Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
|
|

Dziwne... Ściągnąłem "Harry Potter i Książe Półkrwi" , od zonkzonk . Wszystko ok dobrze . Zrobiłem tego crack'a Tylko..! Włączam grę a tu nagle czarny ekran i nic nie mogę zrobić . Jedynie co , to mogę ten znaczek Windowsa wcisnąć co jest na klawiaturze i wtedy jestem na pulpicie . ; /
I mam program (grę) na pasku zadań ale wciskam i NIC! Czarny Ekran :(
Proszę Was Bardzo.. Jak ktoś z was miał taki problem i go przed zwyciężył to niech mi napisze i powie jak to zrobił . Będę wtedy BARDZO WDZIĘCZNY! . Jakby co nr GG a jak nie masz to tu na forum napisz i się podziel odrazu mi i innym którzy tak mają/mieli taki problem . GG 2069985
Ostatnio edytowane przez Shikodde ; 26-07-2009 o 23:25
"Harry Potter And The Half Blood Prince" (2009) -Razor1911
PEŁNA POLSKA WERSJA JĘZYKOWA - DUBBING
W PACZCE CRACK + SERIAL
Pełna Wersja
Mój Upload
Raz spakowany obraz ISO
Najlepsza dostępna wersja w internecie
Ściągając z moich linków masz pewność że gra będzie działała i nie będzie z nią żadnych problemów.
INFORMACJE O GRZE
Tytuł............................................: Harry Potter And The Half Blood Prince / Harry Potter i Książę Półkrwi
Platforma.........................................: PC
Producent.........................................: EA Games
Premiera..........................................: 03.07.2009 - Polska, 30.06.2009 - Świat
Gatunek...........................................: Przygodowa
OPIS: Harry Potter and the Half-Blood Prince jest grą akcji opartą na sławnej powieści brytyjskiej pisarki J. K. Rowling o tym samym tytule. Akcja rozgrywa się w dobrze znanej potterowskim fanom Szkole Magii i Czarodziejstwa Hogwart. Po tym jak Korneliusz Knot zobaczył na własne oczy Voldermorta, Ministerstwo Magii przestało wątpić w jego powrót. Jak nietrudno zgadnąć, złego czarnoksiężnika może pokonać jedynie Harry Potter.
WYMAGANIA MINIMALNE
System operacyjny.................................: Windows XP/Vista
Procesor..........................................: Core 2 Duo 2.13 GHz
Pamięć RAM......................................: 1 GB RAM
Karta graficzna...................................: 128 MB (GeForce FX 5700 lub lepsza)
INFORMACJE O PLIKU
Nazwa.............................................: Harry_Potter_And_The_Half_Blood_Prince-Razor1911
Data wydania......................................: 30.06.2009
Rozmiar...........................................: 3.34 GB
Dodatkowe info....................................: Wersja polska
Ostatnio edytowane przez miketyson123 ; 28-07-2009 o 15:19 Powód: zmiana rozmiaru czcionki
mam mały problem ... zdobylam gre ale nia mam numeru seryjnego (kod) ... ktoś może pomóc?
chodzi dokładnie o link od "zonkzonk"
zanalazłam kod ale kurde mi nie chodzi - wyskakuje - "wlóż do napędu oryginalną płyte CV\DVD ..." - co zrobić?
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 14-09-2009 o 09:10
Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) TSXvid Dubbing PL
WERSJA TS BEZ DUBBINGUKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
STORAGE.TO - Pobieraj do 5mb/sKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
7 i 8 link mi nie działa...9 i 10 narazie nie sprawdzałem :D. Może ktoś sprawdzić ? Myślałem, że jakiś limit przekroczyłem ale spróbawłem 6 (mam już ściągnięte) i wszystko było w porządku.
EDIT: Sprawdzilem 9 i 10 tez mi nie dziala.
Pojawia mi się taki błąd :
This file is either removed due to copyright claim or is deleted by the uploader.
EDIT2: Jedyne linki jakie mi działają (przynajmniej jeden) to od zonkzonk'a.
EDIT3: Ściągnąłem wszystko od zonkzonk'a...i mam błędy w partach ;/
EDIT4(może dobije do 10 :D): To wcześniej było 7-zip. Spróbwałem na WinRarze (czy jak to się tam zwie). Zobaczymy co wyniknie.
EDIT5(jeszcze 5 :D): Coś tam przy parcie 10 poprosiło mnie o wolumin. ? Dałem mu wczytać part 11 poszło dalej...i dupa. Nie mam gry a zawalony dysk. Pomoże ktoś łaskawie?
Ostatnio edytowane przez artuditu7 ; 31-07-2009 o 20:34
Czy to co dodał zonkzonk działa w 100% ? :) (mam słaby necik i niechce na daremno ściągać).. Może ktos wysłać na gg informacje jak to wszystko instalnac itp.. ? :)) Prosze a to numer - (6448087) Czekam z niecierpliwością
Pomoże ktoś ? :)
Jeśli komuś udało się uruchomić grę od zonkzonk, to proszę o pomoc!
Ściągnęłam wszystkie party. Rozpakowałam. Uruchomiłam nr1. Przy pomocy Daemon Tools stworzyłam wirtualny dysk I: Harry Potter.
Ściągnęłam też cracka o nazwie "bws-hpbp". Potem uruchomiłam instalatora, wszystko się zainstalowało bez żadnych monitów o problemach, brakach itp o których wcześniej ludzie pisali...
Ale teraz próbuję uruchomić grę, a program domaga się oryginalnej płytki;(
Co powinnam zrobić? Czegoś brakuje? Coś w złej kolejności?
moje gg 8381441
Mam ten sam problem.. :P z czarnym ekranem jak uruchamiam przez "cracka" i z błedem o złą płyte jesli uruchamiam przez ikonke w pasku.. :P może ktos to wyjasnic >? ;]
Rzeczywiście, zapomniałam dopisać, że prośba o oryginalną płytę pojawia się, gdy probuję uruchamiać przez "Autorun", tak jak normalną płytę...
Gdy próbuję wejść przez cracka w folderze "Razor1911", to pojawia mi się czarny ekran i nic nie mogę zrobić. Jedyna opcja, żeby się z niego wydostać to Ctrl+Alt+Del. Komputer wraca do normy, ale na pasku zadań nie mam włączonej gry. Mimo to komputer jakoś ją "widzi", bo pokazuje możliwość zamknięcia aplikacji. Ta aplikacja ma status "uruchomiony".
Czyli wszystko działa...
poza tym, że nie działa!
moje gg 8381441
popatrz troszeczkę na dół :)
wcale nie musisz :D patrz na dół :P
nawet niezly jak slyszalem ale powiem Ci ze ten jest tez dobry:
ale jak chcesz to mam tez ten:Kod:http://fload.pl/index.php?action=index
Kod:http://download.chip.eu/pl/download_pl_3786460.html
tak to jest gra nawet dzial na to wskazuje, wystarczy troche poczytac...
to jest gra a linki do filmu masz ponizej :)
wcale nie:
tu masz sample (kawałek filmu ):
calkiem niezle jak na ts co? ^^Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
btw jakos TS znaczy ze film był nagrywany.
albo:Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
panowie, moze najpierw przez launcher a potem przez cracka? tak jak the simsy 3 kiedy sciagasz wszystkie dodatki :),
no wiecie o co mi chodzi?
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 14-09-2009 o 09:09 Powód: poprawilem co nie co ;)
Ja wszystkie party od zonkzonk'a ściągnąłem. Rozpakowuje (i na Winrarze i 7-zip) i mam błędy w partach 1,10,20. 10 part ściągnąłem ponownie dwa razy i cały czas mam uszkodzony. W końcu jakoś tam rozpakowałem, z tego rozpakowanego musiałem jeszcze raz rozpakować, i mam AutoRun. Biorę Install...i rząda ode mnie płyty! ;/...Pomoże ktoś wreszcie? Chyba pójdę na gięłdę i se kupie tam będe miał mniej problemów :D...a tak na serio to bardzo proszę o pomoc :)
EDIT: Na WinRarze teraz mam tylko part 22 uszkodzony. Spróbuje jeszcze raz go ściągnąć.
Ostatnio edytowane przez artuditu7 ; 01-08-2009 o 12:08
Harry Potter i książę półkrwii / Harry Potter and the half-blood prince / PL
Opis i cechy:
Harry Potter i Książę Półkrwi przedstawi nam zupełnie inny Hogwart, niż dotychczas. Lord Voldemort będzie dążyć do uzyskania coraz większej władzy zarówno w świecie czarodziejów, jak i mugoli. Harry ma wraz z Dumbledorem szykować się do ostatecznej rozprawy ze straszliwym czarnoksiężnikiem, a pomoże im powracający z emerytury Horacy Slughorn. Tymczasem wśród uczniów Hogwartu rozpęta się prawdziwa burza hormonów. Harry będzie w coraz bliższym związku z Ginny, ale Dean Thomas nie pozostanie obojętny wobec tego faktu. Z kolei Lavender Brown zakocha się w Ronie, który jednak przez pomyłkę zje czekoladki Romildy Vane, nasączone eliksirem miłości. Natomiast Hermiona będzie zazdrosna o konkurentki, ale nie da tego po sobie poznać. W powietrzu miłość, a na ziemi niebezpieczeństwo –; jak poradzą sobie z tym uczniowie Hogwartu?
Party po 100MB
Brak hasłaKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
jest juz pl dubb i nie z kina. kolega mojego taty ma DVDrip! Łyso Maciek_pl
Ja miałam ten sam problem, co opisany na początku... czyli czarny ekran przy uruchamianiu przez cracka i przez skróty!
Pomogło to, co napisała "dziewczyna_88" :
A wklejacie cracka do dobrego folderu, tj. C->Program Files->EA->HPiKP->pc ? Miałam ten sam problem, tyle, że gra wczytywała się do połowy filmiku wprowadzającego i potem mogłam się wpatrywać w czarny ekran. Zainstalowałam wszystko jeszcze raz, wkleiłam do w.w folderu i działa jak trzeba:)
Ja skopiowałam cracka do folderu, który ona wskazała i podstawiłam skopiowany crack (4,82 Mb) na miejsce poprzedniego (10,2 Mb). I teraz odpalam nie poprzez foldery, które służyły do instalacji, i nie przez skróty, które instalator zamontował!
Wystarczy wejść w C->Program Files->EA->HPiKP->pc i włączyć przez cracka.
Mam tylko nadzieję, że cała gra będzie poprawnie działać ;)
No i problem...
gra chodziła bez problemów. Aż zaczęły się demonstracje w klubie pojedynków! Rzuciłam drętwotę, potem robiłam uniki, i gdy przyszła kolej Expelliarmus, to nie mogę ruszać różdżką i rzycać zaklęcia! Jakby opcja rzucania czarów się zawiesiła, albo coś! Mogę chodzić, kamerki też działają... ale czarować nie mogę. I utknęłam. Nie da się obejść tego etapu gry;(
Czy ktoś już miał z tym problem i go rozwiązał? Piszcie na gg 8381441
P.S. Gram na podstawie partów ściągniętych od zonkzonk
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 14-09-2009 o 09:10
Harry Potter And The Half Blood Prince (2009)
Crack Razor1911 + Serial - Polska wersja Językowa
* Brak hasła
* Party po 500MB, pojedynczo pakowane
* Dodane dane naprawcze 10%
* W archiwum znajduje się instrukcja jak zainstalować grę, crack i serial

Dałoby się jakiś inny serwer ? :)
Harry Potter and the Half-Blood Prince PL (2009) Razor1911
PARTY PO 400MBSTORAGE.TO - Pobieraj do 5mb/sKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
| « [Download] Sea Dogs: Piraci PL | [Download] LEGO Indiana Jones: The Original Adventures » |