Potrzebuje osoby ktora pomogła by wrzucic webspella na stronke. Probowalem wiele razy nie wychodzi..
|
|
Potrzebuje osoby ktora pomogła by wrzucic webspella na stronke. Probowalem wiele razy nie wychodzi..
Pisz do mnie na pw co i jak. Pomogę.
A więc po wielu trudach udało się tę stronę odpalić. Ale mam taki oto problem. Przy rejestracji nie ma Kodu Bezpieczenstwa. Adres strony to http://sgamingcs.lua.pl/. Jak zrobic zeby byl?
Zmień szablon. Ten trochę kijowy, a z kodem Ci na pw. napiszę.![]()
Żeby kod bezpieczeństwa był widoczny wejdź na ftp przez program Total Commander, następnie klikasz na PLIK wybierasz na samej górze zmień atrybut i zmieniasz na 777 i kod powinien się wyświetlać:)
szablon zmieniony kod jest, ale są kolejne 2 problemy. Przy rejestracji jak przychodzi e-mail z potwierdzeniem, po kliknięciu w niego wyskakuje, że nie ma takiej strony. Jak to naprawić? Albo wyłączyć potwierdzenie rejestracji mailem?
2 problem to logo na górze strony(szablon jest teraz innyhttp://sgamingcs.lua.pl/index.php?site=news) jest tam napisane Nazwa klanu. Jak w tę nazwę zmienić na s.Gaming?
Tą nazwę na headerze możesz zmienić za pomocą PhotoShopa.![]()
heh suuper:) Umiałbyś to zrobić? A co z rejestracją?
Obecnie nie mam PS na kompie, poproś kogoś innego może Ci zrobi. :roll:![]()
panelu administracji webspell.Zamieszczone przez aboco?
Gdzie dokładnie? Przed chwilą przejrzałem dokładnie cały i nie znalazłemZamieszczone przez Suruf
Tak, tego nie ma w PA - Panelu Administratora. :neutral: Też sprawdzałem.
webspell ssie, wole juz nuked klana same problemy z tym webspellem ,prawie nic nie można zmienić w panelu adminstratora :???:
Fakt nuked łatwiejszy w obsłudze ale jest obleśny:) i jakiś taki sztywny strasznie. To jak ktos poradzi mi z tą rejestracją:)? A może ktoś umie obsługiwać Photo shopa i zmieni mi nazwa klanu na s.gaming?
jest kilka rzeczy których tez nie potrafię zrobić:( np. dodałem jakimś cudem głównych sponsorów i sponsorów, tylko nie wiadomo jak zrobić odstęp między tymi logami. To samo z rejestrację. Link aktywacyjny nie działa i trzeba ręcznie w panelu aktywować konta. Nie można dodawać blogów:( To chyba takie główne problemy. Ale jest graficznie ładny:)
Oto moja strona www.mortus-team.duu.pl Jak by ktoś pomógł mi z tym co wyżej napisałem to był bym wdzięczny:)
Jesli ktos sie zna na webspell to moze pomogl by mi zrobic aby lista partnerow byla przewijana ??
O to tez nam sie przyda:) Trafna uwaga:D
DopiszKod:[scroll]tekst[/scroll]
Prosze o kontakt na gg 10592986 mam problem z logiem na stronie!!

| « [SS] Sokół & Pono - Ty Przecież Wiesz Co (2008) Polecam! | Webspell - akceptacja konta przez administratora » |