Gra Dragon Ball Z Mugen Edition 2008 to świetna bijatyka,wcielamy sie w niej w rozne popularne postacie z serialu animowanego
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
jezeli ci pomoglem lub podoba ci sie moj napisz dzieki.
|
|
Gra Dragon Ball Z Mugen Edition 2008 to świetna bijatyka,wcielamy sie w niej w rozne popularne postacie z serialu animowanego
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
jezeli ci pomoglem lub podoba ci sie moj napisz dzieki.
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 12-09-2009 o 12:45
przy tym mugenie to samo nieidzie wypakowac zniechecilem sie do grania w to
musisz ściagnąć wszystkie 4 party wypakuj win rarem 1 i juz jezeli ktorys part jest uszkodzony sciagnij go jeszcze raz
A oto filmiki z tej gry:
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 12-09-2009 o 12:44
Niezłe kombosy szczególnie ten 3 bo 2 pierwsze umniem
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 12-09-2009 o 12:44
:/ Gierka niezła kiedyś w nią grałem i opanowałem wszystkie combo wszystkich postaci ... teraz w nią nie gram bo mi się znudziła może zaczne ale za jakis rok ^^ ale wtedy to w wersje 09 jak wyjdzie :P
Siekiera, Motyka, Armor Golden, Twoja stara to Beholder, Soft, Arbalest, MPA, Twoja stara Hunta MA !Cenzura mi cos nie dziala wypakowalem wszystko i nie ma tam gry tylko jakies pierdoly prosze o pomoc![]()
wypakowalem 4 party zainstalowalem na dysk F i nie bylo gry zainstalowalem na dysk C i juz sobie gram
zna ktos jakies gry DB na PC oprucz mugena?
Wie ktoś może dlaczego dźwięk w tej grze strasznie mi przerywa i trzeszczy i jak to mogę naprawić bo trochę to wnerwiające
No a właśnie mi cały czas :D
A jak się wyłącza muzykę bo tam w ustawieniach jest midi i coś tam a jak wyciszyć muzykę??
Ok dzięki wielkie za pomoc :P
Jeszcze jedno pytanie jak się stawia gibony??
Gdy będziesz miał 10 postów w prawym dolnym rogu pojawi się znaczek![]()
może jestem głupkiem ale nie wiem czemu nie moge nic ściągąć.Wklejam link do programu uTorent i wyskakuje jakis błąd. Może źle cos robie prosze o pomoc z góry dzieki
| « Prey (06) | Amx Mod X [FFA] v2 bY FiFU » |