Test Drive Unlimited - Złota Edycja
Mój release, mój upload!!!
Obraz ISO wykonany na podstawie polskiego wydania gry (oryginalnej wersji którą kupiłem).
Tylko takie releasy gwarantują nam satysfakcję podczas gry i oszczędzają nam nerwów. Przykład z ostatnich kilku dni. Ściągam z peba release niewiadomego pochodzenia "S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky PL" (wszystko wskazuje na obraz iso z polskiej wersji gry) a w środku angielska wersja gry ze spolszczeniem... do rosyjskiej wersji o.O Kolejny przykład - "Call of Juarez Polska wersja" i w dodatku sprawdzona :] a w środku angielska wersja gry ze spolszczeniem spakowanym w winrar na hasło... które trzeba odgadnąć :]
Po wypakowaniu znajdziesz wszystkie potrzebne informacje potrzebne do uruchomienia gry w folderze TDU Extra (folder znajduje się w pliku ISO).
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.Opis paczki:Kod:Hasło: n-gage
Wymagania sprzętowe:Kod:Party 200MB X 19 Rozmiar ISO 3.58GB (bajtów: 3 853 672 448) Zawartość po wypakowaniu: Plik ISO
Windows 2000/XP i nowsze, Intel P4 @ 2.4Ghz lub AMD Athlon 2800+, 512 MB RAM, 8GB HDD, ATI Radeon 9800 256MB VRAM lub Nvidia 6600 GTz 256 MB VRAM.