Witam chciałem wszystkich uświadomic jak gra klan Bad Company
HLTV
exz.bC.tar.bz2
FragMovie
Dyskusja na forum ligi DGF
eXistenz Team vs bC - Liga Digital^G-FORCE
Pro hajty na WH!!!
|
|
Witam chciałem wszystkich uświadomic jak gra klan Bad Company
HLTV
exz.bC.tar.bz2
FragMovie
Dyskusja na forum ligi DGF
eXistenz Team vs bC - Liga Digital^G-FORCE
Pro hajty na WH!!!
elo nie jestem z żadnego klanu bad company ani exz ale jak oglądałem hltv i fragmovie to widac że Wolle grał na wh. Admin przeczytał 1 posta i powiedział ze bC przechodzi a większosc ludzi napisało ze było widac ewidetne wh.
Ostatnio gracze exz za często płaczą po przegranym meczu ... zapisują się do lig ns a nawet tam ich bija :p
Ostatnio edytowane przez ziom13 ; 28-06-2009 o 01:01
Hmm... widać wh ;]
wh jak chuj nie ma co rozmawiać BL ;]
Nice słownictwo...
Szkoda, że nawet na Steamie ludzie grają na wh...
Ale teraz steama można za 15zł kupic więc co się dziwic... :(
o ile pamietam to Wolle był tam najslabszym graczem... widac wh oczywiscie ze widac

Dzisiaj gralismy mecz z klanem Troche Czasu Trzeba wygralismy 29-19 natomiast BC gralo z nimi 2 godzinki pozniej i dostali w dupe
Jak to sie dzieje?:P
Nie ma bata, przejżałem z dziesiątki razy ten filmik i stwierdzam, że ma wh. To jest niemożliwe żeby miec takie onfo od Boga, bez przesady ...
to że strzela przed wybiegnieciem to moze byc opóźnienie hltv czesto tak jest niektore akcje wygladaja na wh ale z tymi akcjami ze zaszybko strzela to lepszy by bylo demo z pova
Oglądnąłeś chociaż to demko? Po Twojej wypowiedzi to szczerze wątpie.to że strzela przed wybiegnieciem to moze byc opóźnienie hltv czesto tak jest niektore akcje wygladaja na wh ale z tymi akcjami ze zaszybko strzela to lepszy by bylo demo z pova
Popatrz na te skany na długiej też, przecież to nawet ja tak nie robie
Ale na poważnie, ma wh.
ja niemowie ze nic niema ale niektore akcje ma opisane [demko z yt] ze niewybiegl a strzela
Poćwiczcie boty :)
znowu staraja sie nas oczernic odniose sie do tego po krotce , jakosc tego wh move jest slaba, muzyczka tez robi swoje, chcialbym tu zacytowac wypowiedz kolesia co analizoswal to demo jak i cale hltv bo ogolnie zajmuje sie takimi sprawami typu "wh"
2:10 - Koleś z mp5 zaczoł tam wczesniej szczelac
2;16 - patrzcie gdzie jest celownik a gdzie strzał nad głową kolesia z tt hltv ma opóźnienie postaci(modeli)
3:12 - Kolega z teamu co idzie 1 nie slyszal kolesia z tt bo tam od razu nie celowal, wole mogł go słyszeć jak ja nie mam pewnosci
6:33 - wydaje sie ze szczela za wczesno ale to jest opóźnienie hltv widac to dobrze po scianie jak leca kule
8:50 - bomba została podłożona wiec nie dziwota ze sie nie oglądał bo pake sie podkłada chyba na bs? tylko i wyłącznie !
12:20 - wydaje sie ze szczela zanim wyszedl ale to jest opóźnienie hltv
14:48 - sa bardzo blisko siebie dobrze go slychac
14:55 - opóźnienie hltv
14:59 - tutaj bardzo dobrze widac ze postac ma opznienie celownik byl od kantu na moje okolo 3cm a kula uderzyla centralnie w kant sciany
15:37 - hmm dosc dziwne skanuje idealnie
18:05 - jedynie co moze być dziwne to to ze sie zainteresował tymi tyłami, wydaje sie ze szczela za wczesno ale jak pisałem wyżej opóźnienie postaci
20:25 - tutaj go widac dodac opóźnienie postaci to bylo go calego widac
20;27 - j/w
21:36 - tak jak i wcześniej postać jest widac ale trzeba dodac to zasrane opóźnienie
29:22 - słychać widac go dodac opznienie
50:20 - też zapewne było go widac gdyby nie to opóźnienie
Dzis specjalnie oglądałem mecz aon vs bC i gra wolle nie rozniła sie prawie niczym, gral to na ile pozwolił aon
Z eXz ktos pisal skanował b kiedy sie tylko skradaliśmy to jest nie prawda, słuch no ja slysze na 1 glosniku jak wy tupacie na tym demku
I teraz moi drodzy państwo zobaczcie to hltv ale tak już z pewnym zaangażowaniem i zobaczycie ze to demko ma opóźnienie
Jak dla mnie Wolle nic nie ma! nawet zachowania na wuchera , wierzcie mi ja juz tego skurwysyństwa sie na oglądałem wiec wiem jak oni grają"
pozdrawaim a exz zycze placzu na innych forach ewentualnie napiszcie petycje do prezydenta:)
www.exz-team.pl nie poniżaj się już powiedział bym że z debilizmu można wyleczyć ale ty to ciężki przypadek i już się nie da
P.S. Wolle i WH smiać mi się chce zal mi was wszystkich obejrzyjcie sobie demko dokładnie z perspektywy każdego gracza a nie opierdalacie może myślicie że na YT jest nagrane z WH to on też ma? Pozdro niedojebańcy :)
apeluje o 1 zeby "zyczliwi eskperci" sie pochamowali w swoich wypowiedziach typu wh jak nic ,ze na 100% etc to demko jest zrobione w sposob ze ma ukazywac wh , procz tego co widzicie Wolle mial jeszcze info od kolegow,a to hltv ma tez opoznienia, rozumiem wypowiedzi "moze to wygladac jak wh, mam watpliwosci" ale jak widze opinie niekotrych to "znawcy konkretni" , zenuje mnie wasza postawa bo Wolle zagral czysto a exz stara nam sie zepsuc opinie to tyle z mojej strony.
Ludzi oceniacie movie które zostało zrobione na opóźnionym hltv ogarnijcie sie tyle powiem
exz cos wam nie idzie z tym zeby nas udupic :) Ystawiacie sie na Posmiewisko :)
hahahaha,ale z Was wszystkich boty zaje****,założe się,że ci co pisza że ma wh ewidentne to dzieci po 12 lat,jak na typowych non steamach,wrzućcie demko co kroki słychać,słyszę każdy kroczek,a to co (niby) strzela za wcześnie to chyba wiadome,że się wyczekuje na przeciwnika,a nóż widelec zatupał raz bo sobie puścił "walk" ,gówno się znacie,a jak się nie znacie to nic nie piszcie bo się dzieci ośmieszacie,p0zdro dla wtajemniczonych jak naprawdę można nieźle napierd*** w cesa
| « [RS] Transformers Soundtrack | [Download][PC] Men of Valor: Vietnam » |