Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: czarna kawa download, pulp fiction parodia kawa

Odsłon tematu: 2640
Narzędzia wątku

Czarna kawa 18+

mars is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

ze wzgledu na wulgaryzmy jakie tam mozna uslyszec, filmik zalecany od 18 lat w gore.

jest on mini-parodia dosc starego filmu: Pulp Fiction, z Quentinem Tarantino, wiec kto go widzial, filmik bedzie dla niego jeszcze smieszniejszy. wg mnie zajebiscie podlozyli glos i rownie zajebiscie sie tego slucha :-)

.e4sY is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

noo ja to kiedyś oglądałem, zajebiste to jest :lol: :lol:

hazz :)

www.pgc-cs.eu

Morti is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:

haha jaka beka ^^ niezla parodia

Ryan is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

ahahahha niezłee

hacker is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

hahaha
zajebiste:D
mozna posmiac

Kyrtap is Offline
młodszy pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Dobre :mrgreen:

SpenSer is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:

Już to kiedyś widziałem, mocne ;]

Reklamaaaaaaaaa is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Nie nie,co ludzie niewymyślą :lol: :lol:

Bob Marley is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

no zajebiocha ;]

Maniek! Najlepsze forum graficzne - wejdź, zobacz, zostań
ohi-design.pl

twiststudio.pl grafika dla Ciebie

Rybkejszyn is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

wspaniala toaleta kiedys to oglądałem hehe stare ale jare xD

Dziwki, Basen, Machanie Kutasem

Skiller is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

mozna sie posmiac hhee :D

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[PL] Czarna Kompania REAKTYWACJA
http://img811.imageshack.us/img811/9649/31707162.png Nowa dawka gry + zabawy. Świetna atmosfera i admini. IP serwera:77.79.241.200:27361 Slotów: 19 Gra: Counter-Strike Source Typ Serwera: Steam/Non Steam Rodzaj: Publiczny Typ: FFA Mapki: Standard & Nie standard Wiele pluginów:
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Linux -czarna magia!
Siema chcialbym postawic kilka serwerow cs... Slyszalem, ze do tego najlepiej nadaje sie linux... Teraz wlasnie mam kilka pytan odnosnie tego: 1. Jaki linux jest do tego najlepszy?? 2. Czy trudna jest jego obsluga?? 3. Jak sie nim poslugiwac?? Bardzo bym prosil o konkretne odpowiedzi i...
Linux
Czarna Bila Zaprasza
Nazwa: Czarna Bila IP: 91.210.128.120:27081 Typ servera:Steam GG H@ : 855726 Ilość slotów:16 (dokupie więcej, jak serwer sie rozkręci) Czynny:24/7 ff: tak MAPY: dużo dodanych (są tez podstawowe) Mapy i pluginy ciągle dodawane, proszę przedstawiać mi na gg pomysły;P
Serwery CS:CZ Steam i Non Steam
Czarna Woda Czarna Komedia z Abelardem Gizą
występują ABELARD GIZA jako KURIER AGNIESZKA SPRAWKA jako AUTOSTOPOWICZKA http://gfx.filmweb.pl/po/05/19/450519/7188788.3.jpg?l=1206588125000 Młody chłopak i młoda dziewczyna siedzą pod wielkim drzewem. Chłopak planuje dobrać się do dziewuszki, jednak nie wie za bardzo w jaki sposób. W...
Filmy komedie / komedie romantyczne
Czarna krew
Witam Ja gram na grafice software(słaba karta graficzna) i pobrałem wersję cs, która miała wgrany Blood Pack. Ja zamiast więcej krwi mam takie jakby czarne kratki i to bardzo mi przeszkadza. Może ktoś podać link do normalnej wersji krwi?
Problemy z CS 1.6
[SS] Dzi-Tek - Czarna Magia EP
Dzi-Tek - Czarna Magia EP Rok wydania: 2009 Wytwórnia: Nielegal http://i39.tinypic.com/2rz5deg.jpg 01. Sprawdź to! (Intro) prod. Podły 02. Czarna Magia prod. Podły 03. Chodź i mnie zabij + KaJim prod. Feru 04. Total Hałaz (bit z Pokahontaz - Wstrząs dla mas)
Muzyka, mp3 Hip-Hop i rap
[RS] Christie Agatha - Czarna kawa
Christie Agatha Czarna kawa Format: mp3 Rozmiar: 91,7 MB Czas trwania: 04h 37m 49s CZYTA: Henryk Pijanowski
Audiobooki
[RS] Goya - Kawałek po kawałku
Goya - Kawałek po kawałku 2003 http://www.goya.com.pl/pliki/thumb/20070321132549.jpg 01. Jeśli będę taka 02. Kawałek po kawałku 03. Będę się starać 04. Łatwo mówić śmiej się 05. Smells like teen spirit 06. Było tak i będzie
Muzyka, mp3 pop
Fioletowo-czarna szachownicaioletowo-czarna szachownica
Niedawno sciągnełem CS:S wszystko mi pięknie dziala tylko gdy wklejam nowe mapki to czest prawie przy kazdej sciany, woda i inne przedmioty wygladaja jak fioletowo czarna szachownica az tak to nie przeszkadza ale po dluzszej grze bola oczy i nieprzyjemnie to wyglada. Prosze o pomoc
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Czarna Bila
>>>Czarna Bila Publik<<< = Nazwa serwera: Czarna Bila = IP serwera: = Domena serwera: 85.114.128.120:27022 = hasło: niema = Typ serwera: NonSteam (jednak zapraszamy również steamowców) = Ilość slotów: 18 = Godziny uptime: 24/7, czasami zdarzają się chwilowe przerwy techniczne = Czas...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz