UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: chcesz zarabiac przez internet zobacz

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 37
  1. #1 chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    zarabianie kasy przez neta za darmo

wchodzimy na stronke Bux.to | .view .click .make money

Klik-Join now and receive a $0.05 Sign-up Bonus
    Potem-Wypelniamy luki
    Username-Swoj nick
    Password-twoje haslo
    Confirm Password-powtoz to samo haslo
    Email Address-twoj adres email
    Confirm Email Address-powtoz ten sam
    PayPal E-mail Address For Payments-ten adres email co podales przy rejestracji konta na PayPal
    Your Country (only PayPal allowed countries)-wybierz swoj kraj
    Referrer (if any)- cooldarek wpisz "(jesli go podasz zyskasz dodatkowe fundusze na poczatku a ja odpowiem na twoje pytania w razie jakichkolwiek problemow)
    I Accept the Terms of Service-zaznacz ze akceptujesz
    Security code-przepisz kod z obrazka
    Klik-Register

Po zalogowaniu sie

"W 'Surf Ads' zarabiamy pieniądze - tam w tabelce są płatne linki. Klikamy na dowolny link. Otworzy się wtedy nowa karta / nowe okno ze stroną reklamodawcy oraz licznikiem 30 sekund. Gdy 30 sekund minie i pokaże się napis "Done ", stronę reklamodawcy należy zamknąć. W ten sposób zarobiliśmy jednego centa (0.01 USD). Jeśli zamiast zielonej fajeczki pokaże się czerwony X, należy włączyć link jeszcze raz.
    Za każdego tak włączonego i zamkniętego linka zarobimy 10 cenowt. Czasem, o przeróżnych porach możemy trafić na tzw. 'szybkie linki' - linki które pokazują się na kilka sekund/minut, jednak można za nie dostać tyle samo co za normalny link.
    Link za który dostaliśmy juz pieniądze pozostanie przekreślony do godziny ok. 00:15. Po tej godzinie zostanie 'odkreślony' i będzie można go kliknąć ponownie. Dziennie zwykle udaje się kliknąć ok. 50 linków - 50 centów."

Niechce ci się klikac w linki????? Ściągnij program który codziennie będzie to robil za ciebie
    Oto link
    Autoclickers
    to ten bux.to autoclicker 1.4.0
    wystarczy wejsc kliknąć i wpisac login , haslo i kliknąć star i już kasa leci

Gdy już uzbieramy 10$ wtedy zakladamy konto
    Na poczatek musimy zalozyc sobie konto na Paypal - Płatności i przelewy internetowe - PayPal (zajmie to wam tylko chwilke)
    PayPal -
    Klik- Załóż konto
    Wybieramy-Konto osobiste
    Klik-Kontynuluj
    Wypelniamy wolne luki-Podajcie porawdziwe dane
    Zaznacz-Tak, niniejszym
    Wprowadź wyświetlony kod-Przepisz kod z obrazka
    Klik-Kontynuluj
    Potem-Jak nie masz karty bankowej to klikamy Anuluj
    Potem-No i potem potwierdz/Kontynuuj

Rozsylaj każdemu ten link a twoje zarobki
    (jeśli się zarejestruje) będę kilka razy wieksze

TUTAJ MOZNA ZOBACZYC ILE LUDZIE ZARABIAJA NAWET PO 1200$ OTO LINK:
    Bux.to | .view .click .make money

ps. jeżeli to zły dział prosze o przeniesienie
    Ostatnio edytowane przez cooldarek ; 19-06-2009 o 16:22

2. #2 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    BitMails.info - reklama internetowa na miarę oczekiwań

DUŻA KASA DO ZGARNIĘCIA
    JA JUŻ PO MIESIĄCU MAM 120ZŁ
    ŁATWA !!!
    CHODZI O KLIKANIE W E-MAILE .

BitMails.info - reklama internetowa na miarę oczekiwań

3. #3 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    Witam!

Chcesz duzo zarobic, a nie wiesz jak? Mam dla Ciebie rozwiazanie: Bux.to!

