ja tam polecam nawet gladiatus :) link : Gladiatus
|
|
Ostatnio edytowane przez TaiFooN ; 10-07-2009 o 23:08
Ja gram w: Khan wars (server 3)
Plemiona: (obecnie s35)
Kingsage: (s1)
Margonem (45tancerz na tarhunie, 22pal na Lelwani)
Kroniki Falathanu (kobold złodziej)
AQ (8lvl na Minimalu)
Gladiatus (s17)
Renesansowe królestwa (2lvl)
The west: (s1 i s9)
Rumble race: (licencja C)
My Brute: (12lvl i 5lvl)
Grałem w bardzo dużo innych gier, możliwe że w 80% wszystkich przeglądarkowych.
(to mój pierwszy post)
Witam,
Chciałbym wam przedstawić nowy polski [ ma zaledwie tydzień ] MMORPG w trybie przeglądarki. Chociaż dla mnie bardziej przypomina Hack&Slash ala Diablo.
Szacowana ilość graczy: brak danych
Typ rozgrywki: turowa
Reklamy: niewiele
Opłaty: gra w 100% darmowa
Czahoo jest to gra web mmorpg, czyli poprzez przeglądarkę internetową. Wcielasz się w niej w potężnego wojownika, którego kreujesz według własnego uznania począwszy od wybrania rasy i klasy, a skończywszy na decyzji jakie atrybuty chcesz nim najbardziej rozwinąć. W grze możesz walczyć zarówno z potężnymi bestiami jak i z innymi graczami, prowadzić własny sklep, wykonywać zawiłe zadania, założyć gildię oraz wiele więcej.
www: Czahoo - gra MMORPG online
tutorial: Czahoo - gra MMORPG online
-------------------------------------------------------------------------------------------
Cechy Gry:
- duża ilość uaktualnień i wprowadzanych nowości
- możliwość walki z graczami
- ciekawa walka z bestiami
- rozwijanie statystyk co poziom poziom postaci [ siła, zręczność, zwinność, wytrzymałość ]
- zdobywanie doświadczenia walcząc z potworami, graczami jak i wykonując zadania
- przedmioty zwykłe jak i magiczne
- czat w grze
- 1 tura co 2 minuty
- jedna walka zabiera 2 tury
- poruszamy się po mapie [ koszt: 1 tura ]
- gildie i otrzymywanie bonusów z gildii
- recepty - możliwość tworzenia przedmiotów
- sklepy
I wiele więcej.
Screeny z gry :
System walki [ postacie mają uderzenia krytyczne, mogą robić uniki, blokować się tarczą etc - wszystko ma wpływ na walkę ]
Ekwipunek.
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam !
Czahoo - gra MMORPG online
Margonem MMORPG - Dynamiczna gra w przeglądarce! Fantasy RPG online. Graj wojownikiem, magiem, łowcą, tropicielem, tancerzem ostrzy lub paladynem! - Margonem MMORPG
Screeny:
"Grupka Klanowa stojąca przed potworkiem"
"Koniec walki z Herosem(Bardzo mocny potwór, którego trudno spotkać)"
"6 różnych profesji"
![]()
Ja bardzo polecam
Tanoth
i
Plemiona - średniowieczna gra przeglądarkowa
spoko gierki dla zabicia czasu![]()
Grałem w Gladiadusa ( 29 lvl ) potem wyjechałem na tydzień i passów zapomniałem <haha>
teraz juz only CS :))
Dziś ściągam Counter Striker ale gram plemiona i mam 22k
pkt.
eRepublik to gra przeglądarkowa, której użytkownicy od nowa piszą historię świata. Po zarejestrowaniu każdy gracz wybiera kraj, w którym chce się na nowo narodzić (ePolaków jest już ponad dziewięć tysięcy), a potem rusza wybraną przez siebie ścieżką kariery. Może założyć własną firmę, walczyć na wojnach i w powstaniach, piąć się po szczeblach władzy jako polityk albo zostać redaktorem naczelnym gazety. Tylko od gracza zależy, czy dołoży małą cegiełkę do budowy dobrobytu, stanie się liderem i poprowadzi swój kraj do sukcesów, czy też doprowadzi go do ruiny poprzez działania dywersyjne.
Link do gry:Strategy Game ? Free Online Multiplayer Strategy Games | eRepublik
Link do forum Erepublik PL : eRepublik.com.PL | Polskie Centrum eRepublik
Ja gram plemiona świat 22 ale sporadycznie 810 000 p i zabawa się skończyła;D (Rozpoczęło się wybijanie monet!)
Ladnie Ladnie ale czy pamieta ktos ja to sie dawno temu gralo w "Pegazusa" albo "Sege" na telewizorze i tylko Contra byla fajna i Mario :P i wlasnie znalazlem stronke z Tymi Grami na przegladarke :):) Link : vNES i gorze jest alfabet wybieramy np : C i potem Contra i cieszymy sie fajna gra za dawnych lat :D
Prawdopodobnie szykuje się nam wojna z Rosją albo Niemcami dlatego zachęcam do gry!
eRepublik - The New World | Online Social Strategy Game
Dołącz do nas i już dziś pomóż budować polskie imperium!
| « [RS] Skazany na śmierć / Prison Break Sezon 4 - Lektor PL | [Download][PC] Colin McRae Rally 4 » |