Jakoś nie mam przekonania do tych gier przeglądarkowych, chociaż grałem kiedyś w plemiona. Miałem 30 wioch i gra mi się znudziła. Te gry są po prostu nudne.
ja gram w mybrute ponieważ gra się tylko 3 walki dziennie i nie trzeba płacić żadnej kasy by mieć jakieś bonusy... Gram też w to bo nie odciąga mnie od CS :P
Link do gry znadziecie w podpisie (sygnaturze) :P
Ja grałem dosyć długo w MenelGame i Plemiona ... a jeszcze przedtem to Gladiatus, BattleKnight i OGame ... najbardziej z tych wszystkich polecam Gladiatusa...
Witam,
Zapraszam wszystkich do nowo powstałej gry: MechsAttack (MechsAttack - darmowa gra przez przeglądarkę).
Niestety nie ma tam jeszcze dużo graczy gdyż gra dopiero wystartowała (jest jeszcze w fazie beta).
W razie jakichkolwiek pytań, czy problemów zapraszam również na forum: Forum -...
Witam wszystkich użytkowników :)
Od jakiegoś czasu pisałem ciekawą fabułę gry Strategicznej + RPG.
Dziś fabuła jest już prawie dopracowana lecz potrzebuje waszej pomocy.
Szukam osób , które by mogły w jakimś stopniu wesprzeć Projekt
Epidemia. Nie musisz znać się na programowaniu czy też nawet...
1. Przestrzegamy głównego regulaminu - Forum Wiaderko - Forum Rules
2. Nie zamieszczamy cheatów/botów/skryptów i innych wspomagaczy do gier - prośby i reklama ich również będą karane.
3. Nie oszukujemy użytkowników (np. poprzez wysyłanie kodów w celu doładowania do gier)
4. W każdym poście...
Witam!
Chciałbym zareklamować nową grę przeglądarkową SG-War
Jest to gra łącząca elementy sci-fi, strategii i dobrej zabawy :D
Gra w klimatach Ogame. Buduj wielkie budowle, kolonizuj nowe planety, steruj swoim wielkim, kosmicznym imperium całkowicie za darmo.
Zapraszam do wspólnej gry.
herogame
Zapraszamy na galaktyczną grę On-line jedynie co trzeba by zagrać
i być zadowolonym z gry to przeglądarka Mozzila firefox która można pobrać z
Przeglądarka Firefox | Szybsza, bezpieczniejsza, lepiej dopasowana do Twoich potrzeb | Mozilla Europe
Herogame Przenosi w świat...
Witam ...
Przepraszam jeśli był już taki temat ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi
Łącze się w pracy z internetem przez server proxy - a co za tym idzie mam dużo stron poblokowanych (przez DansGuardian) - nawet pocztę.
Tak sobie wymyśliłem: Czy istnieje portal/strona/program, który otwiera...