Bux.to jest amerykańskim systemem Paid To Click płacącym wszystkim użytkownikom
    za klikanie w linki reklamowe. Ten system zarabiania jest ostatnim czasem
    najlepszym sposobem na zarabianie pieniędzy w internecie, zwłaszcza z Bux.to.

Firma ta w niedługim czasie, stała się hitem na światowym rynku Get Paid! W
    kilka miesięcy ma ponad 1,542,548 użytkowników(!) i 82,478.72 $ wypłaconych
    pieniędzy więc musi być popularna. Ten bux bezproblemowo wyplaca pieniadze na Alertpay oraz Paypal.

Wartości linków w Bux.to wynoszą 1 ¢, a system poleconych wynosi 100%, firma
    godna polecenia, ja osobiście polecam Bux.to. Po rejestracji otrzymasz bonus: 0,09 $.
    Zarejestruj sie juz teraz i zacznij zarabiac: Bux.to | .view .click .make money

Najlepsze firmy Get Paid To Click, Bux3, Bux.to, Neobux (swietny Bux, wyplata natychmiastowa oraz wielka popularnosc), Buxhero, Bugs.gs, Mubux, Palmbux oraz nowo powstaly Discount-Bux. Admini
    tych firm są bardzo uczciwy i zrealizowali moje kilkanaście wypłat, bez żadnych
    problemów z ich strony.

Jesli chcesz zarabiac jeszcze wiecej po prostu zarejestruj sie na powyzszych stronach, a twoje zarobki wzrosna wielokrotnie.

Pozdrawiam!

4. #4 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    gdy be dziecię się rejestrować na bux.to (moim zdaniem najbardziej opłacalne proponuje) : zarejestrować się z tego linku Bux.to | .view .click .make money ponieważ na start ty dostaniesz dolara i ja wiec :P pozdrawiam i doczekując ty m którzy weszli zapraszajcie friends :D

5. #5 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    WITAM WSZYSTKICH !

Przedstawiam link do polskiego buxa:

Polski-Bux.pl. Zarabaij Klikając w linki.

6. #6 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    Ponad dwieście linków do płacących serwisów paid to click, paid to read, paid to promote, paid to everything... Wysokie wartości klików i e - maili Większość serwisów z bardzo niskmi progiem pay out wypłacanym w 100 stu procentach i maksymalnie w ciągu 7 dni Bardzo wysoki poziom programów partnerskich Na
    wszystkich serwisach przyjmowane polskie IP Codzienne wiadomosci ze swiata PTC. Lista scam-ów.
    www.paidtoclick.dbv.pl

7. #7 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    Witam

Na LOCKERZ.COM można całkowicie za darmo zbierać punkty, które można później wymieniać na nagrody (za free, do wyboru m.in. iPod Touch, laptop Apple et,PSP,PS3 o wartości nawet do 1000zł.).
    JAK ZBIERAĆ PUNKTY?
    Jest to banalne:
    1. Codziennie za samo zalogowanie (2 ptz)
    2. Za zaproszenie kogoś (2 ptz)
    3. Za grę ( Czasem nawet 40 ptz)
    4. Za odpowiadanie [byle jak] na codzienne pytania [zakładka dailes] (od 2 do 10 ptz)

Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) wszystkie punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE!
    Ja sam już wymieniłem swoje punkty, które zbierałem przez 1 miesiąc na PSP warte 600zł i mi przysłali całkowicie za darmo. Wystarczy tylko dziennie poświęcić 5 min na zalogowanie i odpowiedzenie na pytanie. Więc dlatego polecam wszystkim zarejestrować się na lockerz.com, przez link który podałem poniżej. Naprawdę warto!!!

Jak się tam dostać?

No właśnie, zaproszenie jest koniecznie, trzeba tylko wejść na tą stronę poniżej i wpisać swój email, zaproszenie wtedy zostanie wysłane. Jeśli masz jakieś wątpliwości, lub czegoś nie wiesz ( na tej stronie wszystkiego się dowiesz!!! ).
    Zaproszenia na lockerz / Lockerz Invite

8. #8 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    Witam,

Chcesz szybko zarobić. wejdź w w poniżej podany link i zobacz jakie to proste.

