Mam pytanie, Co gdzie trzeba wpisac zeby miec admina na stronie. Bo jak wgrywalem szablon to podmienilem wszystkie pliki ;/, jestem zalogowany ale nie mam adma, Jak dac ?
|
|
Mam pytanie, Co gdzie trzeba wpisac zeby miec admina na stronie. Bo jak wgrywalem szablon to podmienilem wszystkie pliki ;/, jestem zalogowany ale nie mam adma, Jak dac ?
ta i jeszcze co?? bylo juz tu kilka takich samych tematów, powiedz mi od kiedy szablon ma wpływ na zawartość strony?? Wszystko jest w bazie, wiec możesz wgrywać miliony szablonów i tak to ci nie doda ani nie zabierze admina

Tylko ze to jest wypelniony calkiem szablon. Wgralem go, ale podmienilem wszystko co jest na ftp, i sa normalnie zarejestrowani uzytkownicy i wszystko..
:) tak jeszcze choinkę na święta miałeś w pakiecie, szablon jak sama nazwa wskazuje jest szablonem a cala treść zawarta jest w BAZIE DANYCH!!! a baza danych nie jest na serwerze ftp :)

No i okazuje sie ze obydwaj mielismy racje ;) Juz wiem co jest zle. Bo mowie ze podmienilem wszystko co bylo !. Wraz z _mysql.php
Inna baza = inny uzytkownicy :]
Sory za klopot ;)
czyli pewnie strona na ugu, bo chyba tylko tam takie cos jest możliwe

| « Guns N' Roses - dyskografia | Co robicie w wolnym czasie? xD » |