Proszę fachowców o obejzenie i ocenienie tego o to gościa...
WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl :))) Przesyłanie i hosting plików.
Prosze to bardzo wazne...
|
|
Proszę fachowców o obejzenie i ocenienie tego o to gościa...
WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl :))) Przesyłanie i hosting plików.
Prosze to bardzo wazne...
luuhuu ...wyglonda ze chiter ... albo zaje.bisty pro :D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ty dzieki ze moje demo umiesciliscie xd
skany z du**y to jest cziter :)
takich ludzi trzeba tępić :D po w takiego skilla to ja nie wierze
wtf? cziter...to widac, takie skany ^^
Ymmm prosiłbym tych co mysla ze ja cheat o kontakt steam jajecznica12 pogramy sobie xD
Hmm to już naprawde albo full ogar, hajt, elo albo poprostu bezwzględny cziter...
jesli mozesz, to podeslij
to wtedy ja tez moge ocenic:) pomijam juz multun muzyki...Kod:Warning! File sprites/bf2rankspr/20.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/19.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/18.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/17.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/16.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/15.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/14.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/13.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/12.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/11.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/10.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/9.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/8.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/7.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/6.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/5.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/4.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/3.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/2.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/1.spr missing during demo playback. Warning! File sprites/bf2rankspr/0.spr missing during demo playback.
jajecznica12 powiadasz? To czemu jak do Ciebie pisałem, mówiłeś że mnie nie znasz? i że wogole nie grasz na ns? Mi sie porostu zdaje ze sie podszywasz pod jakiegos PrO, a jestes zwykłym czitem ;]
Tak niezły ogar... Na ns aż się od takich roi... Dziwne ze nie dał sobie nicku LuQ albo Neo... I nie powiedział "wszyscy co sądzą ze mam wh to niech do mnie pisza na steam neo..." NO żenada koleś, a to że masz czity to widać po stylu gry botq...
hah ziomek kiedy ja Ci tak pisałem ;x? gram ns bo s sie poprostu z czasem nudzi nie ma co grac na serwach a jak grac to juz gb / mixy / cw -.- a na ns'ie urozmaicenie to ze wiecej cheatow gra :) i jest wtedy sei z kim zmierzyc :]
i pokazać kto ma lepsze czity, nie?:)
tia -.- dokladnie
Czit..... Wątpie że typo jest taki dobry:*
| « [ST] Michael Jackson a Live in Pop | Transformers » |