EvoLuTioN^ClaN
Zapraszam na stronę klanu www.evo-clan.lua.pl
Klan działa od 6 miesięcy, mamy sześciu super graczy.
Zapraszam na serwer IP:82.177.193.65:27309 pw:evo
|
|
EvoLuTioN^ClaN
Zapraszam na stronę klanu www.evo-clan.lua.pl
Klan działa od 6 miesięcy, mamy sześciu super graczy.
Zapraszam na serwer IP:82.177.193.65:27309 pw:evo
LoL nie radze z tym Klanem grac ... gralismy dziwnym sposobem do 12 rund na 1 mapie troche bylo to smieszne ale coz no wygrywalismy 19:1 i ich gracz UFO wlonczyl sobie aima ale i tak juz punktowo przegrali ten UFO walil hs bez zooma na odleglosci 100 metrow ;] zobaczylem to jak poszlem na speca weszlem do tt i napisalem fajny aim a oni mi odpisali ze UFO jest pro awp tez smieszne potem gdy bylo 19:5 UFO napisal to jedziemy z nimi 50:19 czy to nie smieszne ;] a na dodatek ich cl mi napisal na gg ze przegralismy bo mielismy wh i lekkiego aima ;]
LOLJuz chyba nie da sie uczciwie zagrac. Prawie kazdy jedzie na czitach.
![]()
jak chcecie grac uczciwei to macie hltv I pokupujcie sobie steamy i grajcie na serverach steamowcyh...
Ja mam steam. Mnie na tym sparze nie było, więc nie moge nic powiedzieć, a UFO to nie jest nawet za naszego klanu, był pożyczony tylko na spara.
a masz pecha ;] nie zobaczyles jakie baty dostaliscie 19:1 i wtedy UGO ab ON xD
Kolega umówił spara, wchodzimy, pingi 150+... jeden od nas lagował trochę, to musieliśmy zmienić skład, no dobra, dalej to samo. Zmienili w końcu mapę na taką którą mieliśmy grać i zaczęli grać, po prostu, a ja jeszcze z nimi rozmawiam jak gramy, jaka wasza, wylaczenie pluginow, a oni swoje. Wiec grzecznie wyszlismy i tyle.
Dziekujemy, piszcie sobie co chcecie i tak tego nie bede czytal, szkoda mi oczu.
Nie polecam grać z nimi sparów.
TAA !!!
Sry ZA OT,ale wiem jedno Klan Najemnika nie czituje ;s
| « Program ktory robi wirtualna siec | [SZUKAM] BANNER » |