Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , ,

Popularne odwołania do tej strony: zoo tycoon 2 afrykańskie zwierzaki download, zoo tycoon 3 do pobrania za darmo, gra zoo tycoon do pobrania za darmo, gry np zoo, gra zoo tycoon 2 do pobrania za darmo, zoo tycoon full kostenlos spielen, spolszczenie do zoo tycoon 2 afrykańskie zwierzaki, zoo tycoon 2 afrykańskie zwierzaki download pełna wersja, zoo tycoon pobierz, fish tycoon do pobrania za darmo, zwierzaki do pobrania do zoo tycoon, zoo tycoon online spielen kostenlos, spolszczenie do school tycoon, bauernhof tycoon download, darmowa gra zoo tycoon 2 pełna wersja do pobrania za darmo, gry simsy 2 zwierzaki do zagrania za darmo, zoo tycoon 2 do pobrania za darmo, zoo tycoon 3 torrent pelna wersja za darmo pobierz, zoo tycoon forum, télécharger des sims africain, jouet a zoo tycoon 2 gratuit

Odsłon tematu: 14618
Narzędzia wątku

Zoo Tycoon 2 : Afrykańskie Zwierzaki

chekm2k is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Zoo Tycoon 2: Afrykańskie zwierzaki / Zoo Tycoon 2: African Adventure [FULL] [PL]

Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

No pass

MIRROR

Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

No pass

Odp: Zoo Tycoon 2 : Afrykańskie Zwierzaki

janadja is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

TO jest samodzielny dodatek?

beRRo is Offline
forumowy wyjadacz

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Cytat:
Napisał szymhag Zobacz post
halo gdzie jest link?
na górze :D

maryjane7 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

tak, to jest samodzielny dodatek
musisz najpierw zainstalowac podstawowa zoo tycoon 2 i dopiero ten dodatek, inaczej nie zadziala

coruption is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

mam problem bo mam zoo tycoon2 , zoo tycoon 2 afrykanskie zwierzaki i zoo tycoon 2 na ratunek zwierzakom jak juz je zainstalowalem i cracuje tym krakiek z zoo tycoon 2 i wlaczam to wszystko super alee... gdy jes juz to meny glowne ta tabelka to poierwsze nie mam tla ani nic tylko ta tabelka a jak wlaczam gre np kampania to po chwili mi się wylącza co zrobić

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Problem] The Sims 2 Zwierzaki
Witam! Ściągnęłam i zainstalowała Simsy 2 zwierzaki (mam też simsy 2 podstawę) , skopiowałam craca do odpowiedniego folderu. Włączam grę pojawia się filmik startowy, a następnie okienko: The sims 2 i wśrodku jest czerwony X. Co mam zrobić aby gra zadziała ?? Proszę o pomoc.
Problemy techniczne z grami
The Sims 2: Zwierzaki (jak zainstalowac?)
Witam, mam nastepujacy problem: zainstalowalam gre sims 2, mam utworzony wirtualny dysk w deamonie i cracka na tryb budowania i wszystko bardzo ladnie chodzi, ale teraz chcialam zainstalowac dodatek zwierzaki i nie mam pojecia jak to zrobic. Odpalam instalacje SIMS 2 zwierzaki, wpisuje klucz i...
Problemy techniczne z grami
[Download] [PC] The Sims 2 Zwierzaki PL
http://img5.raidpic.com/55TS2_Pets.jpg The Sims 2: Pets to kolejny tytuł z niezwykle popularnej, kultowej można rzec, serii The Sims. Tym razem programiści ze studia Maxis postanowili włączyć do uniwersum gry, najbliższych przyjaciół człowieka – zwierzęta domowe. Wybierać możemy spośród wielu...
Gry strategiczne i gry ekonomiczne
Sims 2 zwierzaki
Siostra męczyła mnie żebym jej ściągnął Simsy 2 zwierzaki no i ściągnąłem zainstalowałem i prosi mnie włóż do napędu Gre The Sims 2, wkładam płytkę i jej nie znajduje (bez tego nie mozna skończyć instalacji). Szukałem i nie moge znaleść odpowiedzi może ktoś z was wie co tzreba zrobić żeby znalazło...
Archiwum forum
Karmimy Zwierzaki
Darmowe gry online - Karmimy Zwierzaki Zagraj za darmo w grę Karmimy Zwierzaki Krótki opis: Karmimy Zwierzaki - to ciekawa gierka zręcznościowa w której dokarmiamy naszych ulubieńców: Króliczka, Pieska, Kotka, Chomika. Na początek wyjaśnienie co każde zwierzątko zjada (to co lubi...
Gry zręcznościowe online
Nasze Zwierzaki
Fakt , faktem jest to forum o CS , ale mniejsza o to. Wielu z was zapewne posiada w domu badz na podwórku wlasnego zwierzaka / pupila Żeby odciagnac was od PC'ta zachecam was do zrobienia kilku fotek waszym pupila i napisać kilka słow o nich :P Jako że pisze pierwszy , wiec zaczne: W...
Śmieszne zdjęcia, obrazki
Zwierzaki
Darmowe gry online - Zwierzaki Zagraj za darmo w grę Zwierzaki Krótki opis: Bardzo fajna gra, w której opiekujesz się pieskami. Przy każdym piesku masz wskaźniki jego potrzeb (zabawa, kąpiel, zdrowie itd.), które musisz obserwować i w zależności od ich poziomu podejmować decyzje, gdzie...
Gry inne online
Nakarm Zwierzaki
Darmowe gry online - Nakarm Zwierzaki Zagraj za darmo w grę Nakarm Zwierzaki Krótki opis: Musisz doprowadzić dziewczyny do zwierzaków. Przełączaj strzałkami i kieruj do tych, które są najbardziej głodne. Odpowiednio dobieraj posiłki - np. koty nie jedzą marchewki :) ...
Gry inne online
Śmieszne Zwierzaki
Darmowe gry online - Śmieszne Zwierzaki Zagraj za darmo w grę Śmieszne Zwierzaki Krótki opis: Gra polega na dopasowaniu tułowia, głowy i nóg tak, by do siebie pasowały i tworzyły logiczną całość np. pieska, królika lub smoka. http://forum.wiaderko.com/swf/0/0c1-smieszne-Zwierzaki.swf
Gry dla dzieci online
strony do pobierania sims 2 zwierzaki
z jakiej strony mozna pobrac the sims 2 zwierzaki??? jak ktos wie to powiedzcie plizzz.. bede wdzieczna!.. : -)
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz