlos Vela, Karim Benzema.
Mam także bardzo silną ławkę rezerwowych.
Sorki, ale są błędy przy niektórych imionach i nazwiskach :)
Na transfery wydałem ogólnie 1.5 mld i mam 200 mln zapasu.
Pozdro dla wszystkich :)
Ostatnio edytowane przez stachu21 ; 17-07-2009 o 15:17 Powód: Nie dokończyłem...
Ja gram Chelsea w 2011 roku.
Mój skład to:
Bramkarze: Petr Cech, Jgor Akinfiejew;
Obrońcy: John Terry, Jose Bosingwa, Dario Srna, Ashley Cole, Giorgio Chiellini, Alex, Juri Zirkow;
Defensywni Pomocnicy: Michael Essien, Lassana Diarra, Michael Ballack, John Obi Mikel;
Ofensywni Pomocnicy: Frank Lampard, Florent Malouda, Sebastian Giovinco, Joe Cole, Salomon Kalou;
Napastnicy: Zlatan Ibrahimović, Didier Drogba, Sergio Aguero, Artem Milevskyi;
Staram się Jeszcze o Fernando Torresa, ale raczej mi to nie wyjdzie...
Pozdrawiam;)
a co sądzicie o Keirrisonie??? Warto go kupować właśnie do Realu Madryt???
| « TOP Konto Metaldamage - Viper ,3 miliony $$$ | Orphan / Sierota (2009)[DVDrip] » |