The crims, StreetOfRace przyznam, że w TC lepiej mi szło ;]
|
|
The crims, StreetOfRace przyznam, że w TC lepiej mi szło ;]
ja gram w plemiona na 8 swiecie i mam 2196pkt. xD
ja gram w bitefight.pl na 3 serverach w battleknight.pl w metaldamage.pl w streetofrace.com w gladiatus.pl w plemiona na dwuch światach i w CS'a :D
Plemiona - 80tys
Gladiatus - 4lvl (hihi xD)
CS - Steam ;-))
ja grałem w traviana, the Crims, plemiona, runescape :D
A ja bym zagrał, pod jedbym warunkiem.
Był jakis bug ogame że dawao Ci co tam chciałeś, jakbym to miał to bym ciupał :D
Swojego czasu grałem o ogej-ma i the crims.
Metaldamage.pl To jest fajna gra miałem chyba 54 poziom ale nie jestem przekonany :P
Ja gralem w
thecrims.com
plemiona.pl
ogame.pl
imperiaonline.org
MFO - My Fantasy Online
My Fantasy Online. Gra internetowa.
Polecam mmo rpg przez przegladarke z grafa !! Gra posiada zajebista fabule. Jak cos pisac na gadu 9267483. :]
Plemiona.
1 nick
------------
login: FCDelfin
świat: 18
punktów: 2.454
-------------
2 nick
-------------
login: Czarny Virus
świat: 16
punktów: [TAJNE]
----------------------------------
Trawian
świat: 7
login: Crny Virus <----------------- to nie jest błąd
data zaczęcia: dzisiaj xD
-Ja kiedyś grałem w MFO i nawet niezle mi szlo bo bylem 26(chyba) w rankingu ale to jeszcze w starej wersji
- the crims tez kiedyś grałem ;] ale nie pamiętam szczegółów
- bite fight-a grałem to miałem 34(chyba) poziom i bylem wilkołakiem
- w Metin 2 ;] to miałem 2 postacie na 21 poziomach (tez chyba)
- terazniejsza gra to Dofus ;] mam Cra na 31 lvl , Sadida na 24 , Iop na 21 , Ecaflip na 18 i Osa na
20 ;]
- i Myth War 2 ;] tu to mam Human-a na 43 lvl ;]
ale najwięcej to CS ;]
Kiedyś grałem w plemiona, myfantasy, thecrims, ogame, vendette i inne gierki :) Teraz od czasu do czasu wchodz na moje konto goalunited
www.thecrims.com-ereyty
GRA OnLine TWOJE-MIASTO, Gry OnLine MMORPG (1.4.5 2008-08-06 17:56)
WarXz - Gra online, multiplayer - MMORPG via WWW
Laventhar - gra strategiczna on-line, strategia w świecie średniowiecza
http://osada.4mak.net/
RuneScape - the massive online adventure game by Jagex Ltd.
PimpLand
Blood Wars - Wojny Krwi
YoYo.pl - Najlepszy darmowy hosting w Polsce
Bitefight -ereyty
MetalDamage
Polska Legenda Zielonego Smoka
Gotyx - gra online strategiczna rozgrywana w realiach redniowiecza. Najlepsza w całoci Polska gra online strategiczno-ekonomiczna. BBMMOG,Browser Based Massive Multiplayer Online Games - gry online pod przeglšdarkę,gry strategiczne, gry ekonomiczne -ereyty
ONA i ON Spotkania online. Gra internetowa, gry internetowe, gra randka, gry randkowe, gra erotyczna, gry erotyczne, gra online, gry online, gra towarzyska, gry towarzyskie, gry on-line
Arena Albionu - polska gra przygodowo-towarzyska, MMORPG, RPG, gra, gry online, gry dla dziewczyn, gry przygodowe, MMO, RPG, CRPG, BBMMOG, Web 2.0, fantasy, fantazy, fantastyka, Browser Based Massive Multiplayer Online Games - gry online pod przeglšd
http://www.amazonki.fr.pl/
Gra On-line - Dominacja ver: 2.1
http://sge.intranet.pl/
Karaibski Kupiec - internetowa gra handlowa, gra gospodarcza, gra internetowa, gra ekonomiczna, gra online, polskie gry, gra24h, game, Morze Karaibskie, piraci, kupcy
My Fantasy Online. Gra internetowa.
OGame.pl
http://www.knights.pl/-ereyty
X-Fighter - gry internetowe, gra, GRY INTERNETOWE, INTERNETOWA GRA, pbem
KNIGHTS MMOG - darmowa gra internetowa
Crimson Creation RPG - Internetowa Gra Online typu MMORPG oraz BBRPG :)
Vendetta
kolony online - gry online
Duel Online mmorpg webbrowser: gra online,free mmorpg,przez przegladarke.
Cantr II
Katalońska
Królestwo Dreamlandu - mikronacja (wirtualne państwo)
Portail d'informations Ce site est en vente!
www.indianie.net-ereyty
To niektóre które znam
Witam, nie grałem w Plemiona, ale kumpel jest bardzo zaangazowany.
ja gram w kilka managerów piłkarskich
najlepsze to:
-Trophy Manager
-Planetarium Manager
-Goalunited
Gram też w jedną grę strategiczną - Delirium. Jest bardzo podobna do Ogame, ale ma ten plus, że jest przyjemniejsza dla początkujących. Łączy elementy strategiczne i RPG.
Najnowszą grą w którą zacząłem grać było Tales of Magic.
Wcielasz się w rolę potężnego maga, uczysz się zaklęć, szkolisz chowańca i pojedynkujesz się z innymi czarodziejami.
Grałem na Pleionach kiedys, swiat 4, 2 mln pkt, ale mnie wykluczyli z gvry bo probowałem sprzedac konto i ktos podkablowal ^^ :D
Gralem w plemiona na 17(?) swiecie bylem w top100 ale po 4 dniach mi sie znudzila ;P,gralem tez w traviana, bloodwars, hattrick, metaldemage, xblaster.
ManagerZone - Free Sports Manager Games - najlepsza gra przegladarkowa w managera ;)
A ja ostatnio patrzę o co chodzi w Equeles - jakimś dziwactwie ekonomiczno-strategicznym.
siemka ;)heh ja GRAM w plemiona na s3 mam 2kk pkt;):0 2 miliony baksów;P hehe bawie sie i jade noobów ;) wchodze 1 raz dziennie // i nie jestem uzależniony (ta gra mnie uspokaja) po paru rundkach w CS'a ... ;P:P
| « [RS] Skazany na śmierć / Prison Break Sezon 4 - Lektor PL | [Download][PC] Colin McRae Rally 4 » |