Witam ! tak jak w temacie otóż sciągnąłem tą grę . Instaluje , odpalam i po włączeniu mam tylko czarny ekran i nic sie nie dzieje i nic więcej i musze wychodzic ctrl+alt+del. czy ktos moze wie dlaczego tak sie dzieje?
jest ktoś w stanie pomóc? ; /
|
|
Witam ! tak jak w temacie otóż sciągnąłem tą grę . Instaluje , odpalam i po włączeniu mam tylko czarny ekran i nic sie nie dzieje i nic więcej i musze wychodzic ctrl+alt+del. czy ktos moze wie dlaczego tak sie dzieje?
jest ktoś w stanie pomóc? ; /
Ostatnio edytowane przez eNNeR.! ; 20-09-2009 o 21:57
Mam ten sam problem co kolega. Mam Windowsa 7, ale nie wiem czy to ma znaczenie w tym momencie, bo wszystkie inne gry (nawet te starsze) bez problemu mi chodzą, więc nie wiem w czym tkwi problem. Z góry dziękuję za odpowiedź !
Wasze kompy spelniaja wymagania tej gry??
-.- Bez żartów kolego... Bez problemu na wysokich detalach gram w Crysisa i temu podobne gry. Gdybym wiedział, że nie spełniam wymagań gry, to bym nie pisał o tym problemie :) (oczywiście się nie obrażam ani nic, ale pomoc.... no jest mi potrzebna i rozumiem, że miałeś dobre intencje pytając o to) xD
Ostatnio edytowane przez Kupszti ; 10-07-2009 o 15:37
Może jest cos uszkodzone w grze... reinstalacji próbowałes?
Spróbuj jeszcze zzasac najnowsze stery do karty graficznej.![]()
Tak, tak, reinstalowałem, a sterowniki mam najnowsze. Bardzo dziwny problem to jest i pierwszy raz mi się zdarzył. Podobnie miałem z Crysisem jak odpalałem pierwszy raz, ale kolejny już bez problemu poszedł (z tym, że to samo było pod XP, wiec to wina raczej mojego sprzętu w tym momencie). W każdym razie inne gry EA działają bez najmniejszych zarzutów.
Masz zainstalowany program ffdshow ? Często uniemożliwia grze poprawne wyświetlenie wstawek filmowych.
Mam zainstalowany... o tym nie pomyślałem. Fakt są z nim problemy czasem. Jeżeli się okaże, że to jego wina, to edytuję post ;)
EDIT: Niestety FFDSHOW nie ma w tym momencie znaczenia
Ostatnio edytowane przez Kupszti ; 10-07-2009 o 17:35
u mnie także nic nie dało usunięcie ffdshow ; / czy ktoś jest w stanie pomóc ? bo to dziwny problem , 1 raz mam do czynienia z czymś takim. Oczywiście nagrodze gibonem.
zostaje jeszcze wina kodekow a moze cracka ?
kodeki co mają one do tego?
Kodeki odinstalowywałem specjalnie, żeby to sprawdzić i nic... Crack, wszędzie gdzie szukałem jest ten sam, ale o tym też pomyślałem.
więc co nam pozostaje ? .. bo ta sytuacja wydaje mi się bardzo dziwna.
XP , gdie sprawdzic ktory sp mam ?
Sp2 mam
musze sciagnac , rozumiem?
| « Interaktywna mapa ogromnego świata Gothic 3 | [RS] RALPH - Magazyn » |