Wystarczy że ułożysz szybciej niż przeciwnik puzzle składające się z 10 kawałków.

ja już zarobiłem - zobacz ile ty zarobisz.

bardzo polecam to naprawdę działa. więc się nie ociągaj i graj życzę powodzenia w zarabianiu.

poniżej link

PUZZ - Niesamowita gra zręcznościowa ? rywalizacja, pieniądze, wygrane ? puzz.pl

pozdro

9. #9 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    Lockerz jest najlepszy
    chcesz zaproszenie wejdż na www.utnij.pl/lockerz

10. #10 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    jak zarobic pieniądze szybko? TO BARDZO PROSTE WYSTARCZY ZAGRAĆ W PUZZLE ZALOGOWAĆ SIE I DALEJ W NIE GRAC. BARDZO PROSTE I NAPRAWDE ZAWSZE JAKAŚ SUMKA WPADNIE DO KIESZENI. NIE MUSISZ MIEĆ UKONCZONE18 LAT
    PODAJE LINK PUZZ - Niesamowita gra zręcznościowa ? rywalizacja, pieniądze, wygrane ? puzz.pl

POWODZENIA

11. #11 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    ...hmmm...a co powiecie na temat:

1. Kilkukrotna emisja reklam w ciągu doby
    2. Reklamy tylko i wyłącznie poważnych serwisów
    3. Brak limitu czasowego niezbędnego do otrzymania wynagrodzenia za daną reklamę
    4. Obejżenie reklamy jest równoznaczne z otrzymaniem kredytu ( 1 lub 3 ), które raz w tygodniu ( czwartek ) przeliczane są na dolary
    5. Wypłata ( minimum 5,5$ ) w przeciągu 14 dni
    6. 100% wypłacalności

Trek Pay

...hmmm...w przypadku rejestracji z mojego linku z góry dziękuję i będąc zobowiązany służę pomocą pod gg15853184

12. #12 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    Polecam!!!

NAJLEPSZA STRONA O ZARABIANIU W INTERNECIE:
    WSZYSTKO OPISANE,
    TYLKO WYPŁACALNE STRONY,
    AUTOCLICKERY(PROGRAM ZARABIA ZA CIEBIE,
    PORADNIK REJESTRACJI NA PAYPAL`u
    DOWODY WYPŁAT.

WEJDZ I POLEĆ INNYM, NIECH ZNAJOMI TEZ ZARABIAJĄ

Zarabianie w sieci

Wejdz i zacznij zarabiac!!!

13. #13 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    Najlepszy BUX
    http://www.neobux.com/?r=hoobie91 - link do rejestracji na NEOBUX
    http://neobux.pl/ - opis BUXa (także dowody wypłat)
    Płatności i przelewy internetowe - PayPal - link do rejestracji na paypal
    wypłata minimalna tylko 2$
    sprawdz sam(a)

14. #14 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Banned
    zapraszam do klikania za rejestracje i rzetelne klikanie płace na paypal 1zl jestem wypłacalny

http://www.upbux.com/r?r=radekradek1902

http://www.neobux.com/?r=radekradek1902

dla lubiących gadżety i-pod psp czy nawet skuter i wiele innych mam zaproszenia elitarnej grupy lockerz dostaniesz się tam tylko z zaproszeniem gdzie uzbierane punkty wymieniasz na gadżet zainteresowani niech wysyłają na ten numer gg-19252070 imię nazwisko i prawdziwy adres e-mail zaproszenia wysyłam gratis

15. #15 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    Zapraszam na serwer [STEAM / NON STEAM] Wojownicy Lasu
    Ip:87.98.237.7:27064
    Haslo: wl
    Rodzaj: FFA

ZAPRASZAMY!!!

16. #16 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka Awatar Azgheros
    Ale mieszanina w tym temacie :). ja też zajmuję się problematyką zarabiania w necie, co opisuje w swoim blogu (patrz sygnaturka).
    Zarabianie na klikaniu w buxach lub podobnych programach - to groszowe sprawy, ale jak się ma sporo wolnego czasu i chce się dorobić co miesiąc kieszonkowe to jak najbardziej fajna sprawa. Oczywiście dochody zwiększamy poprzez uczestnictwo w kilku programach na raz i podawaniu swoich reflinków znajomym i innym osobom Problem z zagranicznymi buxami to, że szybko padają jak mucha, a 90% to scamy - czyli oszuści. Bzdurą jest to co jest napisane, w pierwszym poście, że ludzie zarabiają 1200$ a zresztą bux.to - to aktualnie scam i nie polecam tam klikać. Za to neobux i upbux, to jedyne z tych nielicznych co są pewne. Możecie więc skorzystać z linków poprzedników, lub wejść tutaj >>> TOP TEN BUXów i skorzystać z linków tam zawartych. Jeśli wolicie polskie programy (o dziwo są pewniejsze niż zagraniczne) to listę znajdziecie >>> TUTAJ.
    Inne metody zarabiania, to oczywiście upload plików, ankiety, surfbary czy też branie udziału w konkursach i grach - pod warunkiem, że się wygrywa a nie przegrywa :). Informacje o tym wszystkim znajdziecie także na moim blogu

17. #17 [langtitle=tr]Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz[/langtitle] 
    Lamka
    [lang=tr]selam arkadaslar size internetten reklam tıklayarak para kazandıran site tanıtımı yapacağım .. Bu sitenin özelliği hiç para ödemeden para kazanmaya baslıyosunuz.

Bu site internetten para kazandıran siteler arasında benim en güvendiğim sitelerden biri gunluk sandart reklam adedi (eğer permium üye değilseniz) 4 ile sınırlı fakat gun içerisinde bonus reklamları cıkıyo yakalayabilirsen ii para kazanırsın ref kiralayabilirsin ve onların tıklamalarından da para kazanırsın kullanımı cok kolay bi menusu var ve en guzeli yabancı bir site olmasına ragmen forumda türklerin actığı bir topic var orada siteyle ilgili herseyi bulabilirsin ödeme alt limiti 2$ ve ödeme çok hızlı günlerce hafatalarca beklemiyorsun anında hesabına para aktarılıyo. Ödeme garantisini bizzat ben denedim. Üye olmak için http://www.neobux.com/?r=lokmanruhu linkine tıklayabilirsiniz.[/lang]

18. #18 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    a ja chciałbym polecic wam stronke beterz.com . dostajemy 10,000 pkt i obstawiamy mecze. jezeli przegramy i bedziemy mieli ponizej 10k to beterz w nocy doda nam brakujace pkt do 10k. prosiłbym o logowanie z tego linku BeterZ, le jeu gratuit de paris sportifs ? BeterZ z gory dziekuje

19. #19 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    Cześć
    Polecam Ci bardzo fajny serwis do współdzielenia plików Jest tam prawie wszystko.

Ja już mam tam u nich konto w systemie i zasysam ile wlezie
    Możesz sobie założyć bezpłatne konto i zobaczyć a jak Ci się spodoba, to mają tam też konta o większych możliwościach. Co prawda już płatne, ale niedużo, a jak wejdziesz przez tego linka będziesz mieć jeszcze 30% taniej:

Jeśli klikniesz w link poniżej i zarejestrujesz się to otrzymasz 30% rabatu na wszystko i zapisując się do programu partnerskiego możesz zarobić sobie pieniądze i wszystkie koszty ci się szybko wrócą i wyjdziesz na plus
    Zapraszam
    Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

20. #20 Odp: chcesz zarabiac przez internet zobacz 
    Lamka
    Polecam stronę lockerz.com, co prawda nie zarabiasz tam kasy, ale zbierasz punkty które możesz później wymienić na ciekawe nagrody. Żeby założyć konto musicie zarejestrować się z zaproszenia, które dostaniecie na stronie loockerz.za.pl
    Więcej informacji na temat lockerza znajdziecie również na tej stronie :) Polecam naprawdę warto
    Ostatnio edytowane przez luka17ss ; 26-01-2010 o 16:16

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni