Witam mam dziś dla Was poradnik do gdy Stronghold 2 ;) Przejrzałem forum i nie widziałem poradnika, także jeżeli bym się mylił i by był już owy poradnik na tym forum to z góry przepraszam i proszę o niską kare :P A póki co podaje linka ;)
Nazwa: Stronghold 2 - Poradnik Gry-OnLine [PL].pdf
Rozmiar: ok. 8MB
Download: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
A więc jak w tytule zwracam się do was bo mam problem z graniem online w Stronghold 2 .
Gdy włączam grę ukazuje się okienko z updatem , do tej pory je ignorowałem bo grałem w singleplayer ale żeby zagrać strongholda 2 w multiplayer wszedłem w menu w multiplayer i tam pisze że gra musi zostać...
http://www.empik.com/b/o/71/b4/71b481351d97a7920cbbc8c15ffb82a8.jpg
Wymagania sprzętowe: Pentium 4 2 GHz, 512MB RAM, karta grafiki 64 MB, 2.5 GB HDD
Pełnoprawny sequel Strongholda z 2001 roku, czyli znakomitej gry strategicznej osadzonej w realiach średniowiecza. Podobnie jak w pierwowzorze,...
mianowicie mam malutki problem z edytorem..
bo tworząc mapę , zakładając zamek itp , nie wiem co zrobić aby ludność przybywała do zamku :(
ciągle mam zero ludności i non top bronie zamku jedynie.. i nie umiem sobie z tym faktem poradzić.
http://torrenty.org/torrent/268079 ...
Wiem że takowy poradnik istnieje lecz jest tylko dla posiadaczy abonamentu.
Jeśli ktoś ma to mógłby podesłać na jakąś stronę albo na e-mail: jonaszklimala@interia.pl
Witam
poszukuje jakiegokolwiek spolszczenia do gry stronghold legends, szukalem juz troche ale nic nie znalazlem. prosze o pomoc najszybciej jak to mozliwe.
Ps. zalezy mi glownie na przetlumaczonych napisach dzwieki mi do sczesciea potrzebne nie sa (ale dobrze jak beda)
Pzdr :D
Free download / pobierz za darmo - Stronghold Legends Poniżej opis i link do gry. Zapraszam do ściągania i komentowania.
Stronghold Legends jest udoskonaloną, odświeżoną i mocno zmodyfikowaną wersją drugiej części serii. Chociaż program w dużej mierze bazuje na technicznych osiągnięciach...
Gry strategiczne i gry ekonomiczne
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u