Witam. W ostatnich dniach zespol mi sie telefon LG KU990 padl w nim chyba wyswietlacz dalem do naprawy koles powiedzial, ze nie mozna go naprawic mowil ze nie da sie go wlaczyc a trzeba nowe oprogramowanie nizej podaje link jak to wyglada :
http://www.youtube.com/watch?v=dL1V0CsQ70U
Witam. Mam okazję kupić telefon LG GT540 Swift. Posiadam obecnie KU990 i moje pytanie jest takie... który lepszy? Porównywałem parametry i są zbliżone do siebie ale LG GT540 Swift ma mniej pixeli i na pewno gorsze będzie robił zdjęcia.... Posiada ktoś ten telefon? Zostać przy swoim czy brać ten...
witam :-)
ostatnio dowiedzialem sie i sprawdzilem na wlasne oczy ze na moja komorke dzialaja gry na psp przerobione na format .swf czyli pliki Flash
Teraz mam pytanie do wszystkich was czy jest jakis program do zmiany formatu gier z psp na LG KU990 lub ogolem na format .swf (pliki Flash)
...
Witam mam małe pytanie dotyczące waszych opinii .
Co byście wybrali na moim miejscu LG KU 990 czy SAMSUNG AVILLA S 5230 .
Chodzi mi o to który z tych 2 telefonów jest lepszy technicznie a który estetycznie (według was). A może jakieś inne wasz propozycje ....
Ale w temat wchodzą jedynie...
Używany, zmiany w sofcie czyli na + ( motywy, pogłośniony głośnik ). Telefon posiada jeszcze folię na wyświetlaczu, lekkie zarysowania na obudowie. Dodatkowo karta microSD 1GB oraz etui. Naprawdę warto :)
Więcej informacji: ** LG KU990 ** ULEPSZONY ** DODATKI ** WARTO ! (840684305) - Aukcje...