Popularne odwołania do tej strony: sims 3 registrierungscode kostenlos, codice di registrazione the sims 3 life, sims 3 rejestracja, rejestracja sims 3, the sims 3 rejestracja, numery seryjne do dodatkow sims3, sims 3 registrierungscodes, uniwersalne kody do the sims, kod rejestracyjny the sims 3 uniwersalny, jak zarejestrować się na the sims 3, jak zarejestrowac sie na thesims3 com, rejestracja simps 3, sims3 do rejestracji w necie, kod seryjny do the sims 3 store, sims § registrierungscode, ważny kod rejestracji do the sims 3
Witam. Zainstalowałam niedawno the sims 3, przy kodzie użyłam programu 'key generator'. Potrzebuję teraz tego kodu przy rejestracji na the sims store. Czy mogę gdzieś znaleźć ten kod zapisany w jakimś pliku czy czymś takim?
Bardzo zalezy mi na simsach, obojetnie 1 2 czy tez 3. Bardzo prosze o linki do sciagniecia! :)
------------
A ja bardzo proszę o przeczytanie regulaminu :). Closed.
The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs // free download games
Wszystko jest w wersji PL przy isntalacji, więc nie trzeba zmieniać żadnych wpisów w rejestrze do tego wszystkie obrazy są w ISO.
...
Siemka oto link do The Sims 3
Juz wiem jaki język,a właściwie jakie języki :D :
Multilanguage!!!!!!!!
link:
The Sims 3 - Razor1911 Final MAXSPEED (download torrent) - TPB
The Sims Pack - The Sims + The Sims 2 + The Sims Stories + Dodatki PL ISO-WeKs // free download games
Wszystko jest w wersji PL przy isntalacji, więc nie trzeba zmieniać żadnych wpisów w rejestrze do tego wszystkie obrazy są w ISO.
...
# The Sims
# The Sims Światowe Życie
# The Sims Balanga
#...
cześć mam the sims 2 i dodatek osiedlowe życie!!!! Z neta ściągłam pare dodatków czyli ubrania i domy i różne.....i mam problem jak mam je wpakować do gry?????POMOCY!!!!
z góry dziękuje!!!!!
Czy ktos z was mógłby mi podać kod rejestracyjny do tej gry nie chodzi mi o cd keya
bo jego znam ale po właczeniu każe mi podac kod rejestracyjny
czy moglibyście pomóc??
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u