Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: ,

Popularne odwołania do tej strony: lg ku990i ile kosztuje, filmy do lg ku990i, skorki do lg ku990, lg ku990 temi, lg ku990i kostenlose spiele deutsch

Odsłon tematu: 23987
Narzędzia wątku

Lg ku990

quattro796 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Bez gwarancji , bez jednej rysy + rysik + ładowarka + 2gb

Sprzedam lub zamienię za inny telefon (jeśli słabszy oczekuję dopłaty )

Szukam tel Z Gps .. Wi - Fi ...

Proszę tutaj pisać offerty

Odp: Lg ku990

guanaBANA! is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Zdjęcie + jaka cena Cię interesuje?

Interesujesz się rysunkiem? Zapraszam tutaj oraz na strone na facebooku

Odp: Lg ku990

quattro796 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Imageshack - dsc5410.jpg

Zdjęcie ze starą folią zmieniłem na nową i telefon wygląda jak nowy .

Cena : offer / inny telefon

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
problem z LG KU990
Witam. W ostatnich dniach zespol mi sie telefon LG KU990 padl w nim chyba wyswietlacz dalem do naprawy koles powiedzial, ze nie mozna go naprawic mowil ze nie da sie go wlaczyc a trzeba nowe oprogramowanie nizej podaje link jak to wyglada : http://www.youtube.com/watch?v=dL1V0CsQ70U
Komórki, GSM, operatorzy
LG GT540 Swift a KU990
Witam. Mam okazję kupić telefon LG GT540 Swift. Posiadam obecnie KU990 i moje pytanie jest takie... który lepszy? Porównywałem parametry i są zbliżone do siebie ale LG GT540 Swift ma mniej pixeli i na pewno gorsze będzie robił zdjęcia.... Posiada ktoś ten telefon? Zostać przy swoim czy brać ten...
Telefony - specyfikacja i opinie
gry psp działające na LG KU990 :-)
witam :-) ostatnio dowiedzialem sie i sprawdzilem na wlasne oczy ze na moja komorke dzialaja gry na psp przerobione na format .swf czyli pliki Flash Teraz mam pytanie do wszystkich was czy jest jakis program do zmiany formatu gier z psp na LG KU990 lub ogolem na format .swf (pliki Flash) ...
Lg Ku990 Telewizja
Mam pytanie...Czy do oglądania telewizji w Lg Ku990 jest potrzebna jakaś APLIKACJA?
Aplikacje na komórkę
Ku990 czy Avilla
Witam mam małe pytanie dotyczące waszych opinii . Co byście wybrali na moim miejscu LG KU 990 czy SAMSUNG AVILLA S 5230 . Chodzi mi o to który z tych 2 telefonów jest lepszy technicznie a który estetycznie (według was). A może jakieś inne wasz propozycje .... Ale w temat wchodzą jedynie...
Pytania z odpowiedzią
Lg Ku990 opinie
Lg Ku990 co myślicie o tym, fonie?
Lg Ku990
Da rade przerobić Lg Ku990?
Oprogramowanie na komórki - softy
Lg ku990
Telefon LG KU990: ** LG KU990 ** ULEPSZONY ** DODATKI ** WARTO ! (858571806) - Aukcje internetowe Allegro
Inne
[SPRZEDAM] Telefon LG KU990
Używany, zmiany w sofcie czyli na + ( motywy, pogłośniony głośnik ). Telefon posiada jeszcze folię na wyświetlaczu, lekkie zarysowania na obudowie. Dodatkowo karta microSD 1GB oraz etui. Naprawdę warto :) Więcej informacji: ** LG KU990 ** ULEPSZONY ** DODATKI ** WARTO ! (840684305) - Aukcje...
Inne
Lg ku990
Jak w tytule: PRAWIE NOWY LG KU990 - PLAY - GWARANCJA - FOLIE - (546457414) - Aukcje internetowe Allegro
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz