Znacie jakiś dobry exp hack? Znudziło mi się monotonne walenie potworów za które leci małó expa. Chciałbym to jakoś przyspieszyć. Mam nadzieję że mi pomprzecie.
W tydzień to ja wbiłem 35 na speed hacku. Ale po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem iż nie warto go używać bo gra na różnych programach typu właśnie speed hack nie daje satysfakcji z postaci... lepiej długo się męczyć i wbić jakiś tam lvl niż grać na wspomagaczach... :)
Pozdro
mi sie znudziło na 23 lvl xDD. strata czasu . w grupie i tak się lepiej expi. szybciej. ale zależy na kim expisz i z kim. z kimś kto ma taki sam lvl jak Ty lub wyższy. ale i tak najlepiej się expi za kasę
Weż kurde pograj sobie w silkroad online wciąga miałem , 81 poziom ale sprzedałem w google wpisz silkroad online gra nie w przeglądarce jest też ECSRO serwer większy exp jak nie wiesz jak wejdz w google i wpisz jak grać w ecsro . Nie zmuszam cię jak chcesz grać w silkroad graj bym załatwił ci jakiś duży poziom jak by co pisz na gg 7659180 ....
Fuck You Al-Asad
Ostatnio edytowane przez wariatizehnon ; 30-07-2009 o 11:08.
http://i46.tinypic.com/f9r1w0.jpg
Unfair-Gamers FORUM
przedstawia
W 100% bezpieczny dziala takze na zminimalizowaniu xD
Jak widac jest to wersja beta wiec moze sie czasami ciac ale nie powinno
PORADY:
-NAJLEPIEJ ZOSTAWIAC NA NIZSZYCH NOOBACH PONIEWAZ MOZE ON ZOSTAC ZABITY PRZEZ GRUPKE
-SAM...
Jak Otworzyć?
Jeśli mamy coś konkretnego do sprzedania, idziemy do HANDLARZA RÓŻNOŚCI i kupujemy TOBÓŁ za 500 yang. Następnie idziemy w miejsce gdzie chcemy otworzyć sklep, zdejmujemy zbroję i klikamy prawym guzikiem myszki na nasz Tobół. Wpisujemy nazwę naszego sklepu i klikamy OK. Następnie...
Sprzedam kod do gry Metin 2 którym po wpisaniu go dostajemy możliwość kupowania w sklepie internetowym tej gry na 10zł.
Cena: SMS 3.66zł
Kod jest z miesięcznika - Komputer Świat: Gry
Witam!
Chciałbym prosić was o linka do fajnych hackow
Najbardziej potrzebuje RadarHack- widizi na mapce metki i MonkeyHack- widzi z ktorej malby wydropi medal
Prosze nie dawac kayylogerow ani innych wirusów
Licze na waszą pomoc
Czesc
Checie zagrac w Metina2 Chinskiego,o to link
Program iTunes 7.6.1 Pobierz - (chiński metin2 do ściągnięcia): Darmowe Oprogramowanie, programy.
Sam gram w chinskiego metina2,ponieważ idziemy z 1 lvl jak zaczynamy gre na dzikie psy,zabijamy 2,3 i mamy odrazu 9 lvl w pare dni mozna...