Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :) |
Popularne odwołania do tej strony: mody do cs 1.6, mod do cs 1.6, fajne mody cs, spis modow do cs 1.6, mody do cs 1.6 na bronie, wszystkie mody do cs 1.6, fajne mody do cs, jakie są mody do cs, mody do csa 1.6, cs 1.6 wszystkie mody, strony z modami do cs 1.6, nowe mody do cs 1.6, mody cs 1.6 forum, mody do sc 1.6, jak wgrać mody do cs 1.6, mody w cs 1.6, mody do gry counter strike 1.6, fajny mod do cs, cos mod do cs 1.6, mod na bronie do cs, nowe mody do cs, fajne polskie mody do cs 1.6, wszyskie mody do cs 1.6, jak zrobić mody do cs ns, cs 1.6 mod na bronie
|
 Mody do CS 1.6 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
Elo. Stworzyłem z kilkoma osobami CounterStudio tz. zajmujemy się tworzeniem modów do counter-strike. Stworzyliśmy już jednego moda a mianowicie Professional Mod'a. Zapraszam na naszą stronę tutaj!. I daje link do ściągnięcia naszego Professional Mod'a. ( Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.[/B] ). Tak więc miłego sciągania moda i grania!
|
|
|
|
 |
 Odp: Mody do CS 1.6 |
|
|
|
|
Tata Neo i Taza
Poziom upalenia:

Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką
Spalił:
218 za 201 wypowiedzi
Postawił: 19
|
Może byś chrabio pokazał jakieś ss z tego waszego moda ?
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Junior Mod
Poziom upalenia:

Doświadczenie: pali wiadra
Spalił:
102 za 98 wypowiedzi
Postawił: 48
|
napisy z CS Source, bronie w większości z CS Source i troche kolory w nich poprzerabiane. Nic ciekawego ;/
|
|
|
|
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Wycinek z konsoli:
AMXBANS] ===============================================
Banned by admin ModY
You can complain regarding your ban @ forum.wiaderko.com
Reason: 'Wallhack'
Length: 'permanently'
Your SteamID: 'STEAM_0:0:19922925'
Your IP: '83.24.245.49'
...
| Śmietnik |
|
Chodzi mi o grę taką jak w tytule (Akademia Mody). Mógłby ktoś wstawić linki do pobrania tej gry :)
http://www.agard.pl/galerie/a/akademia-mody_4473.jpg
| Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier |
|
Witam, nie wiedziałem gdzie załozyć temat, więc pisze tutuaj.
Chciałbym zainstalować sobie jakiś mod do HL2 typu Zombie Panic! mam zainstalowanego oryginalnego, steamowego, HL2 DM, lecz gdy próbuję ją ściągnąć przez steam wyświetla mi się komunikat, że jest to modyfikacja gry do której jest...
| Dodatki do Steam'a |
|
Siemka. Otóż posiadam CS:S Non Steam i aby grać z kolegami stawiam serwer, wpisuję w konsoli sv_lan 0, oni wchodzą i gramy.
Ostatnio chciałem wgrać pluginy i mody.
Próbowałem wgrać Mani Admin Plugin - podczas stwarzania serwera gdzieś w 2/3 ładowania zasobów pojawiał się błąd z hl2.exe i...
| Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam |
|
Dlaczego nie mogę grać na różnych modach?
Otwieram server i mi się nie ładuje pasek.
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam. Niedawno podmieniłem sobie kilka modów w cs, zamienilem kilka plików, np. m4 na nowy wyglad, lecz znudziły mi sie i chciałbym wrucic do starych. Nie chce instalowac cs,a jeszce raz, poniewaz nie mam instalki na kompie i nie chce mi sie znow czekac po 30min przed wejsciem na serv, zanim sie...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Mam taki mały zgryz ... Chciałbym mieć kilka modów na serwie ale nie wiem jak to zrobic ...
Kiedyś stalker dal mi link do jednego pluginu ale nie działał albo cos zle zrobiłem ..
Proszę o napisanie pluginu który bedzie robił na początku mapy vota na mody
Nie wiem czy tak sie da ale byłem na...
| Problem z pluginem AMX/AMXX |
|
Mam pytanie dotyczace dwoch modow.
CSDM i GunGame.
Niby je zainstalowalem na serwie, ale gdy wpisuje:
amx_gungame 1
amx_csdm 1
To pisze: "unknow command amx.blebleble"
Mogle cos zje*** w dwoch plikach:
modules.ini i plugins.ini
| Amx Mod X |
|
Jakie zostały tu użyte mody ? KLIK
KLIK2
z góry thx
| Problemy z CS 1.6 |
|
witam.mam pytanie ponieważ zainstalowałem CSS DigitalZone i chciałem sobie pograć w mod do HL2 o nazwie Zombie Master...moje pytanie brzmi.czy mogę grać w ten mod na tym CSS czy jest wymagany jakiś patch ??
| Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|