Znacie jakiś dobry exp hack? Znudziło mi się monotonne walenie potworów za które leci małó expa. Chciałbym to jakoś przyspieszyć. Mam nadzieję że mi pomprzecie.
|
|
Znacie jakiś dobry exp hack? Znudziło mi się monotonne walenie potworów za które leci małó expa. Chciałbym to jakoś przyspieszyć. Mam nadzieję że mi pomprzecie.
Nie ma żadnych exp hacków, yang hacków, ani trade hacków !
Jedyny sposób na exp to bicie mobów i wykonywanie questów.
po 1: metin to nie gra przeglądarkowa
po 2: =w= zabrania rozmawiania o haxach ;-) banned.
Ej jeśli chodzi o exsp to mozna grac na prywatnych serwach ja polecam Moja własna strona na serwerze tnb.pl (ustaw w panelu admina) sam na nim gram i jest OK ;D
Gra jest fajna ale trzeba umnieć wbijać lvl a nie myślicie ze ktoś odda wam 45 lvl ^^
Właśnie nigdy nie było i nie będzie yang exp ani trade hacków do Metina2. A jak są to grają z nimi tylko nooby.
Po co do metina hacki? w 7 dni można wbic 46lvl i to na luzie a jeszcze teraz są wakacje to jeszcze lepiej
W tydzień to ja wbiłem 35 na speed hacku. Ale po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem iż nie warto go używać bo gra na różnych programach typu właśnie speed hack nie daje satysfakcji z postaci... lepiej długo się męczyć i wbić jakiś tam lvl niż grać na wspomagaczach... :)
Pozdro
mi sie znudziło na 23 lvl xDD. strata czasu . w grupie i tak się lepiej expi. szybciej. ale zależy na kim expisz i z kim. z kimś kto ma taki sam lvl jak Ty lub wyższy. ale i tak najlepiej się expi za kasę
![]()
Menel Game jest głupie
No i poco ci hacki graj normalnie.
Mowicie ze nie ma hackow,a ja wiem ze sa i byly i beda![]()
Weż kurde pograj sobie w silkroad online wciąga miałem , 81 poziom ale sprzedałem w google wpisz silkroad online gra nie w przeglądarce jest też ECSRO serwer większy exp jak nie wiesz jak wejdz w google i wpisz jak grać w ecsro . Nie zmuszam cię jak chcesz grać w silkroad graj bym załatwił ci jakiś duży poziom jak by co pisz na gg 7659180 ....
Ostatnio edytowane przez wariatizehnon ; 30-07-2009 o 11:08
wejdz se na WWW. metin - zło .pl.tl.
CO WY TAM WIECIE O M2 ja ekspie za kase mam 78lvl bez hacków moja postać to gimantol sell ją za 100kk wszystko +9
| « [Download] [RS] Ghostbusters: The Video Game *Repack/ISO* [ENG] | Wiedzmin » |