Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: cd kay do cod4, cod 4 cd-key, cd-key do cod mw2, cod4 original cd key, cd key cod mw2, cd kay do call of duty 4, oryginalny cd key do cod 4, cd kay call of duty 4, chiave di gioco cod4, oryginalny cd key do call of duty 4, cod cdkey, cd key do cod mw2, cod 2 oryginalny kod cd, cd key cod4 originale gratis, cd-kay do call of duty 4, oryginalny cd-key do cod4, cod4 oryginalny cd key, cd-kay call of duty 4, key originali gratis, key do cod mw2, inserire cd kay gta 4, cd kay cod 4, key originale cod4 download, key gratis cod4, cd key cod mw 2

Odsłon tematu: 19494
Narzędzia wątku

CD key (orginalny..) COD 4 + gratis

WOLLE™ is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

nieaktualne

http://whitearts.pl/ - Grafika i kodowanie.

Ostatnio edytowane przez WOLLE™ ; 25-06-2009 o 19:53.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
SciPhone I9+++ Karta 2GB Gratis !!!
Witam. Mam dziś do sprzedania SciPhona i9+++ . Telefon nie sprawia problemów, jest zadbany, posiada normalne ślady użytkowania....Pod baterią jest podłożony papierek bo inaczej słabo łączy z baterią. Do telefonu nie posiadam jedynie kartonika, nie było go gdy już go kupiłem... Cena: 120zł...
Inne
Orginalny plik celownika
Witajcie. Poszukuje orginalnego pliku white_additive.vmt z cstrike/materials/vgui ! Plik ten waży ok. 700 kb więc prosiłbym o upload na jakimś DARMOWYM serwisie (np. speedyshare.com) Z góry dziękuje !
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
zamienię orginalny cs 1.6 na cs:s
Witam poszukuję osoby, która mogłaby zamienić się orginalnym cs source na orginalny cs 1.6 + ewentualna dopłata. kontakt na pw lub gg: 773339
Zamienie
Orginalny Windows?
Witam.! Mam pewien problem z windowsem. Mam orginalnego offica no i chcę go zainstalować na Moim obecnym Windowsie ( XP Proffesiolnal ) . Jak chyba wiecie aby zainstalować offica trzeba posiadać SP na komputerze, no a ja mam taki problem, iż nie mogę zainstalować SP żadnego ani 1,2,3 . Wyskakuje...
Windows XP
Aktywcja windowsa xp Orginalny nośnik a piracki klucz.
Witam mój problem polega na tym. Mam zainstalowanego Windowsa xp home edition tylko że mam orginalny nośnik windowsa a piracki klucz tzn: klucz spisałem z neta taki: KGVXT-F9HVW-XGW9X-QVYVX-HQ9RD no i zainstalowałem Wina i mam juz tylko 3 dni na aktywacje windowsa i nie wiem czy mogę go aktywować...
Windows XP
orginalny CS.S a nie mogę go właczyć.
Witam. mam taki problem zainstalowałem CS.S jest to orginał steam. kupiłem go a nie mogę go włączyć kiedy próbuje go uruchomić wyskakuje mi strona żebym kupił grę :/ nie wiem o co chodzi... gdy kliknę na grę to wyskakuje mi od razu zakup grę... może ktoś wie co zrobić z tym problemem... wcześniej...
Potrzebny mi Orginalny Config.cfg
Witam. Mam niewielki problem xD A chodzi o to ze nie mam config.cfg orginalnego w CS mym bo usunolem wszystkie config.cfg (jest ich 4 w grze) i zamienilem innymi znanych graczy ale ze mi nie odpowiadaja i mieszaja w ustawieniach to chce spowrotem moj orginalny config po instalacji CS'a. Jesli...
Problemy z CS 1.6
Orginalny cofnig cs 16 steam
Witam szukam orginalnego configa do cs 1.6. Bo do mnie kuzyn przyjechal i mi calego rozjebal Prosze o jak najszybsza odpowiedz z gory dziekuje GG: 5798886
Problemy z CS 1.6
Wysoki ping 150-300?! Orginalny CSS.
Witam. Przejde do rzeczy. Mianowicie moj ping wynosi 150-300. Instalowalem juz programy tj. HLToolz (nie pomoglo) i CFOSpeed (tez nie pomoglo). Mam nowego laptopa: procesor Intel Core2 Duo P8400 2.26Ghz 2.27Ghz, RAM 4 GB i Windows Vista. Wszystko ok ale moj internet to bezprzewodowy intenet PLAY...
16 slotów gratis na 2 godziny gratis !
Nie masz gdzie rozegrać meczu ? Nie martw się ! Służymy pomocą ! Weź serwer testowy na Pukawka.pl ! Od dziś 16 slotów na 2 godziny gratis ! Kliknij i przekonaj się sam o jakości naszych serwerów: Serwery Gier Multiplayer - Pukawka.pl
Hosting serwerów gier

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz