Mam Problem.
Nie moge właczyć Csa Steam jak mam włączone GameCam...:| Zal3d wy nagrywaliscie na Steam Filmiki przez GC ?.
Dam pomógł
Z góry dzięki
|
|
Mam Problem.
Nie moge właczyć Csa Steam jak mam włączone GameCam...:| Zal3d wy nagrywaliscie na Steam Filmiki przez GC ?.
Dam pomógł
Z góry dzięki
a spróbuj nagrać demko w Vegasie lub we Frapsie :)
a jeżeli przez Game Cam to robisz tak:
Otwierasz program (Profil Manager) --> wybierasz New Profil (po lewej na dole) --> szukasz gdzie masz zainstalowanego CS Steam, zaznaczasz tam Nazwe pod jaką bedzie Ci sie wyświetlać CS i na dole pisze Target Param i tam wpisujesz -game cstrike
I to wszystko.
Pózniej zamykasz Profil Manager i otwierasz GC i wyskoczy Ci po lewej na dole w pasku, klikasz LPM i zaznaczasz CSa i sam Ci sie włącza i poźniej nagrywasz ;)
PS.Musisz mieć już włączonego Steama! Bo inaczej Ci sie nie włączy
Pozdrawiam.
.e4sY, i tak w ten sposob sie nie uruchomi ... w procesach siedzi ... i nic poza tym
Suruf, Miałeś racje...
A co do Fraps'a to według mnie to jest wielka KUPA...
gdy to nagram i odtworze w WMM to idzie po woli klatkami, a dgy w Media Playerze to mam Paski na obrazie i tak sie ciągną, jak w niedostrojonych kanałach telewizyjnych...=]
Wy co polecacie oprócz Vegasa i Frapsa ?
Czym Nagraliśćie swoje FragMovie ?:D
Z góry Dzięx
startmovie nazwa 90 klatek (jesli masz dobrego PC) i dzwiek vegasem...
Ale o co chodzi, że w procesach siedzi. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to zrobić żeby działało, bo mam ten sam problem, że cs sie nie uruchamia..e4sY, i tak w ten sposob sie nie uruchomi ... w procesach siedzi ... i nic poza tym
Suruf lub HardStyle wytłumaczcie mi to proszę bo nie wiem co zrobić.
Jeżeli ktoś może wytłumaczyć to bardzo bym prosił
Ostatnio edytowane przez gokusiek ; 10-11-2008 o 16:55
| « miasto muzyki-problem z odtwarzaniem stacji | Szukam servera zombie mod cs 1.6 ns gdzie zombie atakuje w dzien :) » |