e mam pytanie kto gra na w plemiona na 26 świecie ???
|
|
e mam pytanie kto gra na w plemiona na 26 świecie ???
Ja około od około 2 tygodni gram w MenelGame. ;D
Jakoś nie mam przekonania do tych gier przeglądarkowych, chociaż grałem kiedyś w plemiona. Miałem 30 wioch i gra mi się znudziła. Te gry są po prostu nudne.
Ta odrazu szpanuj że miałeś 30 wioch co z tego ja w menelgame mieszkam narazie na mokotowie i co ? nie za dobrze lecz to nie targówek
P.S tak przy okazji hudy to mnie kumple nazywaja wiec sie zdziwilem jak cie zobaczylem na forum xD jeszcze tak samo pisza...
Ja jestem top25 na s26 w bitefight ;]
Top25 w lupie
top15 w zwyciestwach i zlocie :P
Ja gram na świecie 16 1.3 mln pkt xD
Ja gram w tagorie gre o klimacie prehistorycznym. Sama gra na polskim serwerze istnieje dopiero od tygodnia. Polecam i zapraszam.
Tagoria | Index
Polecam gre Visarcana wczoraj powstał nowy serwer 2
Vis Arcana - darmowa gra online fantasy rpg
tego typu gier jest mnóstwo..looknij tutaj Gry internetowe przez przeglądarkę <-- spis wszystkich gier przeglądarkowych jakie mogą być :P
Gram wplemiona na 26 świecie 1,6k punktów
Gram też w gladiatusa s1 ta gierka wciąga
znam jeszcze kilka gier przeglądarkowych
travian
thecrims
vendetta(lub vandetta nie pamiętam dokładnie)
tanoth
kingsage
imperiaonline
tagoria
holy-war
The Crims wymiata dobra prosto sie w nia gra :D
Ja grałem dosyć długo w MenelGame i Plemiona ... a jeszcze przedtem to Gladiatus, BattleKnight i OGame ... najbardziej z tych wszystkich polecam Gladiatusa...
ja gram w menelgame.pl spoko gra niezapomniane przeżycia niema bata narazie mam 2000 pkt a gram od 3 dni :P xD
nick : MarcooCooCoo
| « [RS] Skazany na śmierć / Prison Break Sezon 4 - Lektor PL | [Download][PC] Colin McRae Rally 4 » |