Poszukaj NAPI Projektem albo na napisy.info. Jeśli tam nie będzie - to póki co ich nigdzie nie znajdziesz. Czekaj, aż wyjdą, albo ściągnij polską wersję CAM (jest gdzieś w ogóle taka?) która będzie zawierać w sobie polskie napisy.
Czyli na razie możesz pomażyć, po za tym angielski jest łątwy :}
Jeżeli angielski to tak jak mówisz łatwy język to nikt by nie szukał w takim razie polskich napisów... Niektórzy mają scisły umysl a inni sa lepsi w humanistycznych przedmiotach... Co do napisow to "czeba" czekac :((
Jeżeli angielski to tak jak mówisz łatwy język to nikt by nie szukał w takim razie polskich napisów... Niektórzy mają scisły umysl a inni sa lepsi w humanistycznych przedmiotach... Co do napisow to "czeba" czekac :((
Szukają by ułątwić sobie zadania, ja też oglądam z napisami bo idę na łatwiznę, ale jak nie mam napisów, a chcę coś obejrzeć szybko to robię to bez napisów.
Witam. Pilnie poszukuję filmu Bracia/Brothers 2009 Lektor PL . Szukam i nie moge znaleźć a co znajde to linki nie działają . Jak ktoś coś wie to nich mi poda działające linki, najlepiej na Rapidshare!!!
Witam serdecznie. Ma może ktoś film:
POŻEGNANIE Z MARIĄ (1993)
Bardzo proszę o udostępnienie tego filmu w miarę możliwości. Potrzebuję go do pracy maturalnej a niestety nigdzie nie mogę go dostać. Jest trudno dostępny. Bardzo proszę o pomoc.
Witam wszystkie osoby forum .Poszukuje linkow na rapidshare do w/w filmu.Uwierzcie mi lub nie, ale przeszukałem google i nie moge trafic na żaden ślad.Jeśli ktos ma linki to prosze o podanie.Dziekuje
Jak w temacie szukam filmu Hannah Montana z dubbingiem pl i najlepiej żeby był dvdrip. Szukałem w internecie ale znalazłem tylko po angielsku i z napisami. Czytałem też, że film leciał już na Disney Channel i jest też dawno w sprzedaży na dvd.
Jak w temacie to mnie interesuje. Chodzi mi o te najpopularniejsze formaty jak i te mniej popularne Divx itp. Chodzi mi o to jak wyciągnąć napisy z filmu który ma je w sobie wbudowane. Takiego programu i najlepiej opisu co i jak potrzebuję pilnie. Za pomoc oczywiście dostaniecie Gibona i moją...
Multimedia i grafika
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u