Ja gram W TC :) A ile grasz ty w The Crims?? I wez mi prosze powiedz bo gram troche w TC jak mozna przeslac kase ?? A co do wiezienia do albo poczekaj albo kup credo jak nie masz kasy
PS: NIE MOZNA PRZESYLAC KASY!!
Akcja The Crims rozgrywa się w CrimCity - metropolii dla gangsterów, morderców, i kryminalistów. Masz trochę czasu aby zdobyć tyle respektu ile jest możliwe. Gracz z największym respektem pod koniec edycji wygrywa nagrodę!
Jest to gra całkowicie rozgrywana w przeglądarce. Co jakiś czas musisz...
http://i39.tinypic.com/4q4v0w.jpg
Toffs and Crims
The Princess and the Gangster
A new season of four programmes, Toffs and Crims , explores the affinity between the upper echelons of society and the criminal underclass. The season starts with The Princess and the Gangster , focussing on...
Nick: Crims
Staż: 2 lata
Skill: na poziomie
VT/TS2/Mumble: mam
Składki: jasne
Pozycja: shoter/snajper
O sobie: Uwazam ze jestem ogar graczem,lubie grac druzynowo
Oczekuję
Witam!
szukam gry/gier po sieci podobne do ogame, the crims, plemiona, gladiatus, tanoth, battleknight.
interesuje się grami mmorpg, więc jak ktoś ma jakieś pliki który mógłby mi na jakiś download wrzucić (np. RapidShare , lub sendspace) to będę wdzięczny.
pozdrawiam :)
Doberman - Nowy wymiar gry online
Gra coś ala the crims tylko wykonana przez polskich programistów ;)
Bardzo polecam gierkę, jest o wiele więcej dodatków niż w TC, a rozgrywka toczy się jeżdżąc po ulicach doberman city ;]
Trailer:
YouTube - Dobermangame.pl - Nowy Wymiar Gry
Hello.Kto gra w The Crims,a moze kto zagra :D Co to The crims ?? The Crims (ang. Przestępczość) - jest grą internetową opartą na MMORPG gdzie jako gangster musimy utrzymać się przy życiu w fikcyjnym zbrodniczym świecie, pełnym narkotyków, prostytucji i handlarzy bronią. Żeby być najlepszym musimy...