Popularne odwołania do tej strony: kody do gier przeglądarkowych, download zielone imperium bot, bot do zielone imperium pobierz, kody do zieloneimperium, otai konto na zielone imperium, cheaty do zielonego imperium, kody do zielonego imperium na kase, gry online za darmo zielona, zielone imperium kalkulator, jak odzyskać swoje hasło na zielonym imperium, jak zdobyc bławatki w zielonym imperium, kody do zielonego imperiumna kt, jak sa robione gry, ile mozna zarobic na sprzedaży farmotalarów
Zapraszam do gry na www.zieloneimperium.pl - możesz tam prowadzić swój własny, wirtualny ogródek! Sadź warzywa, wyrywaj chwasty, hoduj kwiaty aby potem móc je sprzedać na targu lub przychodzącym do ogródka Klientom oraz wykonywać róznego rodzaju zadania. A za wszystko są punkty wliczające się do rankingu - możesz zmierzyć się z innymi! Żeby ogródek nie wyglądał smutno, możesz udekorować go różnymi dekoracjami:
To tylko część możliwości tej wspaniałej gry! Jeszcze jedno - wcale nie potrzebujesz dużo czasu aby grać w tę grę!
Wystarczy zalogować się nawet raz na kilka dni! To duży plus! Ze spokojem możesz wyjechać na wakacje!
Oto przykładowe ogrody - przyznajcie sami, czy nie są one prześliczne:
A to widok na Zieloną Dolinę - miejsce, które nigdy nie śpi - nieustannie otwarta farma Randolfa z nasionami, Leśna szkółka,
targ, sklep z dekoracjami, przystanek autobusowy, ratusz ze statystykami, a także czarny charakter: Al Grabione i urocza dziewczynka - prezentynka:
Witam!
Tutaj Sarise, z forum Zielonego Imperium. Widzę że niejaki Pinesio coś o mnie mówił? Niestety, nie znam tego człowieka, oraz nie ma takiej rzeczy jak "kody". Widocznie chciał się jedynie przed wami popisać.
Czytając od początku ten temat - tez chciałem doradzić świetny kod - ale mnie qwertyw200i ubiegł. Problem jedynie, że trzeba mieć kasę. jak nie masz to ja mam "dobry" sposób na to abyś miał. Dobry - w cudzysłowiu - bo to rewelacja nie jest - tzn w ciągu miesiąca da się tak zarobić z 30-50 zł poświęcając się klkaniu w reklamy po jakieś 10 minut dziennie (można i więcej wyciągnąc - ale to już całkiem inna historia i wciąż to nie są super kwoty - ale w sam raz, aby opłacić ten KOD :). Więcej info u mnie na blogu - zarabianie przez klikanie
Nie polecam bootów ani innych sposobów niewiadomego pochodzenia - zwłaszcza płatnych smsów nie autoryzowanych przez twórcę gry - bo albo stracicie kasę, albo zostaniecie zbanowani. Bez sensu.
Gra jest nudna jak flaki z olejem CHYBA że jest się programistą :p
Napisałem pięknego bota w PHP - sadzi podlewa zbiera. Bot wymaga hostingu z obsługą socketów (np darmowy byethost.com) i czegoś co będzie go cyklicznie odpalało (np darmowy setcronjob.com). Jednym słowem masz wyłączonego kompa, a on dalej działa. A, i nie ustawiajcie cron'a na 5 min - to już może wyglądać podejrzanie, i jak rzeczywiście mają oddział chińczyków czytających logi serwera to istniej 1% szansa, że zablokują wam konto.
Nikt już nie może żyć bez hakso? Co się dzieje z tym światem...?
Świat schodzi na psy...moim zdaniem gry mmorpg są jedynie pozbawione cheatów...Znam typów którzy sobie tworzyli boty typu TRACKER ale lenistwo ich zostalo ukarane i konta pokasowane:)
Nie długo to ludzie bedą się pytać czy są kody w realnym życiu...
* Gra w pełni bezpłatna
* Nie musisz nic ściągać grasz przez przeglądarkę
* Rozwijaj swojego zawodnika , zdobądź Klub i graj w swojej drużynie
Kilka zdjęć z Gry
Najlepiej sam wejdź i zobacz !!
Witam,
Zapraszam wszystkich do nowo powstałej gry: MechsAttack (MechsAttack - darmowa gra przez przeglądarkę).
Niestety nie ma tam jeszcze dużo graczy gdyż gra dopiero wystartowała (jest jeszcze w fazie beta).
W razie jakichkolwiek pytań, czy problemów zapraszam również na forum: Forum -...
Witam wszystkich użytkowników :)
Od jakiegoś czasu pisałem ciekawą fabułę gry Strategicznej + RPG.
Dziś fabuła jest już prawie dopracowana lecz potrzebuje waszej pomocy.
Szukam osób , które by mogły w jakimś stopniu wesprzeć Projekt
Epidemia. Nie musisz znać się na programowaniu czy też nawet...
Witam!
Chcę wam zaoferować moje konto do gry zieloneimperium.pl to konto ma ponad 2 lata. Cena konta to: 4.285,99 ft (Pieniądze do gry wolnifarmerzy.pl nie prawdziwe)
Informacje o koncie:
Gra: Zielone Imperium
Gotówka na koncie: 19.120,27 kt
Punktacja: 1.516.969
Ranga: Różany Kawaler...
Witam!
Chciałbym zareklamować nową grę przeglądarkową SG-War
Jest to gra łącząca elementy sci-fi, strategii i dobrej zabawy :D
Gra w klimatach Ogame. Buduj wielkie budowle, kolonizuj nowe planety, steruj swoim wielkim, kosmicznym imperium całkowicie za darmo.
Zapraszam do wspólnej gry.
Wyślij SMSa o treści: UPJ w7200529
(UPJ koniecznie napisz DRUKOWANYMI LITERAMI i nie zapomnij o spacji !!!)
pod numer 7668.
Koszt sms-a jedyne 2.44
sam z tego korzystam ;)
TwoTwo to gra losowa przez przeglądarkę w której można zdobyć prawdziwe pieniądze. Na razie nie są to wielkie sumy, ale z czasem będą coraz większe :) To działa :)
Zapraszam do rejestracji
Gra internetowa TwoTwo.pl!! Gra online TwoTwo to gra która trzyma w napięciu, która da Ci dresz emocji....
Witam mam dziś do sprzedania 3 konta do gier: Wolni Farmerzy, Zielone Imperium oraz Ikariam.
Konta w grze Wolni Farmerzy znajduje się na 3 serwerze i posiada póki co 2 kurniki i pole. Pole jest zupełnie czyste. W jednym kurniku znajdują się4 kurya w drugim 5 kór. Jest tam 11 poziom czyli...
Gry
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u