Witam wszystkich serdecznie!
To moj pierwszy post.
Od niedawna jestem posiadaczem SF4 versja kolekcjonerska z padem Mad Catz. Kupilem to w sklepie Capcom. Gra sie pieknie instaluje, live dziala bez zarzutow, pad dziala tez ale nie wiem czy dobrze...Otoz grajac na klawiaturze potrafilem wykonac wiekszosc Super i Ultra Combosow (oczywiscie nie Zangiefem). Po podlaczeniu pada wszystkie jest o wiele trudniejsze, a przeciez ludzie wszyscy mowia ze gra na padzie to bez porownania z klawiatura. Praktycznie nic mi nie wychodzi i musze sie trudzic.Po odplaleniu Lunchera wchodze w konfiguracje pada i nic nie moge tam zrobic. Wszystko jakby niekatywne. Sterowanie praktycznie nie rozni sie od klawiatury z tym ze musze sie niezle napocic by jakies kombo wyszlo a lapaniach moge zapomniec. Rowniez na tym padzie swieci taka "cwiarka" a nad cyfra 1. Nie wiem co to jest. Na padzie pisze rowniez turbo i wlaczam to i nic;/ w ustawieniach SF4 tez wlaczam i nic. Moje pytanie teraz brzmi. Czy poprostu istenieje jakas konfirujacja pada by gra stwarzala przyjemnsoc a nie meczarnie? Czy ja cos zle robie? Czy cos trzeba pozmieniac w opcjach przed gra? Jesli wszystko jest wporzadku to chyba zakup nietrafiony z padem i zostane przy klawiaturze:/ z gory przepraszam za to wypracowanie ale jestem troche zniesmaczony i mam nadzieje ze szanowni forumowicze, pomozecie mi w problemie.
Pozdrawiam

Adrian