Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: spray non steam, spray w cs 1.6 non steam, jak ustawic swoj spray cs 1.6 steam, cs no steam spray, spray w cs nonsteam, jak wrzucic swoj spray do cs 1.6 non steam, jak zrobic spray w cs 1.6 non steam, jak zrobic sobie spraya cs, spray cs 1.6 ns, télécharger sprays counter strik 1.6 no steam, jak wstawic jakies zdjecie na spray do cs, swój spray w cs 1.6 non steam

Odsłon tematu: 4338
Narzędzia wątku

Spray Cs 1.6 Non Steam

Miraclebit is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witajcie mam wielką prośbe aby mi ktoś zrobił spray'a . MA być to kolorowy sam napis MIRACLEBIT kolorowy napisa Miraclebit Bardzo Proszę . Zgóry dziękuje . Pozdrawiam

Odp: Spray Cs 1.6 Non Steam

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Zły dział.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Spray steam
Witam.. Mam takie pytanko do osób, które posiadają steam i wlasnego spraya. Jak wgraliscie go na cs, jak mam to zrobić żebym miał swój spray na każdym serverze? Gdzie spray wkleić ? Tyczy się to konta steam !! a nie NS. Z góry dzięki i pozdrawiam.. Matyas ps. prosiłbym o w miare dokładną...
Szukam pluginu AMX/AMXX
STEAM SPRAY
Witam.. Mam takie pytanko do osób, które posiadają steam i wlasnego spraya. Jak wgraliscie go na cs, jak mam to zrobić żebym miał swój spray na każdym serverze? Gdzie spray wkleić ? Tyczy się to konta steam !! a nie NS. Z góry dzięki i pozdrawiam.. Matyas ps. prosiłbym o w miare dokładną...
Dodatki do Steam'a
[Steam] Spray
Typ Pracy: Spray Wymiary: 100 na 100 Kolorystyka: http://i40.tinypic.com/30nkaa1.jpg Tematyka: CS 1.6 Nagroda: Gibon!
Problemy z CS 1.6
[Spray] Spray do wykonania !GIBON!
Witam. Tak jak w temacie proszę o wykonanie spray Napis: BenxX Nick bez tla Jakieś grube litery bez tła Gibon poleci !
Prośby o wykonanie grafiki
[Steam] Dostęp do społeczności Steam w grze, spray
A mianowicie mam 2 problemy, pierwszym jest to, że od pewnego czasu nie mam dostępu do społęczności steam w grze (shift + tab). Podkreślam w opcjach mam włącząną tą opcje i klawisze mam shift + tab (mam avasta, może on coś blokuje). Po 2 chyba od tamtego samego momentu nie działa mój spray,...
Problemy z CS 1.6
[spray] ^n o z o^
Typ Pracy: Spray Wymiary: 800x500 Napis: ^N O Z O^ Kolorystyka: Czarny + coś od was Tematyka: bez tematyki Zwyczajne tło a na nim napis Nagroda: gibon
Prośba o [SPRAY]
Typ Pracy: SPRAY Wymiary: 400x200 Napis: KaPtuR Dodatkowy Napis: STREFA WIADERKO Kolorystyka: Nie mam jakiegoś wygórowanego pomysłu na kolor , może być coś czerwonego z jakimiś dodatkami... czekam na modele do wyboru jeśli mozna Tematyka: CS 1.6 Nagroda: Gibon (ewentualnie slocik zawsze moge...
Spray CS:S NS
WITAM. Czy Można jakoś otworzyć spray do CS:S o rozszerzeniu VTF ? Takie spraye są w FolderCS/CSTRIKE/Materials/VGUI/LOGOS. BARDZO PROSZĘ O POMOC !!!!
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
spray cs 1,6 non steam :(
Ściągnąłem różne spraye , oczywiście format wad nazwa - tempdecal.wad Teraz pojawia się problem , a mianowicie wszystkie poradniki napisane są dla ludzi grających na steam. A więc gdzie wkleić spraya na non steam aby działał ? pozdrawiam :) za pomoc stawiam bacha :P
Problemy z CS 1.6
Spray do CSS
Witam ! Chciałbym o logo z napisem : EquathoriaL , na tle jakiejś postaci z CS'a. Za każde prace dam " Pomógł ".
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz