Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: scour opinie

Odsłon tematu: 3042
Narzędzia wątku

Scour czyli płatne wyszukiwanie.

FFFF12 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam. Chciałbym Wam przedstawić program partnerski nowej wyszukiwarki - scour.com. O co w niej chodzi? Postaram się opisać to dość dokładnie. Jest to teoretycznie połączona wyszukiwarka google, yahoo i msn. Chcąc wprowadzić konkurencje na rynku wyszukiwarek scour PŁACI użytkownikom za wyszukiwanie informacji i ocenę stron, które nam się przydały bądź nie. Gromadzimy na swoim koncie punkty, które możemy wymienić na pieniądze. Minimalna wypłata jest to 25$ - 6500 pkt. Dzienny limit punktów do zdobycia z samego wyszukiwania i oceniania stron to 300. Można też zapraszać znajomych za co bonus ma i zapraszany, i zapraszający. Podam swój reflink : Scour - Search Socially i na tym przykładzie zademonstruje jak to działa. Dlaczego warto korzystać w reflinku ? Na start dostajecie +50 pkt bonusu, że zostaliście ściągnięci tu przez kogoś. Dlaczego warto zapraszać? Zapraszający otrzymuje bonus od kliknięć zaproszonego. Wydaje się być wszystko ładnie i pięknie, i tak też jest. Jeśli ktoś jest nie przekonany co do wiarygodności wyszukiwarki to zapraszam na takie strony jak money.pl czy też forum pclab.pl - bardzo rzetelne portale. Mój kolega za miesiąc klikania w scour, wypłacił 40 dolców. Wypłata odbywa się przez paypal, zakładamy darmowe konto na paypal.pl i stamtąd na nasze konto bankowe. Wiadomo, że kokosów nie zbijemy na tym, ale zamiast korzystać z google, można zainstalować toolbar Scoura i wyszukiwać informacje przy jego pomocy i jeszcze nabijamy przy tym punkty. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na pw, albo nawet lepiej w tym temacie. Jeszcze raz gorąco zapraszam do korzystania z mojego reflinka - zyskują obie strony. Trochę się też nastarałem, żeby wam obrazowo opisać jak wygląda cały ten system.

Scour - Search Socially

Odp: Scour czyli płatne wyszukiwanie.

Adamprosto13 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Autoclickers.org: Scour cheater

będzie szybciej

Odp: Scour czyli płatne wyszukiwanie.

adas999 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Zapraszam do rejestracji:

Scour - Search Socially

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Wyszukiwanie Serverów
Mam Taki Problem kiedy wchodze w zakladke internet nie znajduje mi serwerow chcial bym sie dowiedziec czy musze miec jakis specjaly program zainstalowany by wykrywalo czy da sie to naprawic
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Wyszukiwanie serwerow..
Mam maly problem. Wszedlem na jakis ruski serwer i cos mi sie stalo z cs'em. Gdy klikam na 'Find servers' to laczy mnie z jakims serwerem. W ogole nie moge wejsc na ulubione serwery ani wyszukac innych, bo tak jak wspomnialem wczesniej od razu laczy mnie z jakims serwerem ;/. Czy ktos wie co sie...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Serwery Wyszukiwanie!
Witam mam problem otóż nie mam ustawionych filtrów nic mi nie blokuje portów reinstalowałem grę robiłem już wszystko Ciągle wyszukuje mi mega mało serwerów max 400 oO czy to nie za mało?? Może ktoś da mi swoje masterserver.vdf?? Pomoże??
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Wyszukiwanie serwerow w cs 1.6
Witam mam problem z cs 1.6 non steam poniewaz jeszcze miesiac temu jak wchodzilem w zakladke internet (w csie) to mi wyszukiwalo serwery ale teraz mi nie wyszukuje pisze Steam is not conncted czy cos takiego i nie wyszukuje mi serwerow.Prosze o pomoc.
Problemy z CS 1.6
Scour - wyszukiwarka która płaci za wyszukiwanie
http://www.fototube.pl/pictures/scoeurbanner468x603_1024x768.png Witam. Przedstawiam Wam wyszukiwarkę scour . O co biega każdy sobie myśli. Przecież mamy google. A no Scour to mieszanka wyszukiwarek google, yahoo i msn. Chcąc wprowadzić konkurencje na rynku wyszukiwarek scour PŁACI użytkownikom...
Archiwum forum
Wyszukiwanie serwerów, problem
Witam od pewnego czasu zauważyłem że wyszukiwarka znajduje coraz mniej serwerów nas jeśli już to publiczne, prywatne zniknęły ale tera zaprzestała wyszukiwania jakich kol wiek serwerów, czy ktoś mógłby mi pomóc??
Problemy z CS 1.6
Wyszukiwanie serwow - filtr
Tak siedze i se mysle zna ktos moze filtr do wyszukiwania serwerow na nonsteamie zeby np. widac bylo tylko te nonsteamowe serwery? bo takto ciagle musze szukac i szukac i zwsze invalid cd-key no to jest jakis filter?:twisted:
Problemy z CS 1.6
Wyszukiwanie serwerów
zna ktos jakas dobra wyszukiwarke serwerów ? :) z góry thx
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
wyszukiwanie serv
mam taki problem i niewiem co zrobic mianowicie jak odpalam cs'a i daje find servs to w polu dla serv wyskakuje mi napis : ''Steam is currenty in offline mode. Internet games will not be avaible until you restart steam while connect to internet'' i serverow nie ma zadnych ani niemozna dac refresh....
Problemy z CS 1.6
Wyszukiwanie serwerów
Mam pewien problem. a mianiowicie gdy próbuje dodać serwer do ulubionych to nic sie nie dzieje. a jak próbuje jakiś wyszukać to pisze mi : Mam CS 1.6 Non-Steam i zainstalowanego Patcha v23 Help Me !!
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz