Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: ,

Odsłon tematu: 2831
Narzędzia wątku

The Crims

Tomas1909 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Elo :] Mam Pytanie,Gra Ktos W The Crims To by Mi dał trochę kasy bo w pierdlu siedze :D Proszę o Pomoc

Pomogłem to daj mi Gibona

Odp: The Crims

wbuchlopak is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Ja gram W TC :) A ile grasz ty w The Crims?? I wez mi prosze powiedz bo gram troche w TC jak mozna przeslac kase ?? A co do wiezienia do albo poczekaj albo kup credo jak nie masz kasy
PS: NIE MOZNA PRZESYLAC KASY!!

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Gra Przeglądarkowa] The Crims
Akcja The Crims rozgrywa się w CrimCity - metropolii dla gangsterów, morderców, i kryminalistów. Masz trochę czasu aby zdobyć tyle respektu ile jest możliwe. Gracz z największym respektem pod koniec edycji wygrywa nagrodę! Jest to gra całkowicie rozgrywana w przeglądarce. Co jakiś czas musisz...
Gry przez przeglądarkę internetową - gry online
[langtitle=en]Toffs & Crims Documentary on relationship of British Upper Class and Criminals[/langtitle]
http://i39.tinypic.com/4q4v0w.jpg Toffs and Crims The Princess and the Gangster A new season of four programmes, Toffs and Crims , explores the affinity between the upper echelons of society and the criminal underclass. The season starts with The Princess and the Gangster , focussing on...
Filmy dokumentalne
Crims szuka klanu
Nick: Crims Wiek: 14 Staż: 2 lata Skill: na poziomie VT/TS2/Mumble: mam Składki: jasne Pozycja: shoter/snajper O sobie: Uwazam ze jestem ogar graczem,lubie grac druzynowo Oczekuję
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
gry podobne do ogame, the crims
Witam! szukam gry/gier po sieci podobne do ogame, the crims, plemiona, gladiatus, tanoth, battleknight. interesuje się grami mmorpg, więc jak ktoś ma jakieś pliki który mógłby mi na jakiś download wrzucić (np. RapidShare , lub sendspace) to będę wdzięczny. pozdrawiam :)
Archiwum forum
The Crims Kredyty
Witam,Jak można zarobic kredyty w thecrims za darmo ?? np. reklamy jakies k;ikac czy cos. Z góry Dziękuję za pomoc
Archiwum forum
Dobermangame.pl - Coś ala the crims
Doberman - Nowy wymiar gry online Gra coś ala the crims tylko wykonana przez polskich programistów ;) Bardzo polecam gierkę, jest o wiele więcej dodatków niż w TC, a rozgrywka toczy się jeżdżąc po ulicach doberman city ;] Trailer: YouTube - Dobermangame.pl - Nowy Wymiar Gry
Archiwum forum
The Crims !!
Hello.Kto gra w The Crims,a moze kto zagra :D Co to The crims ?? The Crims (ang. Przestępczość) - jest grą internetową opartą na MMORPG gdzie jako gangster musimy utrzymać się przy życiu w fikcyjnym zbrodniczym świecie, pełnym narkotyków, prostytucji i handlarzy bronią. Żeby być najlepszym musimy...
OffTopic - Counter Strike
The crims
Siema Chce wam zaprezentować,The crims , najlepszy zabijacz czasu i nie tylko zapraszam do logowania. Życzę miłej zabawy
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz