Witam
Poszukuje Multihacka do metina2 bez wirusów
Działający!!
|
|
Witam
Poszukuje Multihacka do metina2 bez wirusów
Działający!!
JA TEŻ LECZ BEZ SKUTECZNIE![]()
O Boże dzieci hacków szukają... Nie błaźnijcie się, skoro chcecie klepać level, to róbcie to uczciwie. Byle idiota potrafi włączyć bota lub cheata i myśli że jest Bogiem. Btw: Każdy cheat ingeruje w proces gry, czyli działa na zasadzie robaka typu win32, który dokleja swój kod do pliku wykonywalnego EXE. Cheat w przeciwieństwie do robaka nie jest wirusem, choć jego działanie jest podobne. Cheat sam w sobie nie stanowi zagrożenia dla oprogramowania więc wystarczy dodać wyjątek w antywirusie. No... chyba że soft ściągany był z jakiejś lewej strony, to wtedy można mieć wątpliwości.
Ja kiedys hackowalem jak nie moglem wbic lvla ale to sie nie oplaca jeszcze poleci ban i tyle
Tepic hackerow!![]()
![]()
Koniec rozdawania![]()
Ostatnio edytowane przez KrisPL ; 07-08-2009 o 17:03 Powód: Bez sensu napisałem :/
Thx :)
Witam. Mam dla was MULTIHACKA 4.3
-dzialajacy moblock
-atack speed
-move speed
-teleport
-combo
itp!
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
A tutaj link do pobrania. Milej gry
MULTIHACK_3.0_FOR_METIN_2_UP_DrDupa2 od naszego kolegi DrDupa2Kod:MULTIHACK_3.0_FOR_METIN_2_UP_DrDupa2
Witam. Mam dla was stronkę z cheatami, bugami, poradami i innymi do Metin2. Stronka posiada najnowsze cheaty i inne. >>www.m2cheat.pun.p <<
Mam multi hacka w ktorym dziala teleportowanie sie zwolywanie mobow combo sh bicie i sh chodzenie attack range itp ale hack jest wirusem jak kazdy poniewaz hack musi sie wlamac do bazy metin2 wiec musi byc wirusem tu daje link
Kurde po co wam hacki przeciez przez to dzieci neo wykorzystuja to bo 1 lvl nie umieją na bic te hacki sa dla dzieci neo/
Dzieci Neo ale trudna hacka miec do metina pisac na GG przesle za Free:
6689855
oto hack metin 2
tylko nie bać się wirusa
mam do zaoferowania multihaku do metina 2 :) jest on w 100 % choc niektore antywirusy reprezentuja go jako trojan powniewaz jest stworzony do lamania zapor metina zycze milego grania :) http://wrzucacz.pl/recived?upload_id=9941258628027
Ja mam hacka który pokazuje co wypadnie z danego potworka gdy na niego najedziemy kursorem :P
Tu macie linka: http://rapidshare.com/f iles/312983342/HackMetin2.rar.html tam w pewnym momencie jest spacja to powinno byc bez niej
Jest mały problem musicie wysłać smsa za jedyne 1,22 zł + vat
Marne parę groszy i macie pełno kasy w metku.
Wyślij sms o treści game uuumwc na numer 91977.
Ostatnio edytowane przez devill24 ; 27-11-2009 o 17:10
Siemka przedstawie wam najlepszego fishingbota do metka jego wady i ZALETY.
Zalety:
- Z KAZDEJ ZLOWIONEJ RYBY DAJE MALZ - tego jeszcze chyba niebylo xD
-Sam otwiera ryby
-kiedy eq jest pelne staje i nielowi
-dosyc latwy w obludze
wady:
-nieraz zatnie sie i stoi
-jest po chinsku ;/
Oto link:
Istnieje Multihack tzn. speed hack zoom hack attack hack ale yang hack fish boot i trade hack takiego czegos nie mapoprostu ludzie chca was nabierac i pobierac kase albo doladowywac smocze monety nie dajcie się nabrać !!
| « Wykonam Logotypy , herby , avki , banery :) by b0nt | Wulagarnie zachowywujący się gracz. » |