Popularne odwołania do tej strony: spray non steam, spray w cs 1.6 non steam, jak ustawic swoj spray cs 1.6 steam, cs no steam spray, spray w cs nonsteam, jak wrzucic swoj spray do cs 1.6 non steam, jak zrobic spray w cs 1.6 non steam, jak zrobic sobie spraya cs, spray cs 1.6 ns, télécharger sprays counter strik 1.6 no steam, jak wstawic jakies zdjecie na spray do cs, swój spray w cs 1.6 non steam
Witajcie mam wielką prośbe aby mi ktoś zrobił spray'a . MA być to kolorowy sam napis MIRACLEBIT kolorowy napisa Miraclebit Bardzo Proszę . Zgóry dziękuje . Pozdrawiam
Witam.. Mam takie pytanko do osób, które posiadają steam i wlasnego spraya.
Jak wgraliscie go na cs, jak mam to zrobić żebym miał swój spray na każdym serverze? Gdzie spray wkleić ? Tyczy się to konta steam !! a nie NS.
Z góry dzięki i pozdrawiam.. Matyas
ps. prosiłbym o w miare dokładną...
Witam.. Mam takie pytanko do osób, które posiadają steam i wlasnego spraya.
Jak wgraliscie go na cs, jak mam to zrobić żebym miał swój spray na każdym serverze? Gdzie spray wkleić ? Tyczy się to konta steam !! a nie NS.
Z góry dzięki i pozdrawiam.. Matyas
ps. prosiłbym o w miare dokładną...
A mianowicie mam 2 problemy, pierwszym jest to, że od pewnego czasu nie mam dostępu do społęczności steam w grze (shift + tab). Podkreślam w opcjach mam włącząną tą opcje i klawisze mam shift + tab (mam avasta, może on coś blokuje). Po 2 chyba od tamtego samego momentu nie działa mój spray,...
Typ Pracy: SPRAY
Wymiary: 400x200
Napis: KaPtuR
Dodatkowy Napis: STREFA WIADERKO
Kolorystyka: Nie mam jakiegoś wygórowanego pomysłu na kolor , może być coś czerwonego z jakimiś dodatkami... czekam na modele do wyboru jeśli mozna
Tematyka: CS 1.6
Nagroda: Gibon (ewentualnie slocik zawsze moge...
Ściągnąłem różne spraye , oczywiście format wad nazwa - tempdecal.wad
Teraz pojawia się problem , a mianowicie wszystkie poradniki napisane są dla ludzi grających na steam. A więc gdzie wkleić spraya na non steam aby działał ?
pozdrawiam :)
za pomoc stawiam bacha :P