HELP! Dlaczego po 1 godzinie grania w CoD UO zaczynam miec ping 999 w CoD 1 też tak mam nie moge biegac, jeździc pojazdami i strzelac z czolgu bo ciągle mnie cofa inni maja pingi 50, 60, 70 itp a ja 999 ???
|
|
HELP! Dlaczego po 1 godzinie grania w CoD UO zaczynam miec ping 999 w CoD 1 też tak mam nie moge biegac, jeździc pojazdami i strzelac z czolgu bo ciągle mnie cofa inni maja pingi 50, 60, 70 itp a ja 999 ???
Używasz osobnego Firewall'a czy tylko zapore Xp?

Wyłącz ją na chwile i sprawdź ping
PS. Jak pomoże a chcesz aby zapora była włączona i mieć możliwość gry => panel sterowania, uruchom zapore, włącz ją jak była wcześniej, wejdź w zakladkę WYJĄTKI, kliknij Dodaj Program i dodaj Aplikację dla której zapora ma nie dzialac.![]()

To nic nie dało! Teraz na mapiemam ping 999Kod:mp_Kursk
Ostatnio edytowane przez arth00ro15 ; 22-07-2009 o 19:49
a jakiego antyvirusa uzywasz nieczsem ESET nod z wbudowanym firewalem
Niech ktoś pomoże do cholery bo nie moge grać na ulubionej mapie!!!!!!!
czy korzystasz z modów? :> jak tak to odinstaluj ;]

Nie, mam oryginalnego CoD 1 i CoD UO z Empiku i nie używam żadnych modów tylko przy instalacji CoD UO musiałem zainstalować patcha 1.4 bo nie działał by CoD UO
Ostatnio edytowane przez arth00ro15 ; 23-07-2009 o 17:14
Dzwon do dostawcy moze zmniejszy ci ping...

Ale taki ping mam tylko w CoD a w np: w CS'esie już nie w cs mam 30 - 100 ping
Mam tak tylko na jednym serwerze NIESTETY to jest najbardziej popularny serwer w CoD UO
mialem to samo 999 wywalilem firewala i odrazu
pomogło pozdro
Jeśli pomogłem daj GIBONA
| « Czarodziejki Charmed Sezon 6 Lektor PL Tv RIP | [Download][PC] Grand Theft Auto: Chinatown Wars - PC lub NDS (2009) ENG » |