Edytor postaci Diablo 2 lord of destruction + item pack
Dzięki temu edytorowi możemy rozbudować swoją postać przez dodanie skilli, hp, mp, itd...
Również do paczki dołączone są itemy :)
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
|
|
Edytor postaci Diablo 2 lord of destruction + item pack
Dzięki temu edytorowi możemy rozbudować swoją postać przez dodanie skilli, hp, mp, itd...
Również do paczki dołączone są itemy :)
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Fajowe to! A niemasz takich broni jak minigun albo shotgun? Widziałem to na google i nie wiem jak to można dostać?
mam pytanie jak mozna to pobrac?
mam tylko jedno pytanie
jak zrobic zeby np byl taki atak jak ustawilem???
OK OK tylko jak go uzyc tego Hero Editor mozesz mi to opisac w nastepnym poscie po kolei o ile mozna??
Cześć mam jedno pytanie jak to ściągnąć
Edytor Postaci do Diablo 2
Hero Editor v0.95
działa z wersją 1.11bKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Czy ten program działa na D2Trade??
W sumie to Hero Editor to prosty program. Wystarczy go rozpakować, a następnie wcisnąć "Open" i otworzyć rządaną postać. W okienku "stats" ustawiamy m.in. Level, liczbe golda, HP,MP,Stamine i statystyki. W zakładce "Inventory" zmieniamy statystyki naszych itemków(można dodać swoje wymażone itemki, wybierając je w zakładce "Extras" i ustawić im odpowiednie staty.) Dalej ustawiamy jakie mamy mieć WP(waitpoints) czyli miejsca gdzie sie mozemy szybko teleportować. Dalej ustawiamy skille(umiejętności). Potem ustawiamy jakie questy(zadania) mamy wykonane, a jakie musimy jeszcze zrobić. Dalsze zakładki są juz mniej potrzebne. :-)
| « [Download][PC][RS] New Star Soccer 3 | Czarna Kompania ZAPRASZA!!! » |