Popularne odwołania do tej strony: najpopularniejsze gry przeglądarkowe, najlepsza gra przeglądarkowa, najlepsza gra przegladarkowa, fajne gry przeglądarkowe, najpopularniejsza gra przeglądarkowa, top 10 gier przeglądarkowych, najlepsze gry przegladarkowe, najlepsze gry przeglądarkowe, mmo przeglądarkowe, gra przegladarkowa hooligans, top gry przeglądarkowe, gry przeglądarkowe top 10, gry przeglądarkowe, dobre gry przeglądarkowe, hooligans gra przeglądarkowa, top 10 gry przegladarkowe, gry przez przegladarke top 100, fajne gry przegladarkowe, gry przeglądarkowe top, przeglądarkowa gra online, top 100 gier przeglądarkowych, najleprze gry przeglądarkowe, wyspagier.p, fajna gra przeglądarkowa, podobne gry do fragoria.pl
Siemka mam pytanko :D gracie moze w jakies gry przegladarkowe ? chodzi mi tu meidzy innymi Ogame, plemiona, gladiatus , bitefight, itd.
Ja Osobiscie gram w plemiona ^^ wiekszych sukcesow nie mam ale 20 k pkt na 11 swiecie hehe
A wy cos osiagneliscie ;P?
Wtedy to już Twój problem. Każdemu zmieniają się tendencje do gier, przykładowo : ja kiedyś lubiłem fife, pesa, itp. Teraz wolę csa. A za kilka/kilkadziesiąt lat będę grał w coś innego.
Grałem w ogame 3 lata osiagniecie moje to top 100 na 48 uniwersu
Plemiona 200k na 7 swiecie ....
Street Of Race ... Najlepsze auto ...
Travian Grałem 2 tygodnie zarabiście Nudne ....
Ugamela :D sam robilem podobne do ogame ale moje ,....
Itd w dużo gier grałem ale najlepsze było ogame i plemiona jak dla mnie ..
Aktualnie gram na 15 świece zaczalem 2 dni temu nie iwem jak mi pójdzie poczekamy zobaczymy :D
ja gralem w plemiona czasami na niemieckich sds sie pykalo i fajnie było przejąć niemca a potem jego kumple ciebie heh :p z nikim sie nie dogadasz ale da rade grac na angielskich tez czasami jechalem ^^ i jeszcze na szwedzkich chyba jeszcze jak tylko 2 swiaty byly xD
cale wakacje gralem i znudzilo mi sie ;p zal nie ma to jak gry online heh gry.pl albo wyspagier.pl na inforamtyce w szkole sie grywalo w takie jak komputery byly zryte ;/ :???: :shock:
heh
ja gralem w traviana przez 6miechow:D
wczesniej SOR the crims ogame i jeszcze cos by sie znalazlo a teraz klapki na oczach i tylko CS "CS Bogiem, HeadShot nalogiem, skill podstawa, awp zabawa":]
Witam,
Zapraszam wszystkich do nowo powstałej gry: MechsAttack (MechsAttack - darmowa gra przez przeglądarkę).
Niestety nie ma tam jeszcze dużo graczy gdyż gra dopiero wystartowała (jest jeszcze w fazie beta).
W razie jakichkolwiek pytań, czy problemów zapraszam również na forum: Forum -...
Witam wszystkich użytkowników :)
Od jakiegoś czasu pisałem ciekawą fabułę gry Strategicznej + RPG.
Dziś fabuła jest już prawie dopracowana lecz potrzebuje waszej pomocy.
Szukam osób , które by mogły w jakimś stopniu wesprzeć Projekt
Epidemia. Nie musisz znać się na programowaniu czy też nawet...
1. Przestrzegamy głównego regulaminu - Forum Wiaderko - Forum Rules
2. Nie zamieszczamy cheatów/botów/skryptów i innych wspomagaczy do gier - prośby i reklama ich również będą karane.
3. Nie oszukujemy użytkowników (np. poprzez wysyłanie kodów w celu doładowania do gier)
4. W każdym poście...
Witam!
Chciałbym zareklamować nową grę przeglądarkową SG-War
Jest to gra łącząca elementy sci-fi, strategii i dobrej zabawy :D
Gra w klimatach Ogame. Buduj wielkie budowle, kolonizuj nowe planety, steruj swoim wielkim, kosmicznym imperium całkowicie za darmo.
Zapraszam do wspólnej gry.
herogame
Zapraszamy na galaktyczną grę On-line jedynie co trzeba by zagrać
i być zadowolonym z gry to przeglądarka Mozzila firefox która można pobrać z
Przeglądarka Firefox | Szybsza, bezpieczniejsza, lepiej dopasowana do Twoich potrzeb | Mozilla Europe
Herogame Przenosi w świat...
Witam ...
Przepraszam jeśli był już taki temat ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi
Łącze się w pracy z internetem przez server proxy - a co za tym idzie mam dużo stron poblokowanych (przez DansGuardian) - nawet pocztę.
Tak sobie wymyśliłem: Czy istnieje portal/strona/program, który otwiera...