Witam.
Mam problem z grą Gothic 3. Gdy chcę zapisać mój postęp uruchamia się (lecz nie zawsze) taki program : SmartHeap Library. Jak narazie sobię z tym radzę bo zapisuję na innych miejscach ale to dosyć często sie zdarza (średnio po 3 save) i to zaczyna się robić irytujące :\
W programie tym jaki wymieniłam powyżej pisze: "Out of memory. Please free some memory, then choose retry". Z tego co rozumiem to należy zmolnić trochę miejsca na dysku albo pamięć a pamięci mam 3 gb a miejsca ponad 300 gb :<
No więc są do wyboru dwa warianty tzn. Przerwij, Ponów próbę lub Ignoruj. Klikam na ignoruj po czym wyskakuje mi kolejny komunikat: "bCMemoryAdmin::ReallocatePure error:bcMemoryAdmin::ReallocPure - Allocation falied. Out of memory. Jedyna opcja w tym oknie to OK więc klikam na to, po czym nic się nie dzieje więc muszę wyłączyć Gothica przez menażera zadań.
Wie ktoś może jak temu zapobiec? Gierka mnie wciągneła a ten błąd do szczęścia nie jest mi potrzebny.
Proszę użytkowników forum o pomoc.
Pragnę również przypomnieć, że mam orginalną płytę i orginalny system Vista 32-bit.
Mam karte graficzną ATI RADEON 2600 PRO HD może to coś od karty idzie? Czasami też pojawia sie problem taki: "where is the guru?". No kurde to już całkiem mnie zgasiło :( nie mam pojęcia o co chodzi! Błagam pomóżcie mi. Próbowałam wszystkiego. Rozwiązania szukam od dwóch miesięcy, dlatego TU do WAS piszę, więc raczcie mi odpowiedzieć!