Jakie opinie na Wiedźmina
|
|
Jakie opinie na Wiedźmina
Ściągnąłem demo fajna tylko mam za słaby komputer , ale troszkę głupkowata .![]()
W gothicu jest więcej opcji np. wyciąganie broni w dzień, nie blokowane tereny, skakanie, itd.
Ale mam obie gry i się ciesze z nich.
Wiedzmin, podobno The Best ;)
Nie grałem więc nie wiem, ale napewno go uciągne na HIGHT.
Według mnie fajowa gierka, przechodząc bez kodów możesz grać przez kilkanaście dni więc nie jest taka krótka. No i niezła grafa niestety mi na max detalu się trochę tnie :(
Ale trainery są, kody napisałem potocznie :)
Wiedzmin to jest dupna gra...Nie gralem widzialem jak moj brat w to gra i juz mi się odechcialo.
Zryta ta gra jak H**. Lepiej popykać w CS :)
kuzyn siedział i grał non-stop :D dał mi i po 10 minutach jakoś mnie odepchnęło.. :| nie spodobał mi się interfejs/sposób poruszania/widok..... fabuły nie poznałem.... ale raczej dobra gierka, skoro kuzyn w to grał po parę godzin dziennie :)

moim zdaniem to gra kolejna do tych co lubia simsy czy te metiny moim zdaniem - gown*
Laseczka nie porównuj tego do metka.Grałem przeszedłem 3/4 ale moim zdaniem mocno przereklamowana gra...
Wiedźmin to fajna gierka, ale ma pare niedociągnięć np. nie można wyciągnąc broni w dzień. Myśle, że Gothic i tak jest lepszy.
Z tego co widzialem jak moj kumpel gral to gra jest wymiot, Ghotic to przezytek :P
A tak swoja droga to ma moze ktos aktualny torrent z wysokim seedem zeby wlasnie Wiedzmina sciagnac???
Żałosne są stwierdzenia ludzi, którzy nie grali w wiedzmina lub grali 10min. nie przeszedłeś gry to sie nie odzywaj ! dla mnie gierka spoko. wciaga;)
Jap, WIedzmina polecam goraco. Oczywiscie tym co maja dobre machiny czyli takie maksymalnie jednoroczne. Grabardzo ciekawa jak dla mnie. Jezeli ktos nie lubi rpg to niech wogole nie daje opinie na temat tej gierek. Pozdrawiam
Wiedźmin świetna gierka. Fabuła wciąga a zwłaszcza jej nieliniowość. Gierkę można przejść szybko robiąc tylko główne zadania, ale jak dla mnie o wiele lepsze ma się doznania jak się trochę pomęczę i porobię zadania poboczne. Po prostu jak dla mnie PIĘKNY produkt polskiej firmy. Gorąco polecam (sam już 2 razy przeszedłem, mam zamiar zabrać się jeszcze raz i przejść po innej stronie).![]()
| « [mix] The Best of Music 80-90 Vol.7 | [CHOMIK] Jamin Winans - Ink Soundtrack » |