1 Masz BANA za hacki.
2 Nie ma exp hack i yang hack.
3 Trade hack jest.
4 Na speed hacku tylko się gra gorzej.
Pozdro dla wszystkich![]()
|
|
1 Masz BANA za hacki.
2 Nie ma exp hack i yang hack.
3 Trade hack jest.
4 Na speed hacku tylko się gra gorzej.
Pozdro dla wszystkich![]()
kody do metinaKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. komendy do metina 2 haslo :huj
Witam. Mam dla was stronkę z cheatami, bugami, poradami i innymi do Metin2. Stronka posiada najnowsze cheaty i inne. >>www.m2cheat.pun.p << . Jeśli chodzi o exp hacka to na stronie jest taki cheat w którym potworki pojawiają sie w jednym miejscu i mozna se bic. Jeśli mamy 25 lvl wystarczy włączyc to na noc a z rana minimum 35 lvl.
ja nie używam hackó chociaż wiem że sem i bendom ale ci kturzy ich użuwajom to tylko głupe małe nooby kture nie umiejom grac normalnie. ja naprzykład wbiłem 80 lvl wojskowego konia miałem miałem pro eq i 20000000
z czitami to nie jest gra... ja grałem na ASTRALU miałem 56 lvl :P teraz juz nie gram bo nudne jak Fiu!!!!

Kolega miał 34lvl i dostał bana za SH. Chciał mi to dać, ale na szczęście nie wziąłem.
Prosze dajcie bana w m2 takiemu typowi bo ukradł mi kose +9!!!!Ten typ to:dawolaj123 pppprrrrrrooooooooossssssssszzzzzzzzeeee
| « [Download] [RS] Ghostbusters: The Video Game *Repack/ISO* [ENG] | Wiedzmin